Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hücumda maç 3-0 mış gibi oynadık! daha ci,ddi olmalıydık bence...

Yorum

• İlk olarak mexp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inan bana yine bu şekilde takımla oynasaydı yine aynı yorumu yazardım..

geçen seneki kayıtları çıkar kazandığımız maçlarda eleştirdiğim için kızıyorlardı bana ''''!!!!''''!!!!
      evet kazandığımız maçlarda bile kötü oynuyorduk.peki bu son maçtan daha iyi oynadığımız maç varmı.?lütfen söylermisin.

Yorum

• iyi ki kazanamadık bu futbol düzelmeli. İnter öncesi hazırlık oyuncu deneme karşılaşması diyerek şimdilik önemsemiyorum.

Yorum

• Aslinda cok iyi oynadik. Ligin ilk maci herzaman zordur birde rakibin belki bu sene ilk 5 i zorliyacak takimsa! Gecen sene gayet basarili olan Manisa hic futbolcu satmamis ve nokta transferlerle takimini guclendirmis. Biz bu takima karsi 11 e 11 oynarkende net pozisyonlar bulduk hele 10 kisi kaldiktan sonra Manisanin bizden puan almasi mucizedir. Ne goller kacirdik malesef.Umutu arar olmaya basladim neredeyse

Senol hocanin defansa yonelik degisiklikleri ise tek kelmiyle sacmalikti! Ozellikle serkan ortaya gecinci sag tarafimiz yol gecen hani oldu ama mudahele gelmedi. Senol hocayi seviyorum ve guveniyorum ama bu sene sampiyon olmak en az sampiyonlar liginde basarili olmak kadar onemli! Ilk bakisti kotu bir sonuc degil ama bukadar pozisyon buldugumuz mactan en az 3-4 farkli bir galibiyetle cikmamiz lazimdi..
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Yeni bir takımız zamanla herşey oturur.Playoff sisteminde 2 puan kayıp hiçbirşey.

Önemli olan takım olabilmek buda zamanla olacaktır.2-3 haftaya ihtiyacımız var.

Şu açıdan bakın

Umut mu henruqie mi?Jaja mı Adiran mı ? cale mi cech mi ? serkanmı celustka mı ?Sapara ve vitteki saymadım.

Evet egemen ve selçuk bizim için kayıp ama geçen seneden daha iyi bir kadromuz var.
            En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 14:01.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• tolga
              celustka giray glowacki cech
              serkan zokora colman
              burak adrian halil

benim kadrom artık bu oldu
              halili aldım çünkü fazla top kaybetmiyor
              henrique ve volkanın zamana ihtiyacı var

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslinda cok iyi oynadik. Ligin ilk maci herzaman zordur birde rakibin belki bu sene ilk 5 i zorliyacak takimsa! Gecen sene gayet basarili olan Manisa hic futbolcu satmamis ve nokta transferlerle takimini guclendirmis. Biz bu takima karsi 11 e 11 oynarkende net pozisyonlar bulduk hele 10 kisi kaldiktan sonra Manisanin bizden puan almasi mucizedir. Ne goller kacirdik malesef.Umutu arar olmaya basladim neredeyse

Senol hocanin defansa yonelik degisiklikleri ise tek kelmiyle sacmalikti! Ozellikle serkan ortaya gecinci sag tarafimiz yol gecen hani oldu ama mudahele gelmedi. Senol hocayi seviyorum ve guveniyorum ama bu sene sampiyon olmak en az sampiyonlar liginde basarili olmak kadar onemli! Ilk bakisti kotu bir sonuc degil ama bukadar pozisyon buldugumuz mactan en az 3-4 farkli bir galibiyetle cikmamiz lazimdi..
                evet arkadaşlar aslında çok iyi oynadık.sadece şenol hoca ideal onbiri kurmak için oyuncu değiştirdi o kadar.

Yorum

• 2 nci yarıdan buyana manisa maçından daha iyi oynadığımız maç varmı? neden bu soruya cevap vermiyorsunuz.çünkü yok...arkadaşlar.yok...

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet kazandığımız maçlarda bile kötü oynuyorduk.peki bu son maçtan daha iyi oynadığımız maç varmı.?lütfen söylermisin.
                    geçen sene kendi sahamızdaki eziklerle olan maçımız bence

Yorum

• İlk olarak mexp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen sene kendi sahamızdaki eziklerle olan maçımız bence
                      ikinci yarıdan bu yana ilk yarı değil.

Yorum

• 10-0 önde olsan bile 11'i atacaksin.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu sene takımın üstüne çok gitmemek gerek
                          vaziyet belli
                          ateşin üzerine körükle gitmenin lüzumu yok.
                          sonra şenol hocayı gönderecekler ve şenol hoca bir daha takımın başına gelene kadar geri dönülmez bir kaos ortamı başlayacak

bu takımda teknik direktörleri gönderen taraftardır
                          kaos ortamı yaratan taraftardır
                          herkes çuvaldızı çıkarıp batırsın kendine

gerçek bu

olabildiğince istikrardan yana olmalı taraftar
                          çünkü bu istikrar adına trabzonsporun son şansı

taraftar takımını çok esvdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum
                          bu takımdan as takımdan 8 kişi gitmiş,yerine yeni 8 kişi gelmiş
                          aradan geçmiş 2 ay
                          ne bekliyorsunuz ki?

tabii ki tökezleyecek
                          belki interden fark bile yiyebliriz

ben önceden uyarımı yapayım

bir beraberliğe,bir mağlubiyete bu kadar çok tepki verirseniz bu sezon şenol hocayla bitmez

ve ben bir grup futboldan anlamayan taraftar kisvesi altına sığınmış galibiyet manyakları ve ego tatmincileri yüzünden takımın bir 10 senesinin daha heba olmasını istemiyorum

şenol hoca iyidir kötüdür ama artık sezon başladı
                          bunun kararı verilmiş.
                          şenol hocayla devam edilecek
                          artık yeni transferde yapamıyoruz
                          yani adamları satma/alma gibi bir durumumuz yok
                          adam ilk maçına çıkmış bizimkisi hemen atlıyor

bir şey veremedi.

herkes aklını başına toplasın
                          ben testi kırılmadan baştan söyleyeyim
                          sonra şenol hoca yollanır devre arasında
                          salak bir ülkeden salak bir hoca dünya klası hoca diye yutturulur
                          birbirinizi burada yemeye devam edersiniz

seçim sizin...
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alanzinho ve Colman brezilyalı ,arjantinli olmasa adları hasan ve mehmet olsa çoktan kovulmuştu , bu kişilerin kredilerinin bu kadar fazla olması normal değil , bu insanları savunurken sağlam argümanlar bulun 2 yılda verdikleri katkı yok denecek kadar ama ne hikmetse yılmaz savunucuları var ,adam hala tribüne bakıp pas verecekse gidip halı sahada oynasın , Colman 3 defa düzgün pası verse karşı karşıya kalacak oyuncu veremiyor ,sadece bu maçta değil geçmiş bir ok maçta bu olay yaşandı , olmayacak yerde olmayacak toplar kaybediyor , ikiside aşırı vurdumduymaz , bu iki adam kangren 2 yıldır kangren ama başımızı sağlam yakmadan kutulamayacağız bunlardan...
                            Colman için kovulsun diyecek kadar yorum yapıyorsan futbola alakanı sorgularım kardeşim..Colman Türkiye dekı en iyi yabancılardan birdir..
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman için kovulsun diyecek kadar yorum yapıyorsan futbola alakanı sorgularım kardeşim..Colman Türkiye dekı en iyi yabancılardan birdir..
                              en iyilerinden biri olabilir ama en istikrarsızlarından olduğu da kesin.

Yorum

• Bir maç oynanmış ve kötü bir taktikle ve 10 kişi kalmış bir takımı yeneriz havasında oynandığı için kaybedilmiş bir puan var..Takımımzın maç kazanma potansiyelini çok beğendim, Bu maçta olmadı ama çok takımı eze eze yeneceğimizi düşünüyorum. Eksik mevkılerimiz yok mu var elbette ama Tekrar ediyorum, Dun bir ara BACELONA nın paslarındakı gibi bir futbol vardı sahada..

Biraz daha becereikli oyun çıkartabilseydik farklı kazanacaktık, Maalesef sonuç kötü olduğu için ilk maç olmasına rağmen oyundakı duruşumuzu çok beğendim..
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X