Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim avrupa maçları için skorum belli, böyle maçlarda bi tarafım fena kalkar, 3-0 alırız
    Entropi İyidir.

Yorum

• Pazzo'yla Sneijder yedek..Adamlar bizi ciddiye almış.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Arkadaşlar rahat olun bu memlekette CL nde yapılabilecek en kötü şeyler yapıldı.0 puan 0 gol en kötü biz de bunu yapar döneriz geri.Ama maçın ilk 30 dk sı 0-0 geçilirse sıkıntı stress basar bizi.

Yorum

• İlaç var mı ilaç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maicon sakatmı ?
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Nereden izleyebiliriz maçı, link vs.. yardım bekliyorum.

Yorum

• Zanetti'de yaş nerdeyse 40 ama iş bitmemiş hala çok diri

Yorum

• bizim takım gene serseri mayın gibi dolaşıyo süpriz sonuç çıkabilir
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maicon sakatmı ?
                      Sakat haberını okumuştum 1 aydı galiba

Yorum

• 2-1 alırız bu maçı

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bu maçta zokora stoper, celutska sağ, marek cech sol bek oynamalı.
                          Bencede böyle olmalı ortada da sapara colman ikilisi iyi olur

Yorum

• Maicon oynamayacak galiba.Forlan'ında olmaması güzel oldu .Ben takıma ve Şenol Güneş'e güveniyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu maça zaten 0 yazıyorduk
                              puan alırsak artı
                              bu yüzden yaslanın ve cl nin keyfini çıkarın
                              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X