Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tarifi yok bu mutlulugun içim içime sıgmıyor
    isteyince neler yapabilecegimizi tüm dünya gördü
    sevinçten deliricem yaa
    Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• allahım sana şükürler olsun...

Yorum

• işte yürekten oynayan oyuncular...iste trabzonspoır...egemen jaja selcuk ewde oturp ağlıyordur şimdi...

Yorum

• İŞte bu ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dİğer maçta berabere bitmiş oh oh.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• en çok geçen sezon bizi bırkanların ne düşündüğünü merak ediyorum, o sahada olmak istemezmiydin selçuk
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• agliyin lan ben bile agliyorum helal olsun bu bir gururdur benim icin

Yorum

• Annem ne güzel Trabzonda simdi. Aradim her yer resmen yikiliyor diyo. Keske bende orada olabilseydim

Bize Her Yer Trabzon!

Simdi Hollanda kanalinda bütün maclarin tekrarini izlemek dahada güzel oluyor
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• bu galibiyet feneve gelsin

ilker yasinede yaziklar olsun. bir kere trabzonsporlu taraftarlar tezahurat yapiyor demedi

Yorum

• Beyler şimdi biz C.L B Grubu'nda 1.miyiz rüya değil deme bu koyduk mu lannnnn?
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• varan 1

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolga Zengin'in hakkı var hepimizde.. Helal olsun be Tolga..kalende dev oldun be oğlum..Helal olsun..
                          Haleminde var bence!
                          Adaletin oldugu yerde Trabzonsporumun BILEGI kolay bükülemez!
                          Kimse bizden korkmamizi ve Teslim olmamizi BEKLEMESIN!!!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Rüya mı bu? Uyandıranı .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Çok büyük takımız anasını satayım ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İnter'i kendi evinde yenen tek Türk takım
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X