Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herhangi bir pakete sahip olmayanlar - digiturk , d-smart gibi- normal uydusu olanların biss girmesine falan gerek var mı ?
    O NE LA??

*

Star TV Digitürk ve D-Smart'dan maci veriyor..

Türkiye'de normal Türksat'dan Star maci yayinlayacak..

Türkiyedeki her türlü izliyor maci.. antene bile gerek yok..

Asil sorun avrupadakilerde..

EuroStar maci vermiyor..

Türksat'da StarTV yok.

Avrupadakiler italyan Rai kanalindan izleyebilir.. Rai.it'den hangi kanal ve frekanslari yazar.. SIFRESIZ..

Yorum

• tekrarlayalim.. Avrupa'dan izleyenler, Startv'nin Avrupa yayini olan Eurostar'i izleyebiliyor.

Bu kanalda da mac saati sifreleme degil, farkli bir yayin uygulaniyor. Yani yayin olacak ki biss sifresi verebilelim.

Eger digitürk kutusu varsa, zannedersem yine Avrupa'da oldugumuz icin Türksat üzerinden kutunun cektigi kanal Eurostar olacaktir.

Peki Eutelsat üzerinden de ayni mi? Bildigim kadariyla ordaki kanallar Türkiye yayini oluyor.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        samet onu maç saatinde anlarsın ancak baktın şifre giriyor sen biss i gircen baktın girmior zaten izle,ama hazır şimdi boşken starın sitesine gir orda al biss i ayarla ben öle yaptım şuan şifre girsede girmesede izlicem +karasalıda yedekte tutuyorum en sağlam güveniliri
        Önceden karasal yayındı hiçbir sorun yoktu laliga maçlarını mill basketbol maçlarını falan izliyordum.

Şimdi uydu aldık , laliga ve basketbol maçlarına şifre istedi.

Biss girmeyi de beceremedim , ondan sorayım dedim .

İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O NE LA??

*

Star TV Digitürk ve D-Smart'dan maci veriyor..

Türkiye'de normal Türksat'dan Star maci yayinlayacak..

Türkiyedeki her türlü izliyor maci.. antene bile gerek yok..

Asil sorun avrupadakilerde..

EuroStar maci vermiyor..

Türksat'da StarTV yok.

Avrupadakiler italyan Rai kanalindan izleyebilir.. Rai.it'den hangi kanal ve frekanslari yazar.. SIFRESIZ..
        Öğrenmiş oldum
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• arkadaşlar tivibu dan sorunsuz izleyebilir miyim maçı? Bizde uydu var Star Tv yi izleyemem.

Yorum

• samet biss olayına gir bence markasını falan söle yardımcı olunur dün trt3 (formula 1 için ) ntvspor,nbatv yi falan biss ile açtım star ın kinide girdim, sende yap için rahat olsun
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Avrupadakiler 7 dereceden Alsinlar digiyi Ozaman Türkstar cikar bizde öyle yapicaz
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Normal uydudan şifreli mi ula biss miss aklım karıştı

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupadakiler 7 dereceden Alsinlar digiyi Ozaman Türkstar cikar bizde öyle yapicaz
                  avrupa'dan digi kanald ve stari vermiyor...

en azindan bizde..

Yorum

• 37 sayfadır startv muhabbeti yapıyoruz
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Digiturku aradım sımdı sıfre gırerse bısey yapamıyolarmıs.ne sacma hıcbısey bılmıyolar.
                      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Digiturk webtvdeki euro stardan maclar verilecek mi bilen var mi? Yoksa aylik 20$ daha bayilmam gerekecek de

Yorum

• Edit...........
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• sansiroda bize ayrılan koltuk sayısını bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Digitürk aboneleri DİGİ kanalından Star Tv'yi izleyebilecekler maç saati.
                              aradım oyle bısey yok dıyolar yaws.
                              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avrupa'dan digi kanald ve stari vermiyor...

en azindan bizde..
                                Bizim burda var Örnekleri cok Canagi 7 Derece Cevircez Onun Icin
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X