Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni en çok duygulandıran bizden daha çok sevinen Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları. Yarın ki Beşiktaş maçını Trabzonspor formamla izleyeceğim.
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Yanlız Halil'de müthişdi bugün.
      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Allah'a şükürler olsun bu günleri görebildik.

Helal olsun Trabzonum.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Takım değerini transfermarkt ikiye katlar...

İlginç bir anektod:
          3 maç berabere kalıp 3 puan toplasak başarılı sayacaklardı bizi...
          Şimdi bir maçta 3 puanla ağızları açık kaldı ne diyeceklerini bilemediklerinden yayın yapmamayı tercih ediyorlar...
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• hayatta ne varsa hayalini kurdukları o bordo mavi formayı terletenlerin olsun
            DİKKAT!!
            Sözünü ( tart ) mayan;
            cevabımdan incinmesin!!!

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Az önce kendisine ve Volkana GiddiGidiyor.com dan kaliteli Robenson marka bir koli arızalı Şemsiye gönderdim...

Not : Arızası açıldımı kapanmıyor
              ahahahahahaha renkdaş yarıldım güzldi bu

Yorum

• Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• Colman Mı Zokara Mı

Bence Zokora Adam Ne Kadar Kolay Adam Geçti
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Daha fazla bünyemi zorlayamayacağım. Zira, daha şampiyonluğumuzun verilmesi de var.
                    Gerçekten gidip uyuyacağım. Hem de soluksuz...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      herşey bir yana,

bana maç bittiği andan itibaren tebrik mesajları atan Fenerbahçeli arkadaşlarımı gördükten sonra genelleme yapılmaması gerektiğini öğrendim,

vicdan sahibi, adaletli hak hukuk gözeten herkes benim için renktaşdır.
                      Ah ah benim iyi niyetli yüzünden nur akan taraftarım,onlar bunu bir anlasalar.

Yorum

• aynı zamanda maç için bize kafesini açan fb li kenan abime hanımı ve kızına teşekkür ediyorum...Sadece çay parası alıp masamızda mısır patlagının keklerin kurabiyelerin cipsler ile hizmet edip golde bizden daha çok sevindigini gördüm...Demekki fazla genelleme yapmamak gerekiyormuş....Aklı başında olanlarıda var yok degil
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• uefa : Inter stunned by Trabzonspor, Inter shocked.

Yorum

• ilker yasin gerçekten iğrençti, tüm maç boyunca inter in golünü bekledi, Trabzonspor umuzun golüne sevinemedi, kasıldı kaldı

İlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu gece şu 3 şeyi iyice anladım ve inandım:

1-Bu takım yaşanan pislikler ve transfer gecikmeleri nedeniyle henüz %50 kapasiteyle bile oynamıyor. 5 hafta sonra göreceğiz bu takımı. Özellikle Sapara ve Vitek in müthiş bonuslar olduğunu
                            2-İnter'i yenmekle nasıl bir iş yaptığımızı ve nasıl bir yol açtığımızı ilerleyen zamanda anlayacağız
                            3-Sadece İnter'i yenmedik, Türk futbol tarihnde ilk kez TS taraftarı Türk seyircisinin deplasmanda sesinin en az çıktığı İtalya'da Meazza stadyumunda 90 dk boyunca hiç susmadan müthiş bir zafer kazandı

Ayrıca TS düşmanlığı tescilli İlker Yasin'in ve zaman ama kızdığımız Erman Toroğlu'nun gol sürecinde çıkarttğı zorlama sesleri kalbimi onlara karşı yumuşattı
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Al"inter"İmİzle ...
                              helaaaaal

Yorum

• Ulan, 20 gündür artık futbol konuşacak diye dolandınız durdunuz .
                                Ne diyeyim bilmem ki ... Basının büyük bölümünde ağır bir hazımsızlık var .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X