Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vittek kesin oynamasi lazim. Insallah senol Hoca onu oynatir.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inter forum linkini verebilcek var mı..
      ben buradan bakıyorum

Yorum

• Beklentiyi abartmıyacam diyorum diyorum ama içimden bi ses "kazanacaz" diyo ..
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eyvalllah renktaş...
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• içimden bir ses ne olursa olsun kazanacağız diyor.colman ve zokoradan çok sey bekliyorum.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• - İnter taraftarları ne diyor
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - İnter taraftarları ne diyor
                Abi genel olarak rahatlar beklenildiği gibi galip geleceklerini düşünüyorlar.

İçlerinden biri Burak Yılmazı tanıdığını 3-4-3 oynayan İntere karşı cezalı olup oynamamasının avantaj olduğunu düşündüğünü söylüyor.

Ayrıca antrenörlerinin 3-4-3 oynatmasından da şikayetçiler ve anladığım kadarıyla bizim maçta olası bir puan kaybında onu tefe koyacaklar

Ayrıca bizim şampiyonlar liginde tecrübesiz olduğumuzu bir tek Zokoranın tecrübeli olduğunu söylüyorlar.

Colman'dan, Zokora'dan özellikle Henrique den çekinen bir tayfa var.

Ayrıca biri Türkiye'de fener gese bjk varken bu takım nasıl şampiyonlar ligine gelebiliyor demiş.
                Biri de direkt şampiyonlar ligine kalan takımın oyuncusu hangi ara kart gördü de cezalı duruma düştü diyor.

Bu tayfayı arkadaşları bilgilendiriyor tabiki

Şimdilik Milano dan izlenimler bunlar

EK: 1-0 Olsun bizim olsuncular da var 4-0 alırız diyenler de özellikle Palermo maçından sonra bir korku var üzerlerinde.
                Şaşırdığım nokta kurdukları kadrolarda Militoyu yazmıyorlar sanırım memnun değiller..
                En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 00:34.

Yorum

Onlarda Rai maci sifrelimi sifresizmi yayinlayacak karar verememisler, onu tartisiyorlar

Yorum

Trabzonu hafife almamalıyız diyor kimisi
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• - Teşekkürler arkadaşlar sonuçta biz daha şanslıyız aslında , biz İnteri tanıyoruz ama onlar bizi hiç tanımıyorlar...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Teşekkürler arkadaşlar sonuçta biz daha şanslıyız aslında , biz İnteri tanıyoruz ama onlar bizi hiç tanımıyorlar...
                        İtalyanlar bunu pek yapmaz ama tek dileğim bizi çok çok hafife almalarıdır..

Yorum

• Fark yemeyelim başka bişey istemiyorum yenileceksekte adam gibi yenilelim gerçekçi olmak lazım

Yorum

• Maç yaklaştıkça , tarifi imkansız bir heyecan kaplıyor .

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İtalyanlar bunu pek yapmaz ama tek dileğim bizi çok çok hafife almalarıdır..
                              - Şunuda belirteyim , bana göre son yıllardaki en formsuz İnter'le karşılaşacağız , istesek böyle yakalayamazdık , iyi değerlendirmeliyiz ...

Yorum

- Şunuda belirteyim , bana göre son yıllardaki en formsuz İnter'le karşılaşacağız , istesek böyle yakalayamazdık , iyi değerlendirmeliyiz ...
                                Tek sıkıntım deplasmandaki Avrupa maçlarında inanılmaz ürkek oynuyoruz..
                                Gol atabileceğimiz maçlarda bile bu ürkeklik gol atamamamıza neden oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X