yok fb liler gurur yaptı çok çalışacak ve koşacaklar bu sene kadroları çokta kötü değil biz mücadele edersek geçeriz ama koşmaları lazım bizimkilerin bazılarında (burak vs ) hafif havalanma tehlikesi görüyorum kendilerine gelip takım olma olgusunu kotarabilirlerse götürürüz ; iş takımın kendi içinde o yüzden şenol hocanın konsantre olup doğru hareket etmesi lazım; ilk maç sonrasındaki demeç formsuz olduğunu (kafasını henüz futbola yoğunşatırmamış gibi; belkide o da inter maçındadır ) gösteriyor normalde hoca konuşmayıp yapardı kendini bağladı bu sefer neyse toparlayacaktır: geçen sene bizim takımı ilrde bekleyenler ve geride duranlar gibi ikiye ayrılmış görmemiştim umarım inter maçı ve kazandık gevşemesidir: koşacaklar başka yolu yok...
ayrıca cl de alınacak sonuçlar ne olursa olsun takımın ligde tam gaz devamını sağlamalıyız bu futbolcuların olduğu kadar yönetim ve biz taraftarında görevidir en azından şı ilk 2 ay çatlak sesler olmadan top yekün hareket etmeliyiz yönetimciler muhalifler falan gibi ayrışma olmamalı bunu (ayrışmayı ) ist basını körükleyecektir inanın bana...
sahanın içinde de dışındada akıllı olmak birlik olmak zorundayız bu 2 ayı sağlam geçirirsek puan kaybı şu bu önemli değil ligi süpürürüz....
ayrıca cl de alınacak sonuçlar ne olursa olsun takımın ligde tam gaz devamını sağlamalıyız bu futbolcuların olduğu kadar yönetim ve biz taraftarında görevidir en azından şı ilk 2 ay çatlak sesler olmadan top yekün hareket etmeliyiz yönetimciler muhalifler falan gibi ayrışma olmamalı bunu (ayrışmayı ) ist basını körükleyecektir inanın bana...
sahanın içinde de dışındada akıllı olmak birlik olmak zorundayız bu 2 ayı sağlam geçirirsek puan kaybı şu bu önemli değil ligi süpürürüz....
Yorum