Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca niye Engin'i,Yattara'yı,Jaja'yı,Gökhan Ünal'ı adam edemedi o zaman..Hocanın rehabilite yeteneği olduğunu düşünmüyorum..
    Aynen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mesut Kosifoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen katılıyorum.
      Yahu hoca adam eder belki diyen sendin kime katılıyorsun
      Twitter Adresim

Yorum

Hoca niye Engin'i,Yattara'yı,Jaja'yı,Gökhan Ünal'ı adam edemedi o zaman..Hocanın rehabilite yeteneği olduğunu düşünmüyorum..
        Hocanin görevinin ne oldugu isminden belli oluyor zaten. Adi üstünde teknik direktör. Yani teknik kadroya sekil veren kisidir. Rehabilite yetenegi olmasi gerektirmiyor zaten.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocanin görevinin ne oldugu isminden belli oluyor zaten. Adi üstünde teknik direktör. Yani teknik kadroya sekil veren kisidir. Rehabilite yetenegi olmasi gerektirmiyor zaten.
          Yok herkes hocanın ek yeteneklerinden bahsediyorya..
          Felsefe,rehabilite falan..
          O bakımdan söledim..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu hoca adam eder belki diyen sendin kime katılıyorsun
            Bazı renkdaşlar ve spor yorumcuları öyle söylüyorya Şenol Hoca "Başıbuyruk Futbolcu" olan Burak Yılmaz'ı adam etti diyorlar ya ona gönderme yaptım tabi anlayana ve üst yorumlardada açıklamıştım.

Yorum

• rehabilitesyon meselesini kim açtı Allah aşkına?
              Bu saatte bu ne saçmalık?
              Burak Yılmaz'ın futbolcu olduğunu keşfetmesinde Şenol Güüneş'in rolü çok büyük diyoruz.
              Volkan Şen de her şeyiyle futbolcu.
              Sadece farkında değil.

Yorum

• Bu takımın hocası kim ??? Şenol güneş adımını atmadı kulübeden dışarı. Böyle olacaksa Trabzon'dan cep telefonuylada olur bu işe. O kadar yolu böyle berbat bir futbol izlemek için gidip gelmedik. Tek kelimeyle rezalet. Şenol Güneş'in 1-0 'ı koruma hastalığı maalesef devam ediyor.

One minute !! Bundan böyle benim için deplasman bitmiştir. Allah'ın tarzanlarına fırsat verdirttiniz.

Ayrıca kaleci İlker'inde ....
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 03:22.

Yorum

• Hayırlı Sabahlar Renkdaşlar ben çıkıyorum.

Yorum

Yok herkes hocanın ek yeteneklerinden bahsediyorya..
                    Felsefe,rehabilite falan..
                    O bakımdan söledim..
                    Ben zaten sana katiliyorum. Eger ki hocanin öyle bir yetenegi olsaydi saydigin 4 oyuncuda rehabilite olurdu. Hocanin öyle bir mecburluguda yok zaten. Hoca akil, yardim, fikir, öneri verir ve oyuncu buna uyar veya uymaz. Bu kendisine kalmis birsey. Uymazsada takimdan ayrilir veya gönderilir. Bu kadar basit.

Rehabilite olmak isteyen futbolcular bizim köye ciksin. Doga, duman, inekler, findik, kuru yemis, temiz hava. Yok yok. Biz 2 senede bir rehabilite olup geri geliyoruz gurbete. Devre arasinda Drogba rehabilite olmak istiyorsa buyursun gelsin bizim köye. Ninemler iyi misafir bakar 6 ay Trabzonsporda formunu korur birde
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• 1-0 öndeyken, rakip yorulmuşken , maç çantada keklik konumda iken,

fovet özellikli oyuncuları oyundan almak da ne demek oluyor..

volkan çıkıp yerıne marek nasıl girer? 1-0 a yatmak neden? 10 kişi izledım maçı herkese dedim ki, gol yiyeceğiz ve çıkartamayacağız dediim çıktı, bunu biz gördük de Şenol hoca nasıl görmedi..

