Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse star tv yi aradı mı?

ben 5 dakkadır bekliyorum bekletiyorlar bütün temsilciler diğer müşterilerle görüşüyor deniliyor
    "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Volkan Şen C.L'de oynayabilecek mi?
      Gruptan çıkarsak ya da 3. olup UEFA Avrupa Ligine kalırsak yeni listeler verilecek. Ancak o zaman oynar.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yine volkan şen'e mi döndü olay Yok arkadaslar ne oynaması ya oynamayacak.
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• @lubeayar
          Lube Ayar bi sey sorabilir miyim? #oynadikoyna ne yaahu?
          adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @lubeayar
            Hiçbir şampiyonluğunda gram onur bulunmayan bir takım taraftarının bunu söylemesinden daha doğal bir şey. Dik olmayı, dik oynamayı, dik durmayı nereden bilebilir ?
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaşlar maç uydudan şifreli olarak verilecek "Nokta"

Digiturk, D-Smart, Kablolu TV, Tivibu, Karasal Anten gibi platformlarda ise şifresiz verilecek.

Bu kadar basit.

Uydudan izlemek için BISS şifresi girilmesi lazım.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• şifre yok arkadaşlar sadece uydudan olduğu için şifr olacak karasal yayında yani normal çatı anteniyle izlnebilyor yani uydudan izlyecek olanlar başının çaresine baksın son dakika olmadan

Yorum

Beylerrr

Süper bir görüntü..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Arkadaşlar maç uydudan şifreli olarak verilecek "Nokta"

Digiturk, D-Smart, Kablolu TV, Tivibu, Karasal Anten gibi platformlarda ise şifresiz verilecek.

Bu kadar basit.

Uydudan izlemek için BISS şifresi girilmesi lazım. . .

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @lubeayar
                      Hayatinda bir tek aykutu dik oynarken gördüm diyo zilli
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Beylerrr

Muhteşemm ya
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Digitürk uydu alıcısı var bizde umarım bir sorun çıkmaz. Lig TV kullanabilmek için adamlar takmışlardı yakın zaman önce, normalde uydu kullanıyorduk bizde.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Beylerrr

sabri reyiz burada olsaydı kesin şut çekeyim derken bu bilbordu delerdi
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Tolga, Celutska, Glowacki, Giray, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Halil, Henrique
                              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X