Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8-0 lık maç nasıl 1-1 bitti anlayamadım..futbolcular fazlasıyla gevşekti..ikinci yarı akıllı her pasda manisayı hazırlıksız yakalayabiliridik..Genelde iyi başlardık sezona bu sefer yemedi..hayırlısı olsun..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• bu yıl bizim kötü olmamızı isteyecek çok kişi olacak, ellerinden geleni yapacaklar. zira ortada onların iştahını kabartan 25 milyon dolar gibi bir para var. takım kötü olsunki ara transferde can havli ile saldırsın yeni oyunculara, menajerler cirit atsın kulübün her yerinde.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        )Gülerek okudum mesajını. Sankı burda yorum yapanlar Kongre delegesiymiş gibi konuşuyorsun..Taraftarın kaybedilen bir maç sonrası üzüntülerini ve stresini konuşmaıs kadar doğal bir şey olamaz. . Sen kaybettiğinde hemen şenol hoca gitsin diyenlerdenmısın kı , Herkesı oyle düşünüyor mu sanıyorsun..

Taraftar bu takımı her zaman sahiplendi, Kaybedilen puan sonrası kızmayacak ve eleştirmeyecekmiyiz..Bizim vurdumduymaz ve Yenilgiyi hazmetmemezi bekleyemezsın, Gamsız olursak gamsız bir futbolcu ordusu da oluşur..

Üzüntü sonrası gelen eleştirler olacaktır.

Düşüncelerine Şenol hoca yı karıştırma,...

'' bir grup ego tatmıncisi '' lafını ne maksatla söyledin. Taraftar elbette egolarını da tatmın edecek. Kazandıklarında aldıkları 15 bindolarları bize vermediklerine göre bize sadece egolarımızı tatmin etmek ve sevinçlerimizi göstermek yada üzüntülerimizi belirtmek kalıyor.. Yonetici gibi konuşmana gerek yok.. Varsa yneticlik gibi bir derdin bunları giderseın kongrede anlatırsın,

Eleştiri yapanlar kadar takımını sevdiğini de düşünmüyorum..Ben takımım için gerekirse sert de konuşabilirim ama bu takımım için herkesle çarpışacağımı da gösterir..

Kaybedince geceleri uyuyamayacka kadar problem yapmıyorsan kayıpları bu senın bilecein iş.. O kadar futbolu takip ediyorsun demektir
        saka maka bende senin mesajini gülerek okudum
        Trabzonspor

Yorum

• Benim Geçen sene izlediğim takım bu değildi..

Tam 5 ay sonra maç izledim hayallerim yıkıldı..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim Geçen sene izlediğim takım bu değildi..

Tam 5 ay sonra maç izledim hayallerim yıkıldı..
            Kubilay hayallerini yıkma sen yinede.
            bu takımı 5 hafta sonra tüm Türkiye zevkle izleyecek.buna emin ol.
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takıma 20 milyon Euro harcandı hala bariz eskiklikler göze çarpıyor.

Stoper ve yerli orta saha.
              En basindan beri istedigim iki transfer. Sapara Transferi orta sahayi düzeltir bir nevi ama Stoper..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kubilay hayallerini yıkma sen yinede.
                bu takımı 5 hafta sonra tüm Türkiye zevkle izleyecek.buna emin ol.

İnşallah öyle olur..

Onu hayal ediyorum..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• [QUOTE=Mütebessim;1918037796]Bir sifirdan ve de rakibin eksilmesiyle maci aldik dediler.

Rakibi kücümsemek bu sonucu getirdi. Anlasilan akillar sampiyonlar ligi macindaydi.

Ayrica defans hatti cok da kötü degildi. Takim savunmasi henüz tekliyor.

Onun icinde biraz daha zaman gerekli.[/QUOTE

defas mucadele olarak kotu degil ama malesef aralarinda sadece glowacki,de biraz futbol zekasi var diyerlerinde onsezi eksikligi var yedigimiz golu ancak bizim defans yer

Yorum

• ben dun oynadigimiz macta takimi begendim kendi adima..... sadece akillar carsamba inter macindaydi yahu mac 10-0 bitse kimse garipsemezdi ...hemen bu keselim bicelim mantigi nedir....nasil bir taraftariz yahu

Yorum

• Yorum

• minlet olarak böyleyiz, yapacak birsey yok.

bir mac ile asmak kesmek bizim isimiz.

elestirmek farkli birsey yerden yere vurmak farkli birsey.

kisaca söyle diyeyim, almanyada bundan iki yil önce cok iyi hatirliyorum Dortmund 3 mac üst üste yenilmisti, ve 4. mac stad yine 80 bin kisi.

bu seviyeye gelebilmek lazim iste.
                        Trabzonspor

Yorum

• biz devamlı söyledik bu takıma iyi bir stoper ve ortasahaya iyi bir hamal lazım.dün gördük ortasaha evlere şenlik adamlar ellerini kollarını sallayarak ortasahayı geçiyorlar hiçbir müdahale yok defans dersen evlere şenlik inşallah düzelirler.sezon başında böyle bir ders almaları iyi oldu.artık ayaklarını yere basarlar rakiplerini küçük görmezler.ünal hocanında söylediği gibi bazı futbolcuların hangi takımın formasını giydiğini öğrenmesi lazım.inşallah bu beraberlik takıma daha iyi bir birliktelik sağlar.bence sezon başındaki kayıplar sezon sonundaki kayıplardan daha iyidir.ders çıkarana...
                          imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Mansete bak...

Resmen gazetemize küfür edin diyorlar.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• play of sistemi ligin heyecanını aldı götürdü

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mansete bak...

Resmen gazetemize küfür edin diyorlar.

sen daha etmedin mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X