Kadrodan anladığım kadarıyla önde baskı yapacağız. Liverpool - Ts maçına benzer bir maç bekliyor bizi. Eksiklikler can sıkıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Digitürkü Türksat üzerinden seyrediyorsanız eğer 1. kanalı olan Digi maç saatinde STAR TV oluyordu geçen sene. Herhalde yine aynısı olur. Biz iptal ettik Digiyi simdi kahveye gidiyoruz.İlk olarak Bahtiyar Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu BISS denen zikkimin sifresi Digiturk'un verdigi decodere girilebiliyor mu?
)
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Tersine dönenlerin başında olmak istiyorumİlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho gözünü seviyim şu maçta gol at da bütün forum tersine dönsün maçtan sonra

Yeter ki oynasın ben tersinede dönerim amuda da kalkarım
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Maça 5 dakika kala başlar. ŞL'de FB olsa tüm kanallar maç öncesi ve sonrası özel programlar yapardı. Bizi sallayan yok ne yazık ki...İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar ne zaman yayına başlıyor??? Hayde Star hayde daaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
fenev falan olsa yarım saat kala hatta şimdi bile başlayabilirlerdi ama söz konusu biz oluncaİlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar ne zaman yayına başlıyor??? Hayde Star hayde daa
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
büyük emek vallaİlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum