Vittek kesin oynamasi lazim. Insallah senol Hoca onu oynatir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ben buradan bakıyorumİlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinter forum linkini verebilcek var mı..
Yorum
-
İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eyvalllah renktaş...üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
- İnter taraftarları ne diyor
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Abi genel olarak rahatlar beklenildiği gibi galip geleceklerini düşünüyorlar.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İnter taraftarları ne diyor
İçlerinden biri Burak Yılmazı tanıdığını 3-4-3 oynayan İntere karşı cezalı olup oynamamasının avantaj olduğunu düşündüğünü söylüyor.
Ayrıca antrenörlerinin 3-4-3 oynatmasından da şikayetçiler ve anladığım kadarıyla bizim maçta olası bir puan kaybında onu tefe koyacaklar
Ayrıca bizim şampiyonlar liginde tecrübesiz olduğumuzu bir tek Zokoranın tecrübeli olduğunu söylüyorlar.
Colman'dan, Zokora'dan özellikle Henrique den çekinen bir tayfa var.
Ayrıca biri Türkiye'de fener gese bjk varken bu takım nasıl şampiyonlar ligine gelebiliyor demiş.
Biri de direkt şampiyonlar ligine kalan takımın oyuncusu hangi ara kart gördü de cezalı duruma düştü diyor.
Bu tayfayı arkadaşları bilgilendiriyor tabiki
Şimdilik Milano dan izlenimler bunlar
EK: 1-0 Olsun bizim olsuncular da var 4-0 alırız diyenler de özellikle Palermo maçından sonra bir korku var üzerlerinde.
Şaşırdığım nokta kurdukları kadrolarda Militoyu yazmıyorlar sanırım memnun değiller..En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 00:34.
Yorum
-
Onlarda Rai maci sifrelimi sifresizmi yayinlayacak karar verememisler, onu tartisiyorlarİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İnter taraftarları ne diyor
Yorum
-
Trabzonu hafife almamalıyız diyor kimisiİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İnter taraftarları ne diyor
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
- Teşekkürler arkadaşlar
sonuçta biz daha şanslıyız aslında , biz İnteri tanıyoruz ama onlar bizi hiç tanımıyorlar...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İtalyanlar bunu pek yapmaz ama tek dileğim bizi çok çok hafife almalarıdır..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Teşekkürler arkadaşlar
sonuçta biz daha şanslıyız aslında , biz İnteri tanıyoruz ama onlar bizi hiç tanımıyorlar...
Yorum
-
- Şunuda belirteyim , bana göre son yıllardaki en formsuz İnter'le karşılaşacağız , istesek böyle yakalayamazdık , iyi değerlendirmeliyiz ...İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyanlar bunu pek yapmaz ama tek dileğim bizi çok çok hafife almalarıdır..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tek sıkıntım deplasmandaki Avrupa maçlarında inanılmaz ürkek oynuyoruz..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şunuda belirteyim , bana göre son yıllardaki en formsuz İnter'le karşılaşacağız , istesek böyle yakalayamazdık , iyi değerlendirmeliyiz ...
Gol atabileceğimiz maçlarda bile bu ürkeklik gol atamamamıza neden oldu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum