Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    italya'da ingilizce bilenlerin oranı yüzde 75, biz de ise aptal sistemden dolayı yüzde 10,, işte bu yüzden

Alakasi yok.

Italyan Inglizce bilsede Italyanca konusur.

Onlar Dis Ülkerler`de olan Inter-Taraftarlari. Bayraklardan zaten anlasiliyor.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• UEFA tarafından maçın en iyi oyuncusu Colman seçilmiş. Kapmasa bare Barca elimizden

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• O degilde bu sene kadromuz fena olmamis..
        Burak=Volkan=Adrian gibi uc tane as oyuncumuz olmamasina ragmen sahaya cikan kadro Inter'i yendi..
        vay anasini..yillardir kadro derinligi deyip durduk..
        bu sefer biraz bunu basardik galiba,ne dersiniz?
        ah bide savunmanin gobegine cok saglamindan bir stoper alsaydik..uvvv beybiiii olurduk

Yorum

• İlk olarak yalcinhanci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senin canın sağ olsun renktaşş.ver hesap numaranı atayım yarın hemen...
          Eyvallah hocam şimdi ayıp olur ya

Yorum

• İnterden medet umdu ezikbahçeliler

Fenerbahçe 1-0 Orduspor

İnter 0-1 Trabzonspor

Farkımız tarzımız ,rakibimiz dengimizdir

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Staddan çıktık dönüyoruz.. Taraftarları nasıl buldunuz? İtalya'dan Heidelberg otobüsünden bordooooooo!!..
              Süperdiniz hep sizin sesinizi duydum ben

Top çevirirken oleyler unutamam onları,adamlarla kendi evlerinde dalga geçtik..ayaklarınıza sağlık
              '9'
              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Hazmedemeyenlere Talcid Öneriyorum

Yorum

• Yok böyle biir duygu kafamı hissettmiyorum...Golden snra öyle bağırdıkmı çenemin gögsüme değdigini hissettim o derece..

Yorum

• Radyohaber61 deki konusan adama helal olsun
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Golden sonra balkona çıktım, bütün komşular korku dolu gözlerle bana bakıyodu (:
                      Sokağı ayağa kaldırmışız (:
                      Her zaman Giuseppe Meazza'da Inter'e gol atmıyoruz, bağırıcaz tabi (:
                      aynı durum bende de oldu

yalnız biz 3 kişiydik
                      millet kavgamı oldu diye sokağa döküldü
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bu akşam gururluyuz çünkü biz trabzonsporluyuz bu sevinci bize yaşatan tüm futbolculara kucak dolusu sevgiler helal olsun size )

Yorum

• Herkese iyi geceler.
                          Bugün formaları giyelim.

Şampiyonlar ligi maçımızın olduğu günler formalarımız giyelim.

Camiamıza hayırlı olsun, Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

selamlar,
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• senelerden eski bir sene,karadeniz'de görev yapıyorum.karadeniz'in en büyük kenti olarak bilinen trabzon'a gezmeye gittim.açıkçası çok severim ben karadenizi.isteyerek karadeniz'de görev yaptım.doğası,havası,yağmuru,denizi hepsi gözümde tüter.trabzon kentini daha büyük,daha gelişmiş hayal ederdim hep.ama çok sevdim trabzon'u.çünkü bir kenti sevmek için büyüklük aramayan biriyim.

şimdi bu kentin insanı trabzonspor'u çıkarmış bağrından.o kadar özel bir ürün ki bu o kentin şartlarında, görmeyen bilemez,anlayamaz.oranın insanı için sınırları görmezden gelmenin en açık ifadesidir trabzonspor.bak sınırları aşmanın değil.istanbul takımları ile rekabet için o sınırları aşmak yetmez.

trabzon insanı o sınırlar yokmuş gibi davranır.ülkeyi rahatlıkla düze çıkarabileceklerini,avrupa şampiyonu olacaklarına ,her icadın aslında inanılmaz basitlikte olduğuna seni anında ikna edebilir.

yahu bu adamlardan,bu takımdan nasıl nefret edilebilir hiç anlayamam.istanbul'dan trabzon'a bakıp içinde nefret oluşmasını ben herhangi bir akla uyduramam.kimse bana bunu anlatamaz.

bu adamlar o kentte sürekli hayal kuruyoror.en çok gerçekleştirebildikleri hayalleri, senle aynı şartlarda,aynı topla,aynı kurallarla oynadıkları ender alanlardan biri olan futbola ait.

bilmem trabzonlu için trabzonspor'un ne anlama geldiğini anlatabilidim mi...

her kazandığı anasının ak sütü gibi helal.
                            (doksanartiucdegelengol, 15.09.2011 00:22)
                            ekşisözlük
                            "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• TÜM TAKIMI GURURLA VE MİNNETLE SELAMLIYORUM. BİZE BU MUTLULUĞU YAŞATTIKLARI, İSTABULLU BASIN YALAKALARINA KERHEN DE OLSA HELAL DEDİRTTİKLERİ VE YİNE FARK YERLER İNŞALLAH DİYE DUA EDEN İTE, KÖPEPEĞE KAPAK YAPTIKLARI İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYOR,BİZE BU MUHTEŞEM GECEYE TANIKLIK ETMEFIRSATI VERDİĞİ İÇİN ALLAHA HAMD EDİYORUM.

Takımda eleştirilecek oyuncu ve durum tabii ki var. Öncelikle bu kadar telaşlanmalarını anlamak zor olsa da makul karşılıyorum. İnşallah ilk maç tedirginliği idi ve geçti. Daha kendilerine güven duyarak oynayacaklardır.

Alanzinho'nun bu takımın oyuncusu hele de ŞL oyuncusu olmadığı tamamen ortaya çıkmıştır.
                              Serkan hatalar yapsa da inanılmaz koşarak büyük bir efor sarf etti ki takdir edilmeli.
                              Giray yine hatalar yaptı ama hepimiz biliyoruz ki, can siparane oynadı, inşallah daha sakin olmayı becerecek.
                              Glowacki, kim ne derse desin bu defansa lazım ama tecrübesiyle doğru orantılı olmak kaydıyla.
                              Henriqe, daha özverili olmak zorunda yoksa Vittek adama formanın rengini unutturur.

TOLGA hepimiz bu adama büyük bir özür borçluyuz ki neler söylemedik hakkında, hakkını bize helal etsin. Maçın yıldızı olarak UEFA kimi seçti bilmem ama bence maçın 2 yıldızından biri TOLGA diğeri de COLMANdır. Hele ki 2. yarıdaki oyunu ile.
                              Halil için laf edenler çıkmış ama ayıp etmişler. Müthiş bir özveri ile defansa yardım etti ve o vole GOL olmalıydı. İnşallah önümüzdeki maçlara nasip olur.

Sapara ve Vittek ikisine de bayıldım. İyi ki transfer edilmişler.

ve ŞİKEBAHÇELİLER G.Ö.T oluşunuza canlı tanıklık etmeyi ne kadar isterdim anlatamam ama maçı evde seyrettim

Şimdi sıra Lille ve Moskova'ı içeride yenmeye geldi sonra ver elini 2. tur. Rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin.

MUTLUYUM, MUTLUSUN

ve tabii ki MUTSUZ VE KAHIRLARINDAN ÖLÜYORLAR. ÇATLAYIN LAN ŞİKECİLER VE ONLARIN BASINDAKİ TÜM YALAKALARI
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Colman ve Zokora'nın koştuğu mesafeyi nasıl öğrenebiliriz ?
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X