Beni en çok duygulandıran bizden daha çok sevinen Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları. Yarın ki Beşiktaş maçını Trabzonspor formamla izleyeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Allah'a şükürler olsun bu günleri görebildik.
Helal olsun Trabzonum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Takım değerini transfermarkt ikiye katlar...
İlginç bir anektod:
3 maç berabere kalıp 3 puan toplasak başarılı sayacaklardı bizi...
Şimdi bir maçta 3 puanla ağızları açık kaldı ne diyeceklerini bilemediklerinden yayın yapmamayı tercih ediyorlar...Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
ahahahahahahaİlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce kendisine ve Volkana GiddiGidiyor.com dan kaliteli Robenson marka bir koli arızalı Şemsiye gönderdim...
Not : Arızası açıldımı kapanmıyor
renkdaş yarıldım güzldi bu
Yorum
-
-
Ah ah benim iyi niyetli yüzünden nur akan taraftarım,onlar bunu bir anlasalar.İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey bir yana,
bana maç bittiği andan itibaren tebrik mesajları atan Fenerbahçeli arkadaşlarımı gördükten sonra genelleme yapılmaması gerektiğini öğrendim,
vicdan sahibi, adaletli hak hukuk gözeten herkes benim için renktaşdır.
Yorum
-
aynı zamanda maç için bize kafesini açan fb li kenan abime hanımı ve kızına teşekkür ediyorum...Sadece çay parası alıp masamızda mısır patlagının keklerin kurabiyelerin cipsler ile hizmet edip golde bizden daha çok sevindigini gördüm...Demekki fazla genelleme yapmamak gerekiyormuş....Aklı başında olanlarıda var yok degil
volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
ilker yasin gerçekten iğrençti, tüm maç boyunca inter in golünü bekledi, Trabzonspor umuzun golüne sevinemedi, kasıldı kaldı
İlk olarak Katalan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece şu 3 şeyi iyice anladım ve inandım:
1-Bu takım yaşanan pislikler ve transfer gecikmeleri nedeniyle henüz %50 kapasiteyle bile oynamıyor. 5 hafta sonra göreceğiz bu takımı. Özellikle Sapara ve Vitek in müthiş bonuslar olduğunu
2-İnter'i yenmekle nasıl bir iş yaptığımızı ve nasıl bir yol açtığımızı ilerleyen zamanda anlayacağız
3-Sadece İnter'i yenmedik, Türk futbol tarihnde ilk kez TS taraftarı Türk seyircisinin deplasmanda sesinin en az çıktığı İtalya'da Meazza stadyumunda 90 dk boyunca hiç susmadan müthiş bir zafer kazandı
Ayrıca TS düşmanlığı tescilli İlker Yasin'in ve zaman ama kızdığımız Erman Toroğlu'nun gol sürecinde çıkarttğı zorlama sesleri kalbimi onlara karşı yumuşattı
İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum