Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene!..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yanlız Zokora'nın röportajında söylediği söz koca bir pankart olarak stadımızda durmalıdır.
Oyna,Dik Oyna !!!Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
arkadaşım Amerika'da.Bütün İtalyanlar kim bu Trabzonspor diye soruyorlarmış.Şoka uğramışlar...
"Everywhere is Trabzon for them" de ha onlara dedim ben de...
En son Uğur Demircioğlu tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 00:58.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Necip Fazıl KISAKÜREK'i de geçtinİlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimde korku var.
Korkuyorum,bunun bir rüya olmasından korkuyorum.
Birazdan bir ürpertiyle uyanmaktan korkuyorum.
Yorum
-
Az önce kendisine ve Volkana GiddiGidiyor.com dan kaliteli Robenson marka bir koli arızalı Şemsiye gönderdim...İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Anladın sen onu
Not : Arızası açıldımı kapanmıyor"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Hala İnanamiyorum, maÇ boyunca kipkirmiziydim benİ strese sokan tsnİn İnterden fark yİyeceĞİne İnanan ve bunu İsteyen adamlarin hakli Çikmasindan korkmamdi, Şl'de İlk puan deĞİl İlk golÜ bİle atamayacaĞimiza İddİa edenlere kapak oldu Çok mutluyum, yÜzÜmÜz gÜldÜ."Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum