Ula helal sana sarı uşak.(Celustka)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Boşver antuyu fenere giren çıkan belli değil zatenİlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu antuya giremiyorum
girenler alıntı yapsın gece gece karnıma ağrı girdi gülmekten
Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
san mamestede lorantenin şutunu çıkarmıştı aynı şekilde .hala onu anlayamadım ben...İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Milito'nun şutunu nasıl çıkardı , hala anlamaya çalışıyorum .
Yorum
-
Bende şaşırdım.Helal olsun koçuma ya .İlker yasinde soğuk bir dille bravo diyor.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Milito'nun şutunu nasıl çıkardı , hala anlamaya çalışıyorum .
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya olamaz ya nasıl bir ruh haline bürünmüş bunlar...İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
inter maçı satmış
Yıkıldım gece gece ççç ççç ççç ççç"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Inter İçin Dua Topiği
1 / 4
jun_misugi - 11.09.2011 15:15
Allah´ım Inter´in her geldiği her atak tehlikeli‚ vurduğu şut da gol olsun.
Hamsilerin yol arkadaşı 8eşiktaş´ın rekorunu egale etmesine yardımcı ol.
Hakkımızı yiyenlerden intikamımızı al.
Dualarımız seninle Inter
adamlar dua ettikleri takima bak birsey demiyorum bu vatan hainlerine
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
şampiyomlar ligindeyiz,lideriz,italya şampiyonunu hemde evinde yeniyoruz,avrupa bizi konuşuyor ama maalesef şampiyonluk kupamız dansöz mal aydınlar tarafından gasp edilmiş durumda.bu takıma şampiyonluk kupası yarından itibaren hemen verilmeli.hak ettik ve hak ettiğimizide avrupaya duyurduk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum