İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnter maçında Mustafa stoper oynamasın kardeşim..
Zaten bu takımda düzgün bir stoper olsaydı dün akşam ki golü yemezdik
Gol pozisyonunu tekrar izleyin Giray'ın ileride yakalandığını göreceksiniz..
bize doğru bir stoper lazımdı ama iş işten geçti..
bu takım ortadan çok gol yiyecek..
Kenarlar fena değil..ölümüne trabzon !
Yorum
-
evet o yüzden zokoroya çok iş düşüyor.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter maçında Mustafa stoper oynamasın kardeşim..
Zaten bu takımda düzgün bir stoper olsaydı dün akşam ki golü yemezdik
Gol pozisyonunu tekrar izleyin Giray'ın ileride yakalandığını göreceksiniz..
bize doğru bir stoper lazımdı ama iş işten geçti..
bu takım ortadan çok gol yiyecek..
Kenarlar fena değil..
Yorum
-
Halil bu takımın topçusu değil, Halilin menejerinin Eskişehir ile anlaşarak kumpasa getirdiği Trabzona kastığı bir topçu. Normalde bu topçuya eskişehir talip değildi.Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak mexp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana katılıyorumda şenol hocanın hatalı olduğunu kimse kabullenemiyor..
geçen sene dandik dandik puanlar kaybettik bunun sebebi bellii
senol hocanin dün akli baska yerdeydi bence. 2. yari takimlan cok oynadi gereksiz yere... mac 0.0 gibi devam et oynuna, ha 3:0 yakaladin,ozaman istedigini yapabilirsin
Yorum
-
sorunlar:
1-defans oturmamış. mustafa yumlu güven vermiyor. en kötü glovacki mustafadan iyidir. ayrıca defans topu oyuna sokamıyor.celutskanın bir an önce stopere çekilmesi gerek.ve tolga inanılmaz kurtarışlar yapıp ardından hatalı goller yiyebiliyor..onur bir an önce döner inşallah demekten başka çare yok..
2- şenol güneş takımlarının en önemli özelliği olan paslaşma neredeyse sıfır. geçen sene ilk maçımız bursa ile süper kupa maçıydı..ordaki paslaşmaların binde biri şimdi yok.selçuk gidince tüm paslaşma trafiği kesilmiş
3-geçen sene sol kanadı kullanamazken bu sene hemen tüm atakları ordan yapmaya çalışıyoruz ve en güçlü olduğumuz taraflardan biri olan sağ kanat neredeyse hiç işlemiyor..volkan şen bir an önce sağ açık için hazırlanmalı.volkan solda oynayamaz.ayrıca şuan zaten çok güçsüz 90 dakika oynayamaz..
4-takımda kimin nerede oynadığı kaleci hariç bence net değil..giray bir sol stoper bir sağ stoper oluyor. celutska sol bek oynayıp dünkü kiritik maçta sağbeke kaydırılıyor. serkan sağ bekten ortasahaya, zokora hala ön libero oynaması gerektiğinin farkında değil. colman defans ve forvet arasında koşan tek adam olmaktan yorgun düşüyor.burak bir solda bir sağda bir forvet, henrique sol tarafta forvette yani kısaca kimin eli kimin cebinde belli değil..buna bir son verilmeli..
5-takım rakibi ısırmıyor. yani pres yok top kapmak yok. rakip defans geçen sezonun şampiyonu ile oynaraken defanstan rahat rahat oyunu kuruyor..herkes toplu oyunda var ama topsuz oyunda sadece colman var oda yoruluyor sonlara doğru sallıyor..kimse sorumluluk almak istemiyor..topu isteyen oyunda sorumluluk alan 2 kişi var biri adrian diğeri burak.
6-şut çekmiyoruz. sanki şut çekmek yasakmış gibi hemen her posizyonda saçma çalımlar ve paslaşmalar yapıyoruz.oysa mesafe tanımaksızın şut çekecek oyunculara sahibiz.
7- ve tabiki takım sezon hazırlık kampında yatmış hiç çalışmamış. 90 dakika maçı çıkaracak tek adamımız bile yok..herkes kendini dinlendirme peşinde.
bu sorunlar giderilirse iyi olacağımız kesin ama inter maçında bunlar devam ederse yandık ki ne yandık..kötü manisa bile dün fark ataıyodu bize az kalsın..interi düşünemiyorum..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
takımın bel kemiği denecek oyuncuları kaybetmemizin sıkıntısını çektik bu maçta! mevcut iskeletin üstüne takviye yapmaktansa yepyeni bir takım ortaya çıkarmaya çalışmanın sancılarını yaşadık. trabzonspor küçük bir takım değil ki takım bu kadar köklü değişiklikler yaşasın. bu durumda sorgulanması gereken soru şu: niçin en kaliteli yerliler trabzonsporu türkiyedeki son durak olarak görmüyorlar? bu problemin çözümünde sadece trabzonspor yönetimi ve taraftarının katkısı yetmez, şehri yönetenlerin ve girişimcilerin yapacağı akıllı yatırımlarla başta kaliteli futbolcular olmak üzere herkes, "trabzonda ihtiyacım olan herşey fazlasıyla var, istanbulda buradan daha mutlu olacağımı sanmıyorum" diyebilmeli.
onur, egemen, selçuk, burak ve umut'tan oluşan iskeletin üstüne adrian, zokora, celustka gibi yerli yerinde transferlerle geliştiğimizi düşünsenize...uyum sorunu da olmaz, eksiklerimiz de kapanır. 15 transfere 10-20 milyon harcayıp geçen seneden daha zayıf ekibimiz oldu da denmez ekibimizin kaliteli oyuncularını tutmayı başarırsak.
Yorum
-
Dün Dikkate ettiğim Bir Konuda Volkan'ın hazır olmayışı ?
Bu Oyuncu Bursada hazırlık kampı geçirip Avrupa ligi Elemesi oynamamış Gibi..Sanki Ligleri tatil,hazırlık Evresi geçirmemiş Bir Görüntüsü vardı Sahada..
İlginç geldi bana!!!!Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
tolga olayında haksızsın çünkü hatası yok.bana söylermisin gecen sezon ikinci yarısından itibaren şimdiye kadar bu kadar iyi oynadığımız maç var mı?bunu herkese soruyorum.İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunlar:
1-defans oturmamış. mustafa yumlu güven vermiyor. en kötü glovacki mustafadan iyidir. ayrıca defans topu oyuna sokamıyor.celutskanın bir an önce stopere çekilmesi gerek.ve tolga inanılmaz kurtarışlar yapıp ardından hatalı goller yiyebiliyor..onur bir an önce döner inşallah demekten başka çare yok..
2- şenol güneş takımlarının en önemli özelliği olan paslaşma neredeyse sıfır. geçen sene ilk maçımız bursa ile süper kupa maçıydı..ordaki paslaşmaların binde biri şimdi yok.selçuk gidince tüm paslaşma trafiği kesilmiş
3-geçen sene sol kanadı kullanamazken bu sene hemen tüm atakları ordan yapmaya çalışıyoruz ve en güçlü olduğumuz taraflardan biri olan sağ kanat neredeyse hiç işlemiyor..volkan şen bir an önce sağ açık için hazırlanmalı.volkan solda oynayamaz.ayrıca şuan zaten çok güçsüz 90 dakika oynayamaz..
4-takımda kimin nerede oynadığı kaleci hariç bence net değil..giray bir sol stoper bir sağ stoper oluyor. celutska sol bek oynayıp dünkü kiritik maçta sağbeke kaydırılıyor. serkan sağ bekten ortasahaya, zokora hala ön libero oynaması gerektiğinin farkında değil. colman defans ve forvet arasında koşan tek adam olmaktan yorgun düşüyor.burak bir solda bir sağda bir forvet, henrique sol tarafta forvette yani kısaca kimin eli kimin cebinde belli değil..buna bir son verilmeli..
5-takım rakibi ısırmıyor. yani pres yok top kapmak yok. rakip defans geçen sezonun şampiyonu ile oynaraken defanstan rahat rahat oyunu kuruyor..herkes toplu oyunda var ama topsuz oyunda sadece colman var oda yoruluyor sonlara doğru sallıyor..kimse sorumluluk almak istemiyor..topu isteyen oyunda sorumluluk alan 2 kişi var biri adrian diğeri burak.
6-şut çekmiyoruz. sanki şut çekmek yasakmış gibi hemen her posizyonda saçma çalımlar ve paslaşmalar yapıyoruz.oysa mesafe tanımaksızın şut çekecek oyunculara sahibiz.
7- ve tabiki takım sezon hazırlık kampında yatmış hiç çalışmamış. 90 dakika maçı çıkaracak tek adamımız bile yok..herkes kendini dinlendirme peşinde.
bu sorunlar giderilirse iyi olacağımız kesin ama inter maçında bunlar devam ederse yandık ki ne yandık..kötü manisa bile dün fark ataıyodu bize az kalsın..interi düşünemiyorum..
Yorum
-
inan bana yine bu şekilde takımla oynasaydı yine aynı yorumu yazardım..İlk olarak cihan uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 0-1 bitseydi kimse bu eleştirileri yapmayacaktı...
geçen seneki kayıtları çıkar kazandığımız maçlarda eleştirdiğim için kızıyorlardı bana ''''!!!!''''!!!!
Yorum
-
evet bende bunu söylüyorum.ve tekrar soruyorum herkese.gecen sezon ikinci yarısından bu zaman kadar oynadğımız en iyi lig maçı bu maç değilmi.başka maç varsa söyleyin.lütfen birazda geçmiş ile mukayese edin.İlk olarak cihan uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 0-1 bitseydi kimse bu eleştirileri yapmayacaktı...
Yorum
-
dün mustafa bir hata yaptı ama siz bir de colmana alanzinhoya bakın neler yaptılar?
eğer oyunu kendi yarı sahanızda oynatırsanız cannavaro da hata yapacaktır...mustafa yumlu hata yapar ama ts dünkü maçta 1 gol yemeyi göze alacaktı zaten kazanmak için 2 tane atacaksın ki seni şampiyonlar ligine layık sansınlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum