İlk olarak oeince tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
[QUOTE=Özgür Öztürk;1918042470]sunny ve 5-6 senelikİlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Receiverın ne marka ?
Yorum
-
[QUOTE=pangolin;1918042489]Topkapı Sarayına gelecek kuşak için bağışlamanı tavsiye ederimİlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sunny ve 5-6 senelik

Tam modelini yazarsan belki bulabilirim."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
şenol hocanın basın toplantısını soranlar vardı spor haberlerinde onun bir kısmını verdiler ama bittiİlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var TRT3 de ?
Yorum
-
2011'de, Şampiyonlar Ligi'nde, koyacağız Internazionale'e!
Çok heyecanlıyım, 24 saatten az kaldı maça. Asi Çaykaralı neredesin, kaç saat kaç dakika var ?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
[QUOTE=Özgür Öztürk;1918042494]şu maçı bi izlim verecemİlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Topkapı Sarayına gelecek kuşak için bağışlamanı tavsiye ederim
Tam modelini yazarsan belki bulabilirim.
sunny AT-7011D
Yorum
-
0 Gün 21 S. 59 Dk. Kaldı
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011'de, Şampiyonlar Ligi'nde, koyacağız Internazionale'e!
Çok heyecanlıyım, 24 saatten az kaldı maça. Asi Çaykaralı neredesin, kaç saat kaç dakika var ?
Mikrofonlarımız Giuseppe Meazza da
0 Gün 21 S. 59 Dk. Kaldı"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum