Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece şu 3 şeyi iyice anladım ve inandım:

1-Bu takım yaşanan pislikler ve transfer gecikmeleri nedeniyle henüz %50 kapasiteyle bile oynamıyor. 5 hafta sonra göreceğiz bu takımı. Özellikle Sapara ve Vitek in müthiş bonuslar olduğunu
    2-İnter'i yenmekle nasıl bir iş yaptığımızı ve nasıl bir yol açtığımızı ilerleyen zamanda anlayacağız
    3-Sadece İnter'i yenmedik, Türk futbol tarihnde ilk kez TS taraftarı Türk seyircisinin deplasmanda sesinin en az çıktığı İtalya'da Meazza stadyumunda 90 dk boyunca hiç susmadan müthiş bir zafer kazandı

Ayrıca TS düşmanlığı tescilli İlker Yasin'in ve zaman ama kızdığımız Erman Toroğlu'nun gol sürecinde çıkarttğı zorlama sesleri kalbimi onlara karşı yumuşattı
    En son Katalan tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 00:59.
    Ne hasta bekler sabahı
    Ne taze ölüyü mezar
    Ne de şeytan bir günahı
    Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ''Ovunque é Trabzon per noi'' (Bize her yer Trabzon)

Yorum

• Hala başım dönüyor inanamıyorum.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben yemin ederimki fener interi yenmiş olsaydı ben en az biz yenmiş kadar sevinirdim.
            valla bende anaz biz yenilmis kadar üzülürdüm....
            beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...

Yorum

• Cech Stili Riiseyi Andırıyor Hızlı Ve Teknik İkiside

Serkan Basmadık Yer Bırakmadı Ama Futbol Koşmaktan İbaret Değildir..
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• trt 3 de maçın adamı colman olmuş dediler 8 vermişler, tolgadan sonra,colman mı zokora mı diyordum,

Yorum

• HerŞey Çok gÜzeldİ ama alanzinyo İle deĞİl sapara İle baŞlasak daha İyİ Çok kalİelİ bİr futbolcu
                  yakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.

Yorum

• Kadro yazarken, sağa celustka, sola cech yazın sonra üstüne devam edin bence.Bu adamlarla ligde çok fark yaratırız.

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşım Amerika'da.Bütün İtalyanlar kim bu Trabzonspor diye soruyorlarmış.Şoka uğramışlar...
                      maximus desimıs meridius.. kuzey ordularının komutanları, felix lejyonlarının lideri, hakkı yenilmiş bir takımın türkiye temsilcileri, bu hayatta veya diğerinde; intikamımızı alacak olan kişiler.... (deseydin)

çünkü italyanlar çok iyi bilirler maximusu...
                      mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• rüyada mıyız beyler ?

ben çok rüya görmüştüm böyle ama bu rüya değil gerçek yaw, hala uyanmadım

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şampİyon trabzonspor

İlk olarak uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Rüyadayım.Saat 9 45 gibi uyumuşum.Ama ne güzel bir rüya görüyorum.Tevekkeli degil interi alINTERimizle yeniyoruz.Dik oynuyoruz.Aman uyandirmayin beni.

Yorum

• Çok mutluyum allahım şükürler olsun.

Yorum

• İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlız Zokora'nın röportajında söylediği söz koca bir pankart olarak stadımızda durmalıdır.

Oyna,Dik Oyna !!!
                                Trabzonumuz için ''Bize Her Yer Trabzon'' dan sonra ağızlardan düşmeyecek ikinci bir sloganımız ''Oyna, Dik Oyna'' olabilir.

Üzerinde durulmalı diye düşünüyorum.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X