Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dersaneden yeni geldim. gelirken Trabzonspor'lu bir arkadaşla beraber yürüyoruz caddede.sabahtan beri olduğu gibi yine konumuz İnter maçı neyse muhabbet ediyoruz maçtan.. önümüzde de 2 tane 60-65 yaşlarında teyze yürüyorlar. biz konuşurken bizi duymuş, birden arkasını döndü ula siz Trabzonsporlu musunuz? dedi. şivesinden anlaşıldığı üzere teyze de Trabzonluydu, daha sonra İzmir'den buraya bir kaç günlüğüne geldiğini söyledi evet teyzeciğim dedik. neyse nerelisin, hangi köylüsün derken teyzem 2 oğlundan dert yandı. ikisi de fenerliymiş. bunlara kızıyormuş sürekli ama çocuklar evin her yerini sarı lacivert yapmış.teyzemin derdi çok büyüksinirli sinirli anlatıyor en son konuşmasını bitirdi ve gitmeden önce aynen şöyle dedi; ''uşağum bak, kocaaaa 15 milyon kişi bizimlen baş edemeyi. çekemeyler bizi.nasıl 300 bin kişilik şehir bizi haböyle eder diye yediremeyiler.bu akşam işumiz zor yabancı takımlan oynaymişiz. olari da yeneceğuk biz. aferum uşağum size haböyle devam edin''
    yok arkadaş çok büyük taraftarız.60 yaşındaki teyzenin bir takımı bu kadar yakından takip etmesi, onun için bir takımdan fazlasını ifade etmesi gerçekten çok hoş..

john benjamin toshack'ın da dediği gibi; 'Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiçbir yerinde yok''
    2 gün önce bu teyzenin sözleri aklıma geldikçe duygulanıyorum. o kadar inanarak söylemişti ki..

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      800 bin €
      sadri şener'i iki kat mutlu gördüm. boşa değilmiş.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• bu santra da ne ya... evet yazı gerçekten güzel ama... sıkmayın insanları... sabahtan beri farklı farklı nickler le hesap açıp... yok bizi en iyi anlatan yazı filan.. BUNALTMAYIN bizi daaaaaaa...

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evde en son canlı olarak izlediğim Trabzonspor avrupa maçı Anortosis maçıydı.

Çok heyecanlıydı.

1-0 öndeyiz.(41. dk da Fatih Tekke atmıştı) Maçı 2-0 kazanmamız gerek tur için. Dk 81 Gökdeniz öyle bir gol kaçırdı ki inanılır gibi değildi.

Son dakikalarda bastırdıkça bastırıyoruz.Son dakikada (90+3 tü galiba) Celalettin attı gooooooooooolllllll diye bağırmış ve kumandayı fırlatmıştım. Ama spiker (Melih Gümüşbıçak) hayır ofsayt dedi. O anda yıkıldım. Çok kötüydü..

Yıllar sonra evimde yine bir avrupa maçı, inşallah skor aynı duygular farklı olsun benim için
          Vay bee skor yine 1-0 ama bu sefer çok sevinçliyim

Yorum

• "Goooool diye bağırmışım . Babam ne bağırıyon lan Beşiktaş'ın maçı bugün müydü diye daldı odaya Helal güzel oldu bu gol " bir bjk'lı
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bİr dİyarbakirli olarak dÜn akŞam belkİ bÜtÜn trabzonlulardan daha Çok trabzonspor a dua ettİm mutlu oldum gurur duydum ben bİr dİyarbakirliyim ama trabzon benİm İkİncİ memleketİm gİbİ dİyarbakirspor trabzonspor elele

Yorum

• Dün Sahadaki Etkisiz Elemanlar:Alan,Henrique,Serkan.....
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Beşiktaşlı arkadaşlar transfer politikamızı ve şenol hocayı öven yazılar yazmışlar fazlasıyla.

Şenol Güneş'e karşı çok büyük sempatileri var.

Takım olduğumuzdan bahsediyorlar, takım olabilmek için Celustka gibi oyunculara ihtiyaç duyulacağından bahsediyorlar. Yıldızlarla bu işin olmayacağını düşünenler de var. Mücadele gücümüzün yüksek olduğundan ve bunu kendi takımlarında görememekten yana sıkıntıları var.

Gerçekten dün harika mücadele ettik özellikle ikinci yarı.

Özet geçeyim dedim okumaya fırsatı olmayanlara.

Bir de tabi ki şikespor ile dalga geçiyorlar
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün Sahadaki Etkisiz Elemanlar:Alan,Henrique,Serkan.....
                    Alan ve Serkan etkisiz olsalar iyi..

Top tutamadılar acemi acemi hatalar yaptılar

ama serkan iyi koştu..

Yorum

• italyan spiker yuzudustu

italyan spiker yuzudustu

Yorum

• İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaş su videoda ortada bi şarkı var kimse bilmiyormu hangi şarkı oldunu 50 cent galiba ama hangi sarkısı

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün Sahadaki Etkisiz Elemanlar:Alan,Henrique,Serkan.....
                          serkan etkisiz gibi görünse de japonu iyi savundu... inter maçlarında japon rakip sahadan geriye gelmiyordu.. her atakda oluyordu... dün 2 pozisyonda vardı ama celutska yı iyi ekarte ediyordu ! neredeyse

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süpermis o halde, peki neden eklenmedi bu 2 puan?

Eklenirse 16.815 yapiyor...
                            sayfanın en altına bak daha yenillenmedi, ayrıca ülke puanıda artacak. 0,5 puan. oradan ne kadar etkiliyor bilmiyorum.
                            https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                              Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                              Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                              Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

ÖLÜYORUM ARTIK GÜLMEKTEN
                              Yok artık Bukadarda gerizekalı olamazlar.Bunu yine gıcıklık olsun diye fenerle alakası olmayan biri yazmıştır..Bjkli birinin dediği gibi Kıyamet alameti bu

Yorum

• Lille beraberliği ve Cska maçlarından 4 puan bekliyorum. Lille ve CSKA beraberlikleri bize UEFAyı garantiletir.

Inter'ın bundan sonra alacağı kaybedeceği tüm pualar lehimize olacaktır.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X