oyuncu değişiklikleri inter maçı kadrosunu test etmek içindi.bence şenol hoca dün o yüzden çok kızdı.savunma tamam ortada büyük ihtimal serkenda olacak.zaten çok koşan takım olması lazım.yoksa yanarız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bazı kadrolarda Colman'ı kesenleri görüyorum ama Colman bu maçta oynar.Hemde güzel oynar.Sapara'yı mecbur oynatacak gibi duruyor.İleri uca da Sapara ile iyi anlaşan Vittek .
--------------Tolga--------------
Celustka--Giray--Glo--Cech
-------Zokora--Colman-------
Halil-------Sapara----Henrique
--------------Vittek---------------
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yapilmayan bir Stoper transferi var. Maalesef.İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu defansla zorİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
----------------Tolga-----------------
Serkan----Giray-------Celustka----Cech
---------------Zokora-----------------
--------Colman--------Adrian----------
Halil--------------------------Alanzinho
---------------Henrique----------------İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
halil oladan kadro çıkıyor mu acaba?halil manisa da bile oynayamaz.İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle----------------Tolga-----------------
Serkan----Giray-------Celustka----Cech
---------------Zokora-----------------
--------Colman--------Adrian----------
Halil--------------------------Alanzinho
---------------Henrique----------------
Yorum
-
Cech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
------------------------------TOLGA--------------------------
SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------ZOKORA-------------------
--------------------COLMAN--------------------------------------------
----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
----------------------------------------HENRIQUE----------------------
------------------VITTEK----------------------------------------------Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
cech hücum gücü iyi.ama inter maçında işe yarar mı bilmem.İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech dün ne yaptı da hemen ilk 11 e yazılıyor anlamadım, benim 11 im de budur:
------------------------------TOLGA--------------------------
SERKAN----------GİRAY------------GLOWACKI---------CELUSTKA
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------ZOKORA-------------------
--------------------COLMAN--------------------------------------------
----HALİL--------------------------------------------------SAPARA---
----------------------------------------HENRIQUE----------------------
------------------VITTEK----------------------------------------------
Yorum
-
Bugünkü antremanda Ş.ligi topları piyasaya çıkmış.
Şu bile insanı heyecanlandırıyor.
En son danger00 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 13:51.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Dünkü maçtan bağımsız olarak bunu söylüyorsanız anlarım, ha şu da var bu maçta hücum gücünden ziyade defansif gücü belirleyici olacaktır. Marek Cech'i ben bilmiyordum, dünkü maçta da çok belirleyici bir fikre sahip olamadım açıkçası.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecech hücum gücü iyi.ama inter maçında işe yarar mı bilmem.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Tam bunu yazacaktım şimdi, harbiden topu görmek bile heyecanlandırıyor insanı.İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü antremanda Ş.ligi topları pisaya çıkmış.
Şu bile insanı heyecanlandırıyor.
Sözün Bittiği Yerde Biz Başlarız
BordoMavim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum