Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk yarıda colman, volkan ve halilin etksiiz oyunu resmen maçtan etti bizi. Halil ve Volkan çıktı da sanki Colman'ın oyundan alınması haram! Serkan da aynı tas aynı hamam. Berbattı bugün. Ondan trabzona topçu falan olmaz. Colman da oynamayınca o kadar sinir bozucu ki.. Sanki zorla koymuşun onu sahaya. Neyse ki Şenol Hoca'nın maç sonrası açıklaması biraz su serpti yüreğime, celutska'yı sağa çeksek sahadaki bir göbekten kurtulmuş oluruz. İnş bi çaresini bulur.

Bu arada, bu zokora neyin nesi? Takımımız adına kesinlikle sahının yıldızıydı. Ben böyle futbolcu görmedim .. Orta sahaya dikiliyor, top ona gelince resmen rahatlıyorum. Pas kaybı, top kaybı olasılığı neredeyse sıfır. Müthiş bir oyun açma yeteneği, sahada lider, elleri hiç boş durmuyor, sürekli müdahelelerde bulunuyor. Trabzon çok kaliteli bi' transfer yapmış bu adamı alarak bunu anladım bugün. İleride stopere çekersek oyun açıcı bir stoperimiz de olur.

Not: Alanzinho bence ŞL deki maçta 11 de başlamalı olmadı kesinlikle 2. yarı oyuna alınmalı. Oyuna girdikten sonra o da çok iyi top oynadı. Cech de aynı şekilde. Hele bir pozisyonda topu aldı önüne, boştu önü, bir depar attı akıllara zarar
    En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 12:14.
    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Dostum soruyordur elbet , Şenol Hoca'ya hakaretdir bu tür yaklaşımlar , Şenol Hoca böyle bir ortam olsa 1dk durmaz bence , kim olsa durmaz zaten...
      Soruyor Sedat Soruyor....

Jajayı Aldırmamak için Şenol Hoca Elinden geleni yaptı ne oldu vb...
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• kimse burada felaket tellaligi yapmiyor arkadaslar görüneni yaziyoruz kötümü ediyoruz yani senol hocaya sözümüz yok ama böylede olmazki yani bak gecensene 1 gol fazla yedindiye sampionlukdan olduk demi yani bak simdi sene sonunda bu 2 puan lazim alacak olursa ozaman ne olacak yada ozaman ne diyecegiz yani bizler sizler bu takimin iyi olmasini istiyoz degilmi yani evet tabiki ama birazda bizlere kulak yada sözlerimi dinlesinler yani yani herseyi planli projeli yapacaksin usta dün gördük manisa sporu vede samsun sporu vede eskisehirsporu bunlarin bizden eksigimi var yani adamlar futbol oynuyorlar ben bizim trabzonspor macinda 2 posion var hecanlandigim baska yok bir yedigimiz gol birde serkanin direkden dönen topu baska varmi yok bence bu takimda oynayan oyuncular kendilerine ceki düzen vermek zorundalar

Yorum

• bence öncelikli halletmemiz gereken burak nerde oynamalı.kesinlikle ilerde ortada. başka yerde oynasın diyen varmı?

Yorum

• Her işte bir hayır vardır,sıkmayın canınızı,ders alabilirsek iyi olur.
            Entropi İyidir.

Yorum

- Nihat beğendiyse sorun yok

Sedat... Ula ironi yapmaysın değil mi ? Az sallamadın halısaha başlığında bana

Yorum

• Orta sahaları değişin yani Yiğit-Mehmet Güven-Murat Erdoğan'ı takıma monte edin maç 4-5 olurdu....
                Bordomavi.net

Yorum

- Ne kadar çok seviyoruz hemen yangın yerine çevirmeyi , şuraya baksanıza playoff'a kalamayız diyenmi ararsın , interden dört yeriz diyenmi ararsın , bende eleştiriyorum ama merak etmeyin Şenol Hoca her zaman en doğrusunu yapaıyor ve futboluda bizden çok çok iyi biliyor , bugüne kadar eleştirdik felan tamam ama bu dakikadan itibaren felaket tellallarını görmek istemiyorum ben , azıcık olumlu bakın yahu...

Sunu belirtmem lazim yanliz...

Sadece Forum'da degil genel anlamda ayaklarimiz yere basmiyor, cünkü Manisaspor maci öncesi "fark atariz" diyenler simdi en cok isyan edenler.

Hicbir zaman karsindaki rakibi kücümsemeyeceksin, ne olursa olsun.

Kuzenle maci izledim, oda "fark atariz" diyordu. Mactan sonra "cok kötü oynuyoruz vs.." demeye basladi.

Hic alakasi yok aslinda, biz beklentiyi fazla yüksek tutuyoruz, ondan sonra oyun gözümüze kötü gibi geliyor, oysa fena bir oyun ortaya koymadik, sadece biraz cömert davrandik.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soruyor Sedat Soruyor....

Jajayı Aldırmamak için Şenol Hoca Elinden geleni yaptı ne oldu vb...
                    - Ben pek bu tür görüşlere katılmıyorum , Şenol Hoca'nında bazen istemediği şeyler oluyordur ama çokta ileri derecede olduğunu düşünmüyorum...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sunu belirtmem lazim yanliz...

Sadece Forum'da degil genel anlamda ayaklarimiz yere basmiyor, cünkü Manisaspor maci öncesi "fark atariz" diyenler simdi en cok isyan edenler.

Hicbir zaman karsindaki rakibi kücümsemeyeceksin, ne olursa olsun.

Kuzenle maci izledim, oda "fark atariz" diyordu. Mactan sonra "cok kötü oynuyoruz vs.." demeye basladi.

Hic alakasi yok aslinda, biz beklentiyi fazla yüksek tutuyoruz, ondan sonra oyun gözümüze kötü gibi geliyor, oysa fena bir oyun ortaya koymadik, sadece biraz cömert davrandik.
                      son 6 ayın en iyi oyunu

Yorum

• Serkan, Colman, Henrique'nin nerede oynayacağına karar vermeliyiz artık. Bence Colman artık en geride oynamamalı. Oynayamıyor. İlk geldiği zaman bir tık ileride oynuyordu. Hatta solda bile oynadığı oluyordu çok daha iyiydi bu halinden. Serkan sağ beki kaldıramıyor çok açık. Henrique kanatlarda iyi, en uca geçince verimliliği hemen düşüyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orta sahaları değişin yani Yiğit-Mehmet Güven-Murat Erdoğan'ı takıma monte edin maç 4-5 olurdu....
                          Bu üc isim iyi pres yapiyor, iyi basiyor yani. Kisacasi bizim yapmadigimiz seyi yapitlar ve daha iyi gözüktüler.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sedat... Ula ironi yapmaysın değil mi ? Az sallamadın halısaha başlığında bana
                            - Yok ya ironi yok , o kadar maç oynayan adamsın beğendiysen vardır bir ışık manasında
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan, Colman, Henrique'nin nerede oynayacağına karar vermeliyiz artık. Bence Colman artık en geride oynamamalı. Oynayamıyor. İlk geldiği zaman bir tık ileride oynuyordu. Hatta solda bile oynadığı oluyordu çok daha iyiydi bu halinden. Serkan sağ beki kaldıramıyor çok açık. Henrique kanatlarda iyi, en uca geçince verimliliği hemen düşüyor.
                              En geride oynayacak adam belli yani Zokora.Geçen sene Selçuk nerde oynadıysa Zokora da orada oynayacak.

Colman ortasahanın ortasında yanında da Adrian veya Sapara.Keşke Alper'i alabilseydik...
                              Bordomavi.net

Yorum

• Uzaktan cok az sut cekiyoruz. Buda göze carpti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X