Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep abiye hak veriyorum,

Inter ile ilgili pek fikir sahibi degiliz. Nasil oynar, vs..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en az 25-30 bin olur bence, seyirci keşke daha fazla olsa sizi ciddiye almadılar gibi söylemler olmasın...
      biz yenelimde kim ne derse desin
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• UEFA'da iyi kazık attı bize sizi şampiyonlar ligine alıyorum ama kolunuzu kanadınızı kesecem dedi,Burak 3 maç vicdana sığacak gibi değil.

Yorum

• Vay be. Trabzonsporun tarihi basarilarla dolu ama bir ilk'de bugün olucak insallah, ve ben o an, o maci izleyecegim!

Cocoklarimiza, torunlarimiza bu maci anlatacagiz insallah...

haala inanamaiyorum. Ömür boyunca hep bu günü beklemistim. Ama acikcasi, daha cok Trabzonda oynanacak SL macini bekliyorum! Orada Sampiyonlar Ligi marsi caldiginda, Sampiyonlar Ligi reklam panolari vs. vs....

BISMILLAH
          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Twitterde Türkiyenin gündemi oynadikoyna
            ama Erolkösebursveriyor da ikinci Adam tweet atana burs çekilişi mi ne yapacakmış millet kudurdu twitt atıyor Paranın gücü bu )

Yine paraya karşı emeğin savaşını vereceğiz anlaşılan :P

Yorum

• Twitter'da limit doldu benim.Sonuna kadar #oynadikoyna !
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• INTER net çok yavaş yaw .. yeneceğiz inş. beraberlikte olur.

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ama Erolkösebursveriyor da ikinci Adam tweet atana burs çekilişi mi ne yapacakmış millet kudurdu twitt atıyor Paranın gücü bu )

Yine paraya karşı emeğin savaşını vereceğiz anlaşılan :P
                  Harika
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam kızmıyorum ama bazen bazı sohbetlerin suyu çıkıyor.

TT'de Bilbao maçı var, maçtan çok, kaç kişi gelecek o konuşulur.

Olimpiyatta İBB maçı var, kimse kadrouyu vs konuşmaz, kaç kişi gelir onu konuşur.

İnter ile tarihimizin en büyük maçı var, şimdi de yok 10.000 mi, yoksa 80.000 mi tartışması yapılır.

Yahu kaç sayfadır bir tane kadro tercihi yazan gördünüz mü ?

Kaç sayfadır, İnterin orası güçlü burası zayıf diyen birisi gördünüz mü ?

Varsa yoksa gelecek kişi sayısı, biz çok gidelim gövde gösterisi olsun, rakip çok gelsin değer gördüğümüz anlaşılsın.

Bu mu yani İnter maçının özeti ?
                    haklısın, ne deyim daha bu sözlerin üzerine.

Yorum

• .............
                      En son Oruç tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 17:23.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Allah takımımızın yar ve yardımcısı olsun.

Amin..
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Fotolar için devam eden sayfalar

Trabzonspor’un Avrupa Şampiyonasında İnter’le bu akşam karşılaşacağı maç öncesi Trabzonspor taraftarları Milano’yu resmen Trabzon’a çevirdi.Haber61 Milano’dan sizler için bildiriyor…Bu akşam saat 21.45’teki maç öncesi dünyanın dört bir yanından Milano’ya

Yorum

• habere bakın Bu fenerliler niye böyle yine yanlış anons olayı gibi birşey olmuş

Yorum

• avrupadan star sifreye girecekmi?? bilen varsa lütfen cevaplasin
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• avrupa da yasayanlar maçi D smart 101.kanaldan izleyebilirler
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X