Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok fb liler gurur yaptı çok çalışacak ve koşacaklar bu sene kadroları çokta kötü değil biz mücadele edersek geçeriz ama koşmaları lazım bizimkilerin bazılarında (burak vs ) hafif havalanma tehlikesi görüyorum kendilerine gelip takım olma olgusunu kotarabilirlerse götürürüz ; iş takımın kendi içinde o yüzden şenol hocanın konsantre olup doğru hareket etmesi lazım; ilk maç sonrasındaki demeç formsuz olduğunu (kafasını henüz futbola yoğunşatırmamış gibi; belkide o da inter maçındadır ) gösteriyor normalde hoca konuşmayıp yapardı kendini bağladı bu sefer neyse toparlayacaktır: geçen sene bizim takımı ilrde bekleyenler ve geride duranlar gibi ikiye ayrılmış görmemiştim umarım inter maçı ve kazandık gevşemesidir: koşacaklar başka yolu yok...
    ayrıca cl de alınacak sonuçlar ne olursa olsun takımın ligde tam gaz devamını sağlamalıyız bu futbolcuların olduğu kadar yönetim ve biz taraftarında görevidir en azından şı ilk 2 ay çatlak sesler olmadan top yekün hareket etmeliyiz yönetimciler muhalifler falan gibi ayrışma olmamalı bunu (ayrışmayı ) ist basını körükleyecektir inanın bana...
    sahanın içinde de dışındada akıllı olmak birlik olmak zorundayız bu 2 ayı sağlam geçirirsek puan kaybı şu bu önemli değil ligi süpürürüz....
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• Bu sene yÜrÜyerek Şampİyon oluruz
      sezon sonu Çİfte Şampİyonluk gelecek
      adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Beterin beteri var haline şükret dostum
        Liverpool FC Trabzonspor
        Steven Gerrard

Yorum

• serkan emekliye ayrılmalı. mustafa yumlu iyi çocuk ama daha çok mesafe katetmesi lazım. tek sorunumuz defans. malesef güvenemiyorum bu defansa.

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            serkan emekliye ayrılmalı. mustafa yumlu iyi çocuk ama daha çok mesafe katetmesi lazım. tek sorunumuz defans. malesef güvenemiyorum bu defansa.
            defansda sıkıntı yok aslında beklerin salam olsa bu tkaım tutmak zor marek iyidi solda serkanın yerine birzda uzun boylu agrasif kuvvetli bir uşak olsa bu tkaım çok iyi birzcık destehe ve cesaretlenmeleri laızm iyice sabrettin dostlar bu takım birzda otursun cok iyi olucak
            En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 22:17.

Yorum

• selçuk inan orta saha pas kontrolü ve topu kaybetmeme oyunu tutma açısından iyi bir topçu ama oyunu ve hucumu yavaşlatan frenleyen bir yapısı vardı zaman zaman defans arkasına iyi toplar attıysada çoğu zaman hızlı hucumu gereksiz ve tedirgin yan paslarla yavaşlatmıştır adrian bunu ondan çok daha iyi yapar ve yapacaktır ama biz oyunu tutamıyoruz problem bu sapara aykut sezer bu işi çözebilirlermi bilmiyorum zokora çok iyi top kesiyor iyide yönlendiriyor ama öndeyken oyun kontrolünü sağlayabilirmiş gibi gelmedi bana...
              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
              RİLKE

Yorum

• takım düzelecek tabikide biz bu değiliz. ama serkanla ilgili söylemem lazım. adam artık bindirme yapamıyor. bunu geçen yıldan bu yana yapamıyor. fizk kondisyonu ve güveni yeterli değil artık

Yorum

• salatasaraya çakmışlar 2-0 biz ise tamamıyla şanssızlık tan 2 puan kaybettik, ilk haftalarda böyle kazalar olur, ama bu takım bu sene şampiyon..
                  Emekleri çaldın yine.
                  Günahkarsın Fenerbahçe !
                  Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                  Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• takımda bireysel olarak çok iyi oyuncularımız var. biraz takım ruhunu yaklayıp saha içinde hareketli olup yardımlaşsalar. inter falan hikaye. tabi biraz da özgüven. maçta manisa daha iyi gözüktü bence ama çoğunlukla gol pozisyonu bulan bizdik. İNŞAALLAH iyi olacak bu sene. artık rahat maç izlemek istiyorum.

Yorum

• dün gece gs nin savunmasına taş gibi diyen arkadaşlara o savunmayı bizim ne hale getireceğimizden bahsetmiştim.Bugünde İBB onayladı sağolsun...

Hiç kimse karamsarlığa düşmesin.Benden tavsiye. 3. veya 4. söylüyorum.
                      5.hafta herkes bizi konuşacak.!
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Takım olarak iyi durumdayız oyuncular defanstakiler dışında kaliteli eğer ŞENOL HOCA geniş kadrosunun her oyuncusunu devamlı hazır tutarsa gene kafaya oynayan en önemli takım oluruz. Şu an göze çarpan herhangi bir takım yok İBB veya bursa deyip aklınız karışmasın Kayseri kalecisinin yediği goller akıllara zarar. İBB maçı kazandı ama baya pozisyon veriyor. Burda oyuncular her şeyi ciddiye alması lazım. Yoksa Manisa maçları tekrarlanır. Burak, Adrian ve Volkan Şen gelecek hafta İBB maçlarında çok iyi oynamaları lazım kendilerini çok iyi hazırlamalılar.

Yorum

• yerel medya kendini deyiştirmiş ama başlıklar hep yapuıcı eleştiriydi bir uyarıydı rehavete kapılmayın dersinizi cıkarın bu maötan mesajları verdiler gzldi böle habercilik yapıcaksn takımını seviyosan

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fener bu sene kimseye rakip olamaz..
                            geyse ve besiktas rakibimiz olmazsa süpürürüz bu sene.
                            Sikebahce bu sezonda kendilerini ispat etmek icin herkes iki kisilik kosacak play offs sisteminde en tehlikeli rakip olarak onlari goruyorum

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sikebahce bu sezonda kendilerini ispat etmek icin herkes iki kisilik kosacak play offs sisteminde en tehlikeli rakip olarak onlari goruyorum
                              Şike, teşvik olmadan isterlerse 8 kişilik koşsunlar bi halt yiyemezler.
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selçuk Trabzonspor'u arar mı?
                                O'na Mustafa Sarp olma yolunda üstün başarılar diliyorum. İnşallah en geç 2 yıl sonra Tolga Seyhan misali Anadolu turnesine çıkacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X