Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Normal uydu anteni ile star tv seyrediyorsanız şifre girecektir, çünkü buna mecburlar ama uydu bağlantısını çıkarıp tv'ye dandik bir anten takıp karasal yayından star'da gayet güzel bir şekilde izleyebilir herkes.
    Valla bana biraz işlerine göre hareket ediyorlar gibi geldi. Geçen sene Bursa'nın maçlarında şifre yoktu mesela...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Alnımızın akıyla,inşallah.

Yorum

• star da izleyelim ya.Yıllardır izliyoruz başkalarını.Sıra bizde.Evde yayıla yayıla bedava ş.ligi maçımız
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ---------------tolga-----------------
          celustka---glowacki-----giray-----cech
          ----------------zokora------------------
          --------colman-------aykut------------
          serkan--------------------------henrique
          ----------------halil-------------------

ben de bu 11 ile maça başlayacağımızı düşünüyorum... yeni gelen transferlerin 11 de maça başlama ihtimali düşük.. sadece sol bek yokluğundan dolayı cech oynar... hatta adrian cezalı olmasaydı sol bek celustka oynardı serkan sağbek...
          aykut intere karşı nasıl oynayacak? başka bir oyuncu yokmu sapara oynasa daha iyi olmazmı
          "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Hâla emin olamayanlar için.

Linke tıklayın, star tv'nin kendi sitesindeki videodan izleyin. Maçlar açık ve Star'da.

http://uefa.startv.com.tr/webtv/samp...VKategoriID=53
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 18:54.

Yorum

• şifre mifre olmaz beyler senelerdir milletin maçlarını stardan izledik şifre felanda yoktu.. senelerdir ben bu anı bekledim, evimde koltuğuma yayılarak elimde cipsim kolam keyfim keyif, maçımı izleyeceğim. buna engel olurlarsa star tv yi basarım aha yazıyorum buraya
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bekle bizi guiseppe meazza biz geliyoruz
                Ordayiz insallah biletler alindi
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şifre ol-ma-ya-cak-tır...

Sabri Ugan D-Smart sattırmak için yapıyordur...Yıllarca Türk takımları elenene kadar şifresiz oldu maçlar, daha sonra şifre girmeye başladılar...Yine öyle olacaktır...Bu kadar Trabzonsporluyu karşılarına almazlar herhalde, star tv yi basarız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şifre mifre olmaz beyler senelerdir milletin maçlarını stardan izledik şifre felanda yoktu.. senelerdir ben bu anı bekledim, evimde koltuğuma yayılarak elimde cipsim kolam keyfim keyif, maçımı izleyeceğim. buna engel olurlarsa star tv yi basarım aha yazıyorum buraya
                    2008-2009 sezonunda FB'nin bazı maçları şifreli yayınlanmıştı...
                    Trabzon bir sevda,

Yorum

• Biz gurbetçiler nasıl izleyeceğiz. Gecen yıllarda Bursa ve Beşiktaş maclarını loca dan vermişlerdi, bu sene bakalım verecekler mı yayın akışında su anda görünmüyor.
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Yasal olarak buradan satın alınabilecek. Bu seneki fiyatlar ne kadar olur bilemiyorum ama geçen sene 5€ civarındaydı...
                        Trabzon bir sevda,

Yorum

• büyük olmak için büyüklerle savaşmaya geliyoruz...

Yorum

• Zokora'ya çok güveniyorum..
                            FIRTINA

Yorum

• bi sorum var
                              18 yas alti bi arkadas var gelmek istiyor pasaportu yok annesin uzerinemis
                              bileti annesinin pasaportuyla aldik
                              Fatih SAHINOGLUyu aradim dedi bileti veririm ama stad girisinde pasaport kontrolu olacakmis
                              simdi bu arkadas girebilecekmi stada ?

Yorum

• buda ganzilistvden bir sampiyonlar ligi promosu
                                http://www.youtube.com/watch?v=3pqlk...ayer_embedded#!
                                Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X