Türkiye bir kez daha gördü ki Trabzonspor gerçekten büyük bir takım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
28 numaralı formayı giren bir başka futbolcu Zarate, Klubeye doğru ilerliyor golden sonra.. Bu da mı tesadüfİlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
burdanda bakabilirsiniz gole yabancı anlatımla
En son hunevren tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:05.
Yorum
-
hakikaten baya sevinmişler, hayret, helal olsun sevinenlere...İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler şu linkteli gslilerin maçımızın son dakikalarını izlerken yazdıklarına bakın. gözlerim doldu. helal olsun onlara da.
http://www.gscimbom.com/forum/hasan-...sonucu-36.htmlTrabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
sonuna kadar katılıyorum..İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin ilk yarısında bu forumda asıl düşmanımız fenerliler değil,gs ve bjk'dır denilen günleri çabuk unutmayalım.İstisnalar olmakla birlikte bunların hepsi aynıdır.Yumuşamayın hemenHAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-

yahu çok süper olmuşşş gecenin güzelliğine renk katmış paylaşım için tşk.İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
ççççççççççççççç
Yorum
-
Lille maçını alırsak içerdeki İnter ve Moskova maçlarından 2 puan gruptan çıkmak demek olacak. Ha 2 galibiyet daha alırsak diğer maçlarda yenilsek te lider bile çıkabiliriz. Bu gurupta çok beraberlik olacak gibi, denk güçte 4 takım görünüyor.İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanirim bir sonraki mac adrian oynayacak. evimizdeki lille maci gruptaki gidisatimizi az cok belli eder. O macida kazanirsak epey yol aliriz. Hadiyin cocuklar meydan hünerlerinizi gösterme yeri. Iyi oynayin dik oynayin degerinize deger katin. Su galibiyet bile klup tanitimina ne kadar katki yapti anlatilamaz. Bu galibiyeti yasayan ve yasatan herkese binlerce tesekkürler
iyi gecelerNe hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK
Yorum
-
aga hiç belli olmaz metris dekiler karışırsa her şey olabilir..İlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNN den canlı seyrediyorum. Dk 22 fena oynamıyoruz. Kazanır mıyız sizce
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Colman 11.610 km koşmuş sonra Serkan 10.700 km
Marek Cech 10.206, Celutska 10.201 hespine helal olsunEn son mustafaction tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:07.
Yorum
-
bir yerde okumuştum hakkatten doğru, tekrar maçında bile atılan gole çılgınca sevinen taraftara trabzonsporlu denir...maçı alırız renktaş, celustka atarİlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNN den canlı seyrediyorum. Dk 22 fena oynamıyoruz. Kazanır mıyız sizce
Yorum
-
Samimi duygularınız için teşekkürlerİlk olarak antifb86 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaraylıyım, trabzonsporu gönülden tebrik ediyorum
şikebahçelilere çok büyük kapak oldu bu

-Devamı gelecek , fenerin elimizden çekeceği bitmedi.."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum