İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bundan şüphem var şenol hoca lafını dinleyen asker futbolcuları seviyor sağbek istemedi bile.ya ben seviyorum hocamızı ama bir maçta burağı yuhalayan taraftardan farkı neydi şenol hocanın alanzinho henrique ve cech aynı tavrı gördü ondan kameraların önü yeri değil bu fırçanınBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
-
Hocanın mustafa tercihini anlıyorum. Stoper bölgesi sorunlu olduğumuz bir bölge. Glowackiyi şl için yedek tutmak istedi bence. Yani ben öyle düşündüğünü umuyorum. Mustafa yetersiz ama savunmada adamımız yok mecburen mustafa yani...İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa 2. lig oyuncusunun ta kendisidir. bu sene 46 maç daha oynayacağız. Glo 20 maçtan fazla oynayamaz. Sesini çıkarmayan Şenol Hocamızı bir türlü anlayamıyorum.
Yorum
-
Arkadaslar,
hatirlatayim bu daha ilk macimizdi.
Bayern ilk macinda 1:0 maglup oldu kendi sahasinda.
Barca bugün 2:0'dan sonra 1 puan alabildi.
Bunlar olagan seyler....
Abartmayalim Lütfen...!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
alanzinhoyaya sallıcağına kadroya almadığın saparayı sorgula oyundan çıkardığın sahanın en iyisi adrianı sorgula şenol hoca
ortasahada oyundan düşmüş sarı kartı olan colmanın yerine aykutu neden almadığını sorgula
kendini sorgula
futbolcuları taraftarın önüne atarak büyük olunmaz.Alanzinho bizi geçen sene bir çok maç ipten aldı..Genel olarak beğenmediğim bir futbolcu ama verdiğimiz parayı düşünürsek bu adama bu adamı yok ederek Trabzonspora zarar veren yine sensin Şenol Hoca
ah şenol hoca ahBunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
serkan kötüdür dıyenler,110 metrelık sahayı boydan boya kateden adamdan bahsedıyoruz.takımda doğru dürüst kanat ortalarını yapandan yanı.devamlı tempo yapan serkan bır ıkı kademe hatası yaptı diye kulübeye gönderılecekse şenol güneşın felsefesıne hakaret etmış olursunuz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ben 8 diye az söylemişimİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hangi gazetenin haberi, o paraya eskişehirin yarısını satarlardı merak etme, bizimkiler ozan+turgay için 4milyon vermezken ve bu yüzden ozan kontrat uzatmışken bu işte de bizimkilerin pintiliği daha ağır bir ihtimal değil mi?
Yorum
-
Abi Demek İstediğim O zatenİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bilmem Uğur
Tayfu A2 den biri farketmez ama Serkan olmamalı.
yerli 5 Tane Olacak 11 de Mecbur?
E ne alt yapıdan Geliyor,Ne alınıyor...
O Yüzden En iyisi Serkan
Şuan yapacak Bir şey yok...
mesela ben Olsam Ne Pahasına Olursa olsun Es-Es den Alper ve Veysel'i Alırdım....Bir Sağbek Bir Orta Saha Bunlar Mecbur Arttırılmalı...
OlmUyor mu Avrpa Gurbetçi Oyuncular
O Da mı olmuyor Alt yapı,Pilot takım Yöre takımları...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Adrian-Burak ikilisine P.H'de katıldığında tadından yenmeyecek, bağlasan durmayacaklar
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHücum organizasyonlarında zaman zaman çok kaliteli pas trafiği yaptığımızı sadece ben mi gördüm
Bazen kırk yıldır birlikte oynuyorlarmış gibi hızlı paslı hücum yaptık. Ceza sahasına pasla girme isteğimiz sevindirici ve seyretmesi keyifliydi.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
bence hoca o sözleri bilerek söyledi. Mesaj cok acikdi, artik elimde 30 adam var, istedigimi oynatirim. Kendinize ceki düzem verin.İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebundan şüphem var şenol hoca lafını dinleyen asker futbolcuları seviyor sağbek istemedi bile.ya ben seviyorum hocamızı ama bir maçta burağı yuhalayan taraftardan farkı neydi şenol hocanın alanzinho henrique ve cech aynı tavrı gördü ondan kameraların önü yeri değil bu fırçanın
Hocanin ilk defa bir futbolcuyu bukadar acik secik ortaya attigini gördüm.
Hocanin futbol zevki kalmamis sanki.
Yorum
-
Katiliyorum... Inter maci onces moral bozmayalim hatt bir an once Inter basligina gecelimİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar,
hatirlatayim bu daha ilk macimizdi.
Bayern ilk macinda 1:0 maglup oldu kendi sahasinda.
Barca bugün 2:0'dan sonra 1 puan alabildi.
Bunlar olagan seyler....
Abartmayalim Lütfen...!
Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
Ayagimiz yere basti sonunda. Inter macindan önce gerekli olan buydu zaten. Artik futbolculara kendilerini affettirmek kaldi.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Onun yerine ben ve benim gibi bircok kisi yaziyor degil mi?İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum bu taraftar lao tzsu değil konfüçyüs de değil.hocamız ince mesaj yollayacağına açık açık konuşsun.bana serkanın yerine niçin adam aldırmadığını söylesin.neden sağbeki yok bu takımın.kendini de futbolcunu da kamera önünde eleştirme.bu yaptığını ona ve tecrübesine yakıştıramadım
Senol Günes bir yabanci degil, bilakis Trabzonspor´un ta kendisi!
bu takimin zarar görmesini istemeyen, bu ugurda 2 kez istifa etmis bir taraftar. Hala bazi seyleri anlayamadiysaniz...
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum