Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer sezonu kapandı..devre arası transferde ilk iş stoper almak olmalı..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hocadan çok futbolcuların vurdumduymaz tavırları rahatsız etti beni nasıl olsa aldık maçı havası vardı. Hele 35 yaşındaki Murat Erdoğan'ı kovalamayıp bomboş pas vermesini seyretmek hocayla izah edilemez. Önce Alanzinho'nun sonra karşılamayan Zokora'nın en sonda önünden geçen adama ofsayt yapmaya çalışan Mustafa Yumlu'nun hatası vardı. Şenol Hoca için şu söylenebilir 1-0 korumak için artık ne ileride basan Umut'un ne top saklama konusunda uzman Selçuk'un ne de defansta savaşçı Egemen'in var o yüzden hamlelerini ona göre yapmalısın.
      Tekrarlıyorum ama futbolcuların maç seçme huyuna artık bir dur demek lazım. Futbolcu görevini yapar, kararları teknik direktör verir. Futbolcu "Şu maça bu kadar asılayım, yeter" derse başımız belaya girer
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu macin anlamı sudur
        1- takım resmen rehavet simarıklıktan mac kaybetti.
        2- senol gunes inter maci oncesi elindekileri gormek istedi.
        3- takım anca topluyor kendini.

bu macta puan kaybetmezdik ama takım cok yeni. onemli olan bu donemi cL de 3 ligde 10 maci ufak sıyrıklarla atlatmak

dunku bjk yi seyredeseniz bizimkileri opup basniza koyarsınız

adrian ve burak cl de nasilsa yok. bu iki adam lide saklanıp ona gore oynarız.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• ortasaha muhakkak

------zoko----------
          sapara-----adrian----

olmalı ve defans yerli sıkıntısı oldugu zamanlarda

giray---aykut olmalı.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Pek takılmamak lazım bu maça Geçen sene de ilk haftalarda beraberliklerimiz, yenilgimiz falan olmuştu. Birkaç hafta sonra gerçek bir fikir edinebiliriz takımımız hakkında

Yorum

• bende maçtaydım o kaleci ilker resmen bize dönüd aleni küfür etti golden sonra bizi tahrik etmek için hareket çekti bunların cezası yok mu..
              "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• 7 Türk oyuncu ile sahaya çıktı yanı yabancı sorunu yoktu Glo ile başlayabilirdi Çarşambayı düşündü Şenol hoca Glo kaldıramaz bu maç trafiğini

Yorum

• maci kaybetmemizin tek sebebi var o da herkesin akli carsambada yahu ben de dahil bu mac umrumda bile degildi hala degil....

Yorum

• ya şu ilker i şikayet edeceğimiz bir yer yokmu çok fena takığım ona..
                    "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Dünkü bjk berbattı ;ama zaten spor yorumcuları bjk'nin bu sene playoflara kalma şansını zor görüyorlar;eğer şenol hoca işine biran önce konsantre olmazsa bİzimde playof şansımızı kayseri,bursa ve antepin busene göstereceği performans belirler. Ayrıca playof sisteminin ayrıntılarını tam olarak bilen bir arkadaş bilgi verebilirmi mesela 4. olan takımın şampiyonluk şansı neye bağlıdır.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya şu ilker i şikayet edeceğimiz bir yer yokmu çok fena takığım ona..
                        Ne takiliyorsun, bosversene Manisasporun kalecisi, bukadar.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• geçen yıl forvette alternatif olmamasından yakınıyorduk, şu anda haddinden fazla forvet var, bu kezde stoperde alternatifimiz yok, Sadri Şener'e soruyorum niye böyle başkanım cevap;
                          -Hocaya sorun.

Yorum

• Geçen sezon şampiyonluğu averajla kaybetmiş takımın taraftarı olarak bu maçtaki laubalilik kadar sinirimi bozan başka bir şey yok.
                            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geçen yıl forvette alternatif olmamasından yakınıyorduk, şu anda haddinden fazla forvet var, bu kezde stoperde alternatifimiz yok, Sadri Şener'e soruyorum niye böyle başkanım cevap;
                              -Hocaya sorun.
                              Transferleri Hoca değil menejerler belirliyor Sadri Şener artık doğruları konuşsun taraftarı saf yerine koymasın.

Tuncay Bekiroğlu 2 tane 18 çıkarırız diyordu gördük ki geçen senenin 23 kişilik kadrosu bu senenin 30 kişilik kadrosundan daha dengeli...
                              Bordomavi.net

Yorum

• ben onu bunu anlama arkadaslar paraya gelince aliyorlar ama akillari sampionlar ligigmis yok türkiye ligiymis yok türkiye kupasiymis bunlarin arkasina siginmayacagiz olmaz böyle aurupada adamlarda oynuyorlar onlar insanda bizimkiler ne yani onlarda insan oynasinlar biraz az gezsinler isini yapsinlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X