Diyelim ki, Volkan Yoruldu, O çıkınca Serkanı onun çıktığı yere gönderdin, Peki serkan çok mu sağlamdı??

Serkan, orta sahaya desteğe geldi, Peki Celustra neden sağ beke geçti.???

31 tane futbolcusu olan bir takımda, bir kişi oyundan çıktığında neden 5 kişinin birden yeri değişir..Bu kadar ahmakça bir oyun anlayışı olur mu??

Bir takım maç satmak istese ancak bu değişiklikleri yapar ve maçı verirdi...
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rehabilitesyon meselesini kim açtı Allah aşkına?
                        Bu saatte bu ne saçmalık?
                        Burak Yılmaz'ın futbolcu olduğunu keşfetmesinde Şenol Güüneş'in rolü çok büyük diyoruz.
                        Volkan Şen de her şeyiyle futbolcu.
                        Sadece farkında değil.
                        Volkan, Bu takımın en değerli oyuncusu olacak ve Burak'la beraber yıldızlarına yıldız katacaklar
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Henrigue....Bu oyuncuya nedense ısınamadım, Acayip derecede vurdumduymaz bir havası var..Buda kaçıp giderse kımse şaşımasın. Ayrıca Şenol Hoca nın maç çıkışındkaı açıklamaları da kesinlikle Henrigue ile alakalıydı...

Oyuna girdiğinden beri hiç bir katkı sağlamadı.. İnter maçına prova olsun diye aldığı bir oyuncuydu yoksa bugun oynatmayacaktı ama keşke hiç oynatmasaydı..Takımın hucum pres adına hiç bir katkısı olmadı.. Açıkçası Bu futbolcu kadrosuyla biz kolay kolay pres de yapamayız.. Bu açıdan ben uMUt u her zaman arayacağım

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1-0 öndeyken, rakip yorulmuşken , maç çantada keklik konumda iken,

fovet özellikli oyuncuları oyundan almak da ne demek oluyor..

volkan çıkıp yerıne marek nasıl girer? 1-0 a yatmak neden? 10 kişi izledım maçı herkese dedim ki, gol yiyeceğiz ve çıkartamayacağız dediim çıktı, bunu biz gördük de Şenol hoca nasıl görmedi..

Diyelim ki, Volkan Yoruldu, O çıkınca Serkanı onun çıktığı yere gönderdin, Peki serkan çok mu sağlamdı??

Serkan, orta sahaya desteğe geldi, Peki Celustra neden sağ beke geçti.???

31 tane futbolcusu olan bir takımda, bir kişi oyundan çıktığında neden 5 kişinin birden yeri değişir..Bu kadar ahmakça bir oyun anlayışı olur mu??

Bir takım maç satmak istese ancak bu değişiklikleri yapar ve maçı verirdi...
                            Abicim Senol Hoca bu maca prova yapmak icin cikti zati dizilis degisiklikleri yapti denedi etti yeni oyuncular katildi birazda hak vermek lazim Senol Hocaya, adam inter macini düsünerek bu maca cikti, yeni oyuncular dahil olunca takima biraz uyum sorunu cikiyor ortaya bunuda atlatacaz insallah.

Yorum

• Manisadan yeni geldik.Maçı canlı izledim.Çok ağır şeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum takım hakkında.Kaç kere yazdım buraya takımın aklı inter maçında olmamalı diye !! Korktuğum başıma geldi.Daha söylenecek okadar şey varki hangisinden başlasam??

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Manisadan yeni geldik.Maçı canlı izledim.Çok ağır şeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum takım hakkında.Kaç kere yazdım buraya takımın aklı inter maçında olmamalı diye !! Korktuğum başıma geldi.Daha söylenecek okadar şey varki hangisinden başlasam??
                                Ne gibi baska seyler?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X