Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trt 3 ü açın
    Ne var TRT3 de ?
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• [QUOTE=Özgür Öztürk;1918042470]
      İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Receiverın ne marka ?
      sunny ve 5-6 senelik

Yorum

• muhtemel kadrolarınızda en 2, bazılarında 3 forvet var. ben tek henrique,vittek ve halilin aynı anda takımda yer alacağını düşünmüyorum

Yorum

• sadixxlik - 1241493
          13.09.2011 23:40:48 barca golün şokuyla soyunma odasında hala top çeviriomuş arkadaşlar

mackolik forumundaki bir espiri :=))))))
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• [QUOTE=pangolin;1918042489]
            İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sunny ve 5-6 senelik
            Topkapı Sarayına gelecek kuşak için bağışlamanı tavsiye ederim

Tam modelini yazarsan belki bulabilirim.
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bilbao maçını hatırladıkça Halil'in kesinlikle sahada olması gerektiğini düşünüyorum. tabi bu arada antrenmandaki durumları nasıl bilemeyiz..

Yorum

• şenol hoca serkanı ilk 11 e alırsa ben de trabzonda oynarım artık siz de..gerçi en iyi şenol hoca bilir yine..
                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne var TRT3 de ?
                  şenol hocanın basın toplantısını soranlar vardı spor haberlerinde onun bir kısmını verdiler ama bitti

Yorum

• Vittek oynasin, oynamali.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Burak Yılmaz ve Adrian olsaydı ilk Benfica maçındaki gibi başa baş mücadele edebilirdik. Çünkü Burak baya yıpratıyordu araya yaptığı koşularla rakip savunmayı.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 2011'de, Şampiyonlar Ligi'nde, koyacağız Internazionale'e!

Çok heyecanlıyım, 24 saatten az kaldı maça. Asi Çaykaralı neredesin, kaç saat kaç dakika var ?
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• [QUOTE=Özgür Öztürk;1918042494]
                          İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Topkapı Sarayına gelecek kuşak için bağışlamanı tavsiye ederim

Tam modelini yazarsan belki bulabilirim.
                          şu maçı bi izlim verecem

sunny AT-7011D

Yorum

• 0 Gün 21 S. 59 Dk. Kaldı

İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2011'de, Şampiyonlar Ligi'nde, koyacağız Internazionale'e!

Çok heyecanlıyım, 24 saatten az kaldı maça. Asi Çaykaralı neredesin, kaç saat kaç dakika var ?

Mikrofonlarımız Giuseppe Meazza da
                            0 Gün 21 S. 59 Dk. Kaldı

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• zokora basın toplantısında...
                                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X