digiturkwebtv.com adresinde üye oldum ancak eurostar izlenebiliyor sadece. Sizdede öylemi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Evet oyle, yurtdisinda eurostar var. Uefa.com maclari satiyor, her ulkede ayri bir yere yonlendiriyor. Ben oyle satin aldim.İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigiturkwebtv.com adresinde üye oldum ancak eurostar izlenebiliyor sadece. Sizdede öylemi ?
Yorum
-
orada olmak vardıİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
milanoda trabzon
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Şurada olmak için neler vermezdik, hadi bakalım herkes yazsınİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
milanoda trabzon
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
yalnizca internetten den abiİlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbette yasayanlar maca bakabileceklermi? Bilgisi olan varmi?
Yorum
-
paranın gözü kör olsunİlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorada olmak vardı
Yorum
-
İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
milanoda trabzon
heyyyt beeeBiz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Bunlara puanım 9 kankaİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
milanoda trabzon
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
S

Yorum