Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler şifre mevzusunu 99 kere yazdık buraya yine yazıyorum.. Eğer Digiturk veya normal Karasal yayın yapan çanak anten ile izliyorsanız şifreye girmeyecek..

Diğer türlü normal uydu üzerinden yayın alan arkadaşların ki şampiyonlar ligi maçlarında olduğu gibi yine şifreye girecek...
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diziliş nasıl olcak? Hem Zokora hem Serkan
      Celustka ... Giray .. Glowacki ... Cech

.............. Serkan .. Zokora .............

..... Halil ....... Colman ... Alanzinho ..

................... Henrique ...................

olur büyük ihtimalle.
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diziliş nasıl olcak? Hem Zokora hem Serkan
        ikiside ön libero oynasın süper olur valla.

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allaha çok şükür bugünleride gördük.
          aynen renktaş
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam yüzde 75 şifre girecek uyduya.

Çözüm ise şu:

1-Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde �CAS�, �Key Girişi�, �CAS System�, �CAS Keys� veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
            STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
            Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3-Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
            bizdeki cvs marka uyduda biss yazan bi yere girdim caid (4 hane) service id(6 hane) freqence(5 hane) key data(16 hane)

doğru yermi burası hangisini nereye girmeliyim

Yorum

• Hayde inşâallah.

Hem puan, hem para, hem moral.

Hayde uşaklar.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yurtsidinsaki arkadaslar uefa.comdan maci satin alabilirler...

Yorum

• Takımdaki büyük maç tecrübesi olan nadir oyuncular olan Cech, Glowacki, Zokora, Serkan ve Halil'e çok büyük görev düşüyor. Benfica ve Bilbao maçları bizim için çok iyi oldu. Büyük maç yapa yapa büyük maç yapmayı öğrenirsiniz. Bu sene de bizim için tecrübe senesi olacak.

Inter'deki adamların yarısını tanımıyorum. Şampiyonlar liginin son maçını oynuyor olsak bu bizim için avantaj diyebilirdim ama ilk maç olduğu için bütün oyuncular kendilerini ispat etmek için 2 katı efor sarfedeceklerdir. Dikkatli olmalıyız.

Bizim avantajımız Inter teknik direktörünün bu maçı ciddiye almayarak Milito, Samuel gibi oyuncularını yedekte bekletmesi olacak.

Henrique ve Halil bulacakları yarım pozisyonlardan gol çıkartmayı başarırlarsa en azından bir puan bizim arkadaşlar.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Herkesin futbola bakışı farklı..bence şu an orta sahada en hazır adamımız Alanzinho..Manisa maçından sonra da bunu söylemiştim..hocanın sözleri Henrique'yeydi..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Fener'in maçı olacaktı şimdi 2 saat maç öncesi yayını yaparlardı.

Yorum

• ...kadro fena değil....bilinçli olursak maçı alabiliriz....

...topu alınca çok dikkatli olmalıyız ve topu kolay kaybetmemeliyiz....boş alanda bile olsa topa sahip olmak takımı motive eder....
                          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yayını? Star'da bi dizi var şuan.

???
                            star degil ingliz yayinindan izliyorum
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açtım Starı bekliyorum şuan stardaki dizi reyting rekoru kırarsa şaşırmam
                              Aynen. Diziye, hiç anlamadığım halde yarım saattir öyle saf saf bakıyorum.

Yorum

• ne şifresi ya ...şifre falan yok ...kim çıkarttı bu şifre mevzusunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X