İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Star tv geçen yıl bursanın maçlarını uydu yayınındada şifresiz vermişti..
Bildiğim kadarıyla ülkeyi tek takım temsil ediyorsa şifresiz vermek zorundalar..
Yalnız maçla ilgili neden hiç reklam yayınlamıyorlar TRABZONSPORUMUZUN katılmasını halen daha hazmedemediler galiba..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Uğur Dündar'dan şüpheleniyorumİlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar tv geçen yıl bursanın maçlarını uydu yayınındada şifresiz vermişti..
Bildiğim kadarıyla ülkeyi tek takım temsil ediyorsa şifresiz vermek zorundalar..
Yalnız maçla ilgili neden hiç reklam yayınlamıyorlar TRABZONSPORUMUZUN katılmasını halen daha hazmedemediler galiba..
Engel olmuştur kesin
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Olaki şifre girerse Star TV şimdiden çözümü yazayım.
STAR TV
Frekans: 11.862 MHz
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)
Sembol Oranı: 27.500 MSymb/s
FEC: 5/6
1-Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
STAR TV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
3-Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
Yorum
-
Forlan şampiyonlar liginde oynayamayacak diye biliyorum.İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu maça baktığımızda defansları dökülmüş adamların ancak ilerde Milito-Forlan çok tehlikeli...
Yorum
-
Unutmuşum doğru oynamıyor...İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForlan şampiyonlar liginde oynayamayacak diye biliyorum.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Arkadaşlar şu Star Tv konusuna bilgim dahilinde biraz açıklık getireyim istiyorum...Kafalar çok karışık gördüğüm kadarıyla...
*Digitürk ve d-smart'ı olanlar için zaten problem yok,onlarda şifre girmiyor...
*Yerel yayından izleyenler için de problem yok orada da şifre girmiyor...
*Uydudan izleyenler için problem olma olasılığı %50...Bazen şifre giriyor,bazen girmiyor..Bunu neye göre belirliyorlar bilmiyorum...
*Şifre girerse birkaç çözüm yolu mevcut...
*Eğer uydu alıcınız benimki gibi uydudan güncelleme özelliğine sahipse problem yok şifre otomatik çözülüyor...
*Uydudan güncelleme mevcut değilse,Biss ayarlarından Star TV'nin biss şifresini girerek şifreyi çözebilirsiniz...
*Uydu alıcınızın Biss değerlerinin nasıl girildiğini ve star tv biss şifresini,google'dan uydu alıcınızın marka ve modelini girerek aratabilirsiniz...
*Digitürkwebtv ve star tv'nin internet sitesinden şifresiz izleyebilirsiniz...
*eurostar maçı vermez,zaten şifre girmesinin sebebi de yurt dışından da izlenebiliyor olmasıdır...Sadece yurt içinden izlenen yayınlar zaten şifresiz(bknz. yerel yayınlar)
*Ayrıca türksat üzerinden eski adı fahr-el farda olan bir kanal CL maçlarını şifresiz veriyor..Bizim maçı verme olasılıkları nedir bilmiyorum..frekansları : 11988 2222 H..
Sorusu olanları bilgim dahilinde cevaplayabilirim..En son metinulusoy tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 15:04.# BMN #
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum