Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manisa golü bulmasını beklemiyordu bizim oyuncular,golün akabinde de ise çok iyi yüklendiler ama iş işten geçmişti artık....

Yalnız bulduğumuz pozisyonları çok cömertçe diyeceğim ama aslında bildiğimiz beceriksizlik yüzünden kaçırıyoruz....Şl de bunları gol yapamız lazım
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• dostlar bence bu ilkhafta maclarindan hic bir zefkalmadim dersem yalan söylemis olmam yani nedeni ise belli yani olaylardan dolayi hemde s...yapanlarda gercekden güzel oynadilar bügün ibb güzel oynadilar s... eskisehir de güzel oynadi dün bugün bursa spor cok cok güzel oynadi helal olsun en kötü top oynayan takim ise bizim takimlan ankaragücü oldu ben begenmedim gercekden bilmiyorum sizleri ama yarin meydan gene sikebahceye kaldi insallah ordu ordugibi oynarda ders verir diye düsünüyorum

Yorum

• Selçuk kim bilmiyorum ama Egemen ve jaja gitmeseydi bizi kim tutacaktı onuda bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak phobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk kim bilmiyorum ama Egemen ve jaja gitmeseydi bizi kim tutacaktı onuda bilmiyorum.
          Anadolu klüplerini çok küçümsüyoruz geçen sezon 3 puan dışında kayıplarımız hep onlara karşı oldu unutmamak gerekir....
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bir macla takimimizi yerden yere vurmayalim.Laubali oynadik ve futbolcular da bundan ders cikaracaktir.Cok klas ayaklarimiz var ve Turkiye ligi icin cok iyi bir takimiz.

Yorum

• Serkan Balci artik oynatilmamali, top kontrolü eskidende yoktu simdide yok, Senol hoca birde bazan orta sahada
              kullaniyor onu, topu iyi kullanamayan bir oyuncunun burada oynamasi bana cok tuhaf geliyor.

Birde Trabzonsporu bana göre cok büyük bir tehlike daha bekliyor, eger önlem alinmazsa icerde veya disarda bazi
              taraftarlar takimin basina cok seyler acacaktir. insallah olmaz, fakat gidisat hic iyi degil.
              En son salihismet tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:43.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Dün akşam çok büyük avantaj yakalamamıza rağmen berabere kalmamızın bence en önemli sebebi mağlup durumda olan rakibimizin sahada 10 kişi kalmasının ardından rahavete kapılmamız. Çok laubali oynadık. Birçok defa orta yapmamız gereken topları gereksiz geri paslarla Tolga'ya kadar götürdük.
                En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:45.

Yorum

• Takim henüz hazir degil, bu dogru. Artilari eksileri olan bir mac oynadik.

Herseye ragmen eksik kalmis rakibe karsi kazanmamiz gerekiyordu.

Bu ciddiyetsizlik hos olmadi. Buna ragmen takimin potansiyelini hissediyorsun.

Her türlü galip gelebilecegini hissettiriyor.

Kendi oyununu rakibe kabul ettirebilmek, bir büyük takim icin son derce önemlidir.

Yorum

• ilk mac telafisi kapatiriz. Busene zaten lider olmussun 4 olmussun vark etmiyor önemli olan sacma sapan play off da basarili olmak.
                    Birde özel hakem hatalari acilsa hangi takima hangi hatalar görüntüsü varsa oraya eklesek. Isranbul medyasi hep aleyhimize olanlari ileride gösderiyor ama hakli oldugumuz yerleri es geciyor. Misat bu hafta makakula,quarisma melo hakemler korudu
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• manisa kalecisini ne yazıkki biz gaza getirdik..2. yarıda çok fazla diyaloğa girdik onla biz ona küfrettik o bize döndü küfretti ve hareket yaptı ve hırs yaptı snra önemli pozisyonlar çıkardı..

Yorum

• galata ve bjk ile mukayese edersem bizim takım barcelona..

henrıgue bu şekılde oynar ve rakipleri ve maçı ciddiye almadan oynarsa kesınlıkle yedek kalır. bunu buray yazıyorum..

daha şenol hocanın psik tavırlarını bilmiyor, gıcık kaparsa işi biter

inter maçını düşünerek kendini kasmadan gayrıciddi oynadı. inşallah gereken dersı alır..
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Takımların hepsi sert ve sağlam olacak, Bu sezon 3 puan almak çok zor. En kolay maçımız bence Manisa maçıydı ve maalesef puan kaybettik..

Bu akşam kı kayıpları gördükçe ahhh diyorum keşke,

Takım olmak kolay değil, 31 futbolcu ile oynamak da kolay değil, Kımsenın yerinin garanti olmaması da kötü ama o formayı hak etmek de kolay değil..

Ben henrigue ye çok üzülüyorum.. Doğru zamanlamalarla bu senenın flaş oyuncularından birisi olma fırsatını ınşallah psikolojik nedenlerle kaybetmez..
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            manisa kalecisini ne yazıkki biz gaza getirdik..2. yarıda çok fazla diyaloğa girdik onla biz ona küfrettik o bize döndü küfretti ve hareket yaptı ve hırs yaptı snra önemli pozisyonlar çıkardı..
                            Zaten en iyi yaptığımız iş rakibi motive etmek.

Yorum

• FUTBOLCU DEĞERLENDİRMEM,

Tolga, fazla iş düşmedi ve bir kere düştü orda da opu çelebilirdi, Kesinlikle konsantre hatası ve refleks zayıflığı o gol çıkartılırdı

Mustafa, her zaman kı gibi çocuksu ve heyecanlı maalesef bir türlü olgunlaşamıyor..Bu yaşda ve bencede meziyetleri sağlam olmamasına rağmen bu kadroda yer bulmak herkese nasip olmaz. Ben olsam antreman sonrası 5 saat daha tesislerden ayrılmam spor salonlarından çıkmam ve fizik depolardım..

Giray, Ne kadar basit hatalar yapsa da benım asla vazgeçmeyeceğim bir oyuncu olurdu. Inancı ve Hırsı yeter..

Celustra, Şenol Hocanın defansdakı alternatifsizliğinin kurbanı olarak her yerde oynatılmak isteniyor ama bence onun yeri artık belli olmalı, Ne olursa olsun stoper de sağlam bir şekılde girayla beraber oynayarak alışmalı, Her maç başka yerde oynayarak defans dengesi kurulmaz

Serkan, Benım için artıları olmayan ve senede 5 maç oynayan bir oyuncu, maalesef fzik gücü yeterli değil ve risk almayı sevmiyor. Orta sahada alternatif olarak oynatılması ise handikap

Zokorro, Takımın en dirisi ve en özgüvenli oynayan oyuncusu , ama partnerleri ile olan ilişkileri daha gelişmedi. Avrupa maçları da oynamadı ce sadece özel maçlarda kı oerformansına göre takıma alışamadı. Haftalar ilerledikçe on liberoda daha koordineli oynayacaktır

Colman, Kım ne derse desin, takımda olmadığı zaman mutlak aranan bir oyuncu, Oda Zokorro ile henuz tam olarak anlaşamıyor ve kademe hataları ondan geliyor. Bu sene daha ofansif oynayacak ve daha fazla gol atacak buna adım kadar inanıyorum.

Adrian, Bence harika bir yetenek, Yıllardır aradığım bir oyuncu tipi, yetenekli ve genç.Onun Türkiye'nın yenı Alex i olmasını istiyorum.

Volkan, Bence her zaman oynayacak bir oyuncu sadece sistem sorunu yaşıyor. Yattara misali hep kendine oynayarak yıldızlşmıştı ama Trabzonda takım oyununa adapte olmalı. Takımda kanatlara inip orta yapabilecek marek cech den başka tek oyuncu

Marek cech, Bence çok da kötü durumuyor. İleri çıkışını çok beğendim. Kondisyon sorunu nedir bilmiyoruz ama eğer fiziki gücü yerinde ise banko oynayacak

Burak, Yorgundu

Halil, Çok özverili ama maalesef yedek soyunacak

Alanziyonyo, Takımda top ayağına yakışan oyuncularımızdan, Geç oyuna alınması bence çok kötü onan şapkadan civciz çıkarması bekleniyor ama her maç olmazkı.Bir keredde 2-0 ondeyken oyuna girsin..Şenol Hoca onu hep sıkıntıda olduğumuz zaman da oyuna alıyor..farklı onde olduğumuz bir maçta oynasa da görsek neler yapabileceğini..taktik kurbanı oluyor maalesef

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten en iyi yaptığımız iş rakibi motive etmek.
                                Aklıma geçen sezon ki kayseri maçı geldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X