Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam söylediklerinde bir yer hariç haklısın. Digitürk türksat üzerinden taraftar paketi kullananlarda şifre girer. Eğer küçük anteni, çatal kaşığı, veya biss girebileceği başka bir uydu alıcısı yoksa izleyemez. Çünkü digi nin taraftar paketi ile verdiği o uydu alıcısına biss girilemiyor.

İlk olarak metinulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar şu Star Tv konusuna bilgim dahilinde biraz açıklık getireyim istiyorum...Kafalar çok karışık gördüğüm kadarıyla...

*Digitürk ve d-smart'ı olanlar için zaten problem yok,onlarda şifre girmiyor...
    *Yerel yayından izleyenler için de problem yok orada da şifre girmiyor...
    *Uydudan izleyenler için problem olma olasılığı %50...Bazen şifre giriyor,bazen girmiyor..Bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum...
    *Şifre girerse birkaç çözüm yolu mevcut...
    *Eğer uydu alıcınız benimki gibi uydudan güncelleme özelliğine sahipse problem yok şifre otomatik çözülüyor...
    *Uydudan güncelleme mevcut değilse,Biss ayarlarından Star TV'nin biss şifresini girerek şifreyi çözebilirsiniz...
    *Uydu alıcınızın Biss değerlerinin nasıl girildiğini ve star tv biss şifresini,google'dan uydu alıcınızın marka ve modelini girerek aratabilirsiniz...
    *Digitürkwebtv ve star tv'nin internet sitesinden şifresiz izleyebilirsiniz...
    *eurostar maçı vermez,zaten şifre girmesinin sebebi de yurt dışından da izlenebiliyor olmasıdır...Sadece yurt içinden izlenen yayınlar zaten şifresiz(bknz. yerel yayınlar)
    *Ayrıca türksat üzerinden eski adı fahr-el farda olan bir kanal CL maçlarını şifresiz veriyor..Bizim maçı verme olasılıkları nedir bilmiyorum..frekansları : 11988 2222 H..

Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sansiroda bize ayrılan koltuk sayısını bilen var mı?
      4000 ...............
      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim burda var Örnekleri cok Canagi 7 Derece Cevircez Onun Icin
        7 derece çevirmek yerine mevcut çanağın yan tarafına 2. lnb'yi takarak da halledebiliyorsunuz. orta noktayla kenarının baktığı yönler arasında 7 derece bir fark vardır. %70 seviyelerinde sinyal alınabiliyor. Tabi bu durum uygun yüksekliği de bulabilmeniz koşuluyla geçerli. ona uygun aparat vs vs. neyse siz çanağı çevirin
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İddaa oranları inter 1.25 beraberlik 4.00 Trabzonspor 7.00 02(ç) 2.55

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Gücümüzü göstereceğiz"

Ajansspor'un fotoğrafı ve başlığı
            ajansspor kendını akıllı zannedıyor. ama bu gruptan sıfır cekmeden hatta 2, ya da 3, olarak cıkacagımızı dusnuyorum ıns bunların yuzlerın kızartırız.
            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              37 sayfadır startv muhabbeti yapıyoruz

Maç bittikten sonrada yapılırsa şaşırmayalım
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İzleyeceğiz maçı merak etmeyin şifre mifre yapamazlar basarız o binayı..
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İnter yenilmeseydi iyiydi.

Bize patlayabilirler.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İddaa oranları inter 1.25 beraberlik 4.00 Trabzonspor 7.00 02(ç) 2.55
                    Chelsea - Bayer Leverkusen
                    Manchester City - Napoli
                    Inter - Trabzonspor
                    1,25 4,00 7,00

Barcelona - AC Milan
                    1,20 4,30 8,00

Dinamo Zagreb - Real Madrid
                    10,00 5,50 1,10

Şampiyonlar Ligi kalitesine göre düşük oranlar.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 0-0'dan başka sonuç çıkmaz gibi..Kendi sahamızda alacağımız sonuçlar daha da önemli.

Yorum

• UEFA'nin bizle ilgili videosunu nerden izleyebilirim?
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak ummufarah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          0-0'dan başka sonuç çıkmaz gibi..Kendi sahamızda alacağımız sonuçlar daha da önemli.
                          Takım savunmamız iyi değil çünkü.
                          Orta saha 90 dk. mücadele gücü oluşmadı.

İnter'in en az 2 golü var !
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Maç bittikten sonrada Maç hangi kanaldaydı muhabbeti döner.

Yorum

• ntvsporu hackledim beyler bi girdim biss , şak diye açıldı ..
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Chelsea - Bayer Leverkusen
                                Manchester City - Napoli
                                Inter - Trabzonspor
                                1,25 4,00 7,00

Barcelona - AC Milan
                                1,20 4,30 8,00

Dinamo Zagreb - Real Madrid
                                10,00 5,50 1,10

Şampiyonlar Ligi kalitesine göre düşük oranlar.
                                milana 8 oran ha vaybe beklemezdim böyle bişey
                                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X