Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese dağıtacağız diyorum meydan okuyorum utanmasam Barcelona gelsin onu bile yeneriz dicem .Neden böyle oluyorum anlamıyorum bana kalsa bütün dünyayı yeneceğiz.Kork bizden inter geldik gördük yenicez .Ayrıca cambiasso'ya uyuz oluyorum Zokora çaktırmadan bir girse şu adama bende sevinsem
    İlk 30 dakikadan sonra bazı şeyleri kabullenmeye başlarsın

Onları orda yenebilmemiz imkansız gibi..

hele de bu forvet hattıyla..

Yorum

• This is a game of kings...İşte tam olarak buradayız...

Yüksek sesle izleyiniz !
      En son Oruç tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 13:23.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.uefa.com/uefachampionslea...deo/index.html buraya girip live stream linkine tiklarsan ulkene gore webden izliyebilecegin yer gosteriliyor. Tabi para vermen lazim...
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Ya o değilde şu başlıkta İnter'in noktasını alsanızda diğer başlıktaki IBB 'nin başına koysanız fena olmaz.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Defans hattımızın Allah yardımcısı olsun.

Giray, Glowacki çok ağır.Serkan sağ bekte aksıyor. Sol bekler henüz yeni.Ne oynayacakları belli değil..

Forvet arkasında Burak, Adrian, Volkan Şen den birisi olsaydı daha iyiydi.

Saparanın etkili olabileceğini sanmıyorum.

Yorum

• Şifresizmiş oley be çok güzel oldu ))
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selamunaleyküm beyler,

ben yurtdisindan maca nasil bakabilirim? burda EURO STAR var, yayin yapmiyor.

Biri bana akil verebilirmi bu konuda?
                  Arkadaslar ani problem bizdede var yurtdisindan nasil izlicez maci yardim lutfen...
                  Bu SeFeR 7`RMeYiZzZz...

Yorum

• 61ci dakkikaya dikkat bizimkiler konfeti iceri sokmaya calisacak

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      digiturkwebtv'ye yurt disindan uye olanlar izleyemiyormus simdi sordum.
                      Geçen sene Tayland DigitürkWeb açıp maçı izleyen arkadaşlar vardı.

Öyle hatırlıyorum ben.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• benim defansımızdan şüphem yok
                        aynen bilbao maçındaki direnci, inancı sahada göstereceklerdir.
                        önemli olan orta saha-forvet hattının neler yapabileceği
                        bir defa sakin, ayağa pas ile oynamalı, sahada ayak basmadık yer bırakmamalıyız presle.
                        uzun toplarla hiçbirşey yapamayız.
                        birde orta saha-forvet hattının bütünleşerek oynaması.
                        yani toplu savunma, toplu hucüm olmalı
                        yani 2 blok hat kopuk kopuk oynamamalı.
                        yoksa defansımız plevne savunmasına geçer.
                        son olarak Allah yardımcımız olsun...

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2:11'den sonrasi süper...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Defans hattımızın Allah yardımcısı olsun.

Giray, Glowacki çok ağır.Serkan sağ bekte aksıyor. Sol bekler henüz yeni.Ne oynayacakları belli değil..

Forvet arkasında Burak, Adrian, Volkan Şen den birisi olsaydı daha iyiydi.

Saparanın etkili olabileceğini sanmıyorum.

Serkan orta sahada olacak, ayrica Sapara'nin etkili olmasina gerek yok, kossun mücadele etsin yeter.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan orta sahada olacak, ayrica Sapara'nin etkili olmasina gerek yok, kossun mücadele etsin yeter.

Sapara'nın Rosenborg'dan şampiyonlar ligi tecrübesi var diye biliyorum yanılıyor muyum ?
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim defansımızdan şüphem yok
                                aynen bilbao maçındaki direnci, inancı sahada göstereceklerdir.
                                önemli olan orta saha-forvet hattının neler yapabileceği
                                bir defa sakin, ayağa pas ile oynamalı, sahada ayak basmadık yer bırakmamalıyız presle.
                                uzun toplarla hiçbirşey yapamayız.
                                birde orta saha-forvet hattının bütünleşerek oynaması.
                                yani toplu savunma, toplu hucüm olmalı
                                yani 2 blok hat kopuk kopuk oynamamalı.
                                yoksa defansımız plevne savunmasına geçer.
                                son olarak Allah yardımcımız olsun...
                                üstat naptın yaa. verdiğin örnek a.bilbao maçı gibi olursa kevgire döneriz. tolganın kurtardıklarını geç adamların kaçırdıkları zaten hep bomba. o maç defansımız için tamamiyle şanstı.

bende o maçtaki gibi olur diye korkuyorum
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X