Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aç starı aç starı
    TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Askerde özlem başka oluyor... Teşekkürler Trabzonspor'um...
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Süper ya
        İlker Yasin ruhsuzuna göre çok çok iyi.
        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          buraya maçtan önce inanırsak,yeneriz diye yazmıştım...bir arkadaş alıntı yapıp "beraberlik mucize olur,bunun inanmakla ilgisi yok" demişti...arkadaşın nick i hatırlamıyorum ama kendisine buradan izninizle NABEEEER demek istiyorum...
          ya ben o linkleri calıstıramadım be
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://en.uclfantasy.uefa.com/

Uefa sitesinin fantasy football oyununda Celutska ilk hafta en çok puanı toplayan oyuncu olarak en değerli oyuncu koltuğune yerleşti. =) Haftanın 11'inde de kaleci Tolga Zengin olmuş. =))
            http://fanatik.ekolay.net/TolgaCelus..._35_237922.htm

Bence bu haberleri burdan yapıyorlar. Uefa'nın sitesinde oralarda dolaştıklarını hiç sanmam (:
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• inter gibi bir devi, kendi evinde yenmek kadar beni mutlu eden yedek kulübesinden gelen oyuncuların takıma katkısı oldu. burak ve adrian gibi 2 önemli eksiğe rağmen sahaya çıkan takıma sonradan oyuna giren sapara ve vittek ilerisi için umut verdi. her sene yaşadığımız "kadro derinliği" sorunu bu sefer olumlu yönde Şenol Hocanın başını ağrıtacak gibi
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Celustka'nın transferi ile Sadri Şener'in gözaltına alınması üst üste gelmişti.

Trabzonspor bank asya ligi için oyuncu aldı yorumları yapılmıştı merkez medyada.

Nereden nereye...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Lille-CSKA maçını merak ediyorum ben tekrarını nereden izleyebiliriz...Maçı izleyen var mı?
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celustka'nın transferi ile Sadri Şener'in gözaltına alınması üst üste gelmişti.

Trabzonspor bank asya ligi için oyuncu aldı yorumları yapılmıştı merkez medyada.

Nereden nereye...
                    Bunu İlk defa Senden Duyuyorum herhangi bir link varmı Bununla ilgili...
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Celustka'nın transferi ile Sadri Şener'in gözaltına alınması üst üste gelmişti.

Nereden nereye...
                      bunlar bizi aşşağılasın dursun senden büyük allah var hakkın adaleti daimidir
                      biz hakkın adaletine sığınıyoruz
                      Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu İlk defa Senden Duyuyorum herhangi bir link varmı Bununla ilgili...
                        Gazetede yazılan çizilenden çok sosyal paylaşım sitelerinde merkez medyadan kişiler bu tip yorumlarda bulunmuştu.Çok iyi hatırlıyorum.

Celustka'da ismi duyulmamış,genç ve 24 yaş altı olunca ve Trabzonspor'da bu işin içinde dedikoduları iyice dillenince onlarda boş durmamıştı.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Celustka değerini ikiye katlamıştır bence

Yorum

Süper ya
                            Mükemmel ya. Şöyle spikerler lazım bize.

Yorum

Süper ya
                              Barış reyiz kendisinden geçmiş.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz