Yeni aldığımız sol bek sapara ve Vittek'i alanlardan Allah razı olsun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor ruhu böyle bir şey arkadaşlar .İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarih yazacağımız maçtır .
Nou Camp da Hami çakar , Gerlend de Orhan çakar , San Siro'da Halil çakar , Celu tamamlar .
Değişmeyen şey işte bu bordo mavi inanç , bordo mavi azimdir .
Münakaşaya girmek istemiyorum , fakat , maçtan önce bu ruhu yok sayan , futbola yalnızca sayısal bakan arkadaşlarımın futbol doğrularını yeniden sorgulamalarını diliyorum .
Büyük Trabzonspor !
Şampiyolar ligine girişi 2010 şampiyonunu en önemli iki oyuncusu cezalı ve hocası tribünde futbol dersi vererek oldu .
Eğitim hizmetlerimiz devam edecektir .
Yorum
-
Ulan ne koyduk be
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kimse ona febeşin kalecisinin lafını iletİlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor daki yavşak tamammen şans diyo. gerizekalı 2. yarıdaki oyunu izlemedi herhalde
K-O-Y-D-U-K M-U
Yorum
-
Link varmi? Kanarya tadinda olsunİlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl şenlik antuda
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Özet starda .Keyifle izleyin
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Vay be... Böyle demişim...İlk olarak yakın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu cümleyi hep kurmak istemiştim, İnter maçına kısmetmiş:
1-0 olsun, bizim olsun.Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.
Yorum
-
böyle yapmayın insanın canı çekiyor.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeydandan telefonlan yaziyorum arkadaslar,burası yıkılıyor resmen biraz sonra havaalanina gececeğiz.
Yorum
-
galip geldik sevineceğiz ama düşenlerle uğraşmak bize yakışmaz.Allah kurtarsın diyelim...İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzİz Şekerİn yÜkselsİn sÜrÜn geber lan metrİste allah belani versİnnnnnnn
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum