Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    manisa maçının 90 dakikasını izleyeceğim bir yer varmı ?
    face de bmn nin paylaştıgı bir grup var oradan bulabilirsin

Yorum

• Bu maça baktığımızda defansları dökülmüş adamların ancak ilerde Milito-Forlan çok tehlikeli...
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Tolga
        Celustka-Giray-Glowacki-Cech
        Colman-Zokora-Sapara
        Henrique-Vittek-Halil

Yorum

• Star tv geçen yıl bursanın maçlarını uydu yayınındada şifresiz vermişti..

Bildiğim kadarıyla ülkeyi tek takım temsil ediyorsa şifresiz vermek zorundalar..

Yalnız maçla ilgili neden hiç reklam yayınlamıyorlar TRABZONSPORUMUZUN katılmasını halen daha hazmedemediler galiba..
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• STAR TV HD kanalı yani bu demek oluyorki D-SMART
            Futbol çarşı pazarda oynanmaz..KAYBEDENLER KULUBÜ
            Adam haklı beyler dağılalım !

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Star tv geçen yıl bursanın maçlarını uydu yayınındada şifresiz vermişti..

Bildiğim kadarıyla ülkeyi tek takım temsil ediyorsa şifresiz vermek zorundalar..

Yalnız maçla ilgili neden hiç reklam yayınlamıyorlar TRABZONSPORUMUZUN katılmasını halen daha hazmedemediler galiba..
              Uğur Dündar'dan şüpheleniyorum Engel olmuştur kesin
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Olaki şifre girerse Star TV şimdiden çözümü yazayım.

STAR TV
                Frekans:
                11.862 MHz
                Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
                Sembol Oranı: 27.500 MSymb/s
                FEC: 5/6

1-Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
                2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
                STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
                Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3-Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

Yorum

• Bu maçtan beraberlikle döneceğimiz hissi var bende.Şenol Hoca gerektiği gibi oynatacaktır takımı.
                  Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maça baktığımızda defansları dökülmüş adamların ancak ilerde Milito-Forlan çok tehlikeli...
                    Forlan şampiyonlar liginde oynayamayacak diye biliyorum.

Yorum

• resmi sitede star tv HD diyor nedir anlamadım ama bakalım hayırlısı ozmaan gelsinde, olmadı netten bulacaz biryer ne de olsa inter maçı netten paylaşım bol olur

Yorum

• En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 15:00.

Yorum

• Burada reklamını yapmışlar ama tvde hiç görmedim...
                          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forlan şampiyonlar liginde oynayamayacak diye biliyorum.
                            Unutmuşum doğru oynamıyor...

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Arkadaşlar şu Star Tv konusuna bilgim dahilinde biraz açıklık getireyim istiyorum...Kafalar çok karışık gördüğüm kadarıyla...

*Digitürk ve d-smart'ı olanlar için zaten problem yok,onlarda şifre girmiyor...
                                *Yerel yayından izleyenler için de problem yok orada da şifre girmiyor...
                                *Uydudan izleyenler için problem olma olasılığı %50...Bazen şifre giriyor,bazen girmiyor..Bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum...
                                *Şifre girerse birkaç çözüm yolu mevcut...
                                *Eğer uydu alıcınız benimki gibi uydudan güncelleme özelliğine sahipse problem yok şifre otomatik çözülüyor...
                                *Uydudan güncelleme mevcut değilse,Biss ayarlarından Star TV'nin biss şifresini girerek şifreyi çözebilirsiniz...
                                *Uydu alıcınızın Biss değerlerinin nasıl girildiğini ve star tv biss şifresini,google'dan uydu alıcınızın marka ve modelini girerek aratabilirsiniz...
                                *Digitürkwebtv ve star tv'nin internet sitesinden şifresiz izleyebilirsiniz...
                                *eurostar maçı vermez,zaten şifre girmesinin sebebi de yurt dışından da izlenebiliyor olmasıdır...Sadece yurt içinden izlenen yayınlar zaten şifresiz(bknz. yerel yayınlar)
                                *Ayrıca türksat üzerinden eski adı fahr-el farda olan bir kanal CL maçlarını şifresiz veriyor..Bizim maçı verme olasılıkları nedir bilmiyorum..frekansları : 11988 2222 H..

Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..
                                En son metinulusoy tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 15:04.
                                # BMN #

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X