Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada ziegler iyiki gelmemişsin k.o.ç. um... Cech'i tuttum ben
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• colman önceki maçlarına göre fena diil daha hareketli olup, top dağıtsa iyi olcak

anti-futbolcu malum kısa boylu şahsı artık türkiye kupasında 18de bile görmek istemiyorum
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

• halile laf atıyorsunuzda bu adamın mevkisi neresi ve nerede oynuyor.adam kaç defa defanstan top çıkarttı...

Yorum

• İlk 30 dakika çok dengeli ve iyiydik.Topa sahip olma ve pas yapma gayreti içindeydik.Büyük oranda başarılı olduk.Top Inter'deyken yarı sahayı parselleme de gayet iyiydi.Son 15 dakikada ise oyundan biraz düştük.Bireysel hatalar gelmeye başladıkça da geriye yaslandık.Neyseki devre bitti.Ben ilk yarı için gayet memnunum.Burada zorlama yorumları okudukça da hayretler içinde kalıyorum.İlk kez Şampiyonlar liginde, Milano'da dünya devlerinden biriyle oynuyoruz.Vittektir,Saparadır yorumları biraz ayıp oluyor artık.Sanki bu adamlar da Patoyla Pedro.Umarım puanla dönebiliriz.
          Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
          Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
          Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İnter savunması top kaptırırken AMAN diye niye bağırdı İlker Yasin,merak ettim?

Yorum

• Maşallah diyorum zokora ve cech'e
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Jaja reis olacaktı henrinin yerine amele alanzinhoda olmasaydı ah be
                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• bu seneki en kötü özelliğimiz 2 .yarı kötü performanslarımız.bu sefer inşallah iyi oynarız.

Yorum

• Giray hemen frikik verdi intere
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu giray 90 dk yı tamamlayamayacak

Yorum

• yine frikik .. ille at diyorlar schneider..
                        "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                        Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Defansta ve forvette liderin olmazsa, böyle dökülürsün. Inter´de bizim gibi yeni sezona girdi, iyi olmalari bayagi zaman alir.

Schalke takimi gecen sezon Edu gibi siradan bir Santrafor´la Inter´i dagitti. Tecrübesizligi anlarim ama cilizligi anlamak mümkün degil...

Yorumlara dikkat. ben ortalıkta bir dökülme söz konusu olduğunu düşünmüyorum. ilk yarı oynadığımız futbol için ihtimal bile vermiyorum.. İnter'in karşısında oynayabileceğimiz en iy futbolu oynadık ( Yeni kurulan bir kadro ile !!!)

MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALI GENÇLER)

Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)

Yorum

• işi gücü yok reklam yapıyo ilker yasin. firarmış.
                            Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                            sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Aman allahim dizi reklami yapiyorlar
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• Adam dizi reklami yapiyor salak
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.