Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan'ın yerine hoca Barışı deneyebilir, en az 3-4 maç risk alıp bunu denemeli....

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      al benden de o kadar ben yazacaktım baktım sen yazmışın,giden yerlinin yerini ancak yerli doldurur, alsan alperi iki sene içinde ikinci bir selçuk olur ama zokora iki sene sora emekli olur anca..
      Aynı zamanda Zokara bizim oyun anlayışımızda değişikliğe gitmemize neden olacak gibi. Zokora Colman ikilisi ortasahada eksik ve sıkıntılı bir görüntü verdi bana , üçüncü bi adama ihtiyaç duyuldu sanki...
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünün özeti:

Özellikle Senol Hoca´ya sallayanlar icin...

-Sonradan oyuna aldiklari oyunculari elestirirken, aslinda kendini elestiren Hoca´yi anlamayanlar

-Yönetim´e yollanan ince mesaji anlamayanlar

-25 kislik kadroda aslolan nicelik degil, nitelik oldugunu anlamayanlar

-Yapilan onca transferden sonra takimin müthis oynamasini bekleyenler
        dostum bu taraftar lao tzsu değil konfüçyüs de değil.hocamız ince mesaj yollayacağına açık açık konuşsun.bana serkanın yerine niçin adam aldırmadığını söylesin.neden sağbeki yok bu takımın.kendini de futbolcunu da kamera önünde eleştirme.bu yaptığını ona ve tecrübesine yakıştıramadım
        Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• yenilerin çokluğundan ötürü takım takım olma görüntüsünden uzak geldi bana

tek tek incelediğimizde oyuncu kalitesi bakımından takım kalitesi yüksek ama biraz zamana ihtiyacımız var

ilk 5 6 hafta bu şekilde gider bireysel yeteneklerle puan kazanırız pas yapan takımlar karşısında afallarız

ama şenol hocanın oyuncu değişikliklerini yanlış kullanması bugünkü durumun baş sebebidir
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• iki aydan beri lig basla diyordum, inter macina seviniyordum. Hafta basinda günler gecse de maci izlesek diyordum. Suanki halim cok vahim, canim hicbirsey yapmak istemiyor. Inter macindan bile sogdum. Mal mal oturuyorum.

Bu olay sadece bende mi böyle yoksa genelde herkes benim gibimi mi merak ettim. Ben mi cok abartiyorum aceba?

Yorum

• uzun süredir bir arada oynayan oyuncu grubundan %60-%70 yeni olan bir 11 in bize çok ters gelen ve kadrosunu koruyan manisa karşısında aldığı sonucu yadırgamıyorum....Pzisyon da bulduk...Ciddiyetsizlik, oyun içindeki kopukluklar sonucun böyle olmasını etkiledi.

Kimse takımdan 2 maçta bol organizasyonlu ataklar, ezbere paslar şu aşamada beklememeli.Ciddi bir değişim geçiriyoruz.Takımın oturması için biraZ zaman vermek gerekiyor.Adrian, Henriqe,Zokora , Celutska, Halil ilk maçtan takıma katkı verebileceklerini gösterdiler.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Hocanın içinde kendi hatalarının da bulunduğu bir maçtan sonra bir oyuncu için bu kadar veryansın etmesi bana makul gelmiyor. Alanzinho günah keçisi oldu.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  stoperi, sağbeki, ortasahası, net golcüsü ve en önemlisi hocası olmayan takım bu kadar oluyor..belki hocanın kafasına dank eder de kaybedecek hiçbirşeyimizin olmadığı inter deplasmanında henrique-celustka-aykut-sapara-cech-vittek gibi elemanları sahaya sürer. sonrası ya nasip..
                  Sağlam bir Vittek'e çok ihtiyacı var bu takımın bence kilit oyuncu olacak eğer formda bir Vittek olursa takımın oyun yapısı pozitif yönde çok değişecek özellikle Colman-Adrian-Henrique gibi oyuncuların performansını artıracak diye düşünüyorum.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Mustafa 2. lig oyuncusunun ta kendisidir. bu sene 46 maç daha oynayacağız. Glo 20 maçtan fazla oynayamaz. Sesini çıkarmayan Şenol Hocamızı bir türlü anlayamıyorum.

Yorum

• Adettendir söyleyelim "Bu bir puanın değerini sene sonunda anlayacağız..."tutarsa söylemiştim derim...Havamız olur..
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yumluyu o pozisyonda kahe aldı sürükledi sola doğru, o pozisyonda marek çok önde kaldı, yumlunun boşalttığı yerden bıraktı herif ara pasını, bence celutska o kanatta kalsa idi o golü yemezdik...
                        Celustka simpsonla yanyanaydı. Ofsayta düşüreyim diye durmayıp simpsonla yanyana koşsa orda pozisyon bile olmazdı. Pozisyon celustkanın hatası.

Yorum

• Serkan´in performansi icin aklima gelen tek sey, sike sorusturmasinda gecenler..inanmak istemiyorum ama varsa basina gelecekleri biliyor!
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alper için 8M Euro istedi kulübü, hem de takımının yıldızı olan Sezer'i 2,75M Euro ve bir (iki de olabilir) uyduruk oyuncu ile takas ettiği halde...

Kısaca "satmıyoruz" dediler...
                            bu hangi gazetenin haberi, o paraya eskişehirin yarısını satarlardı merak etme, bizimkiler ozan+turgay için 4milyon vermezken ve bu yüzden ozan kontrat uzatmışken bu işte de bizimkilerin pintiliği daha ağır bir ihtimal değil mi?
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Daha ilk hafta takım yeni oyuncular hala bir birleriyle daha alışamadı bu maçın üzerine bir şey söylemek hele ki ilk haftadan olmaz. Ama benim oyuncularla ilgili değilde Şenol hocayla ilgili gözüme çarpan bir şey vardı. Çok stresli ve heyecansızdı. Bunun akabininde de aslında hatayı o yaptı. Avrupa kupasında oynayamıyacak adrianı sen niye kenara aldın. Colman çok enteresan kavga etmedikçe maça kendisini veremiyor. İlla bir ortam gerilmesi şart onun için. Şu maçta Alanzinho'nun yerine aykut girseydi ilk haftadan hafta arası da şampiyonlar ligine sevinçli gitsinler diye skoru korusaydı daha iyi mi olurdu diye kendi kendime düşünüyorum sonrada Ünal hocanın açıklamaları aklıma geliyor. Ders olur inşallah bir dahakine hem konsantre olurlar hem de yaptıkları hatayı yapmazlar. Sadece futbolcular değil teknik heyette.
                              NOT: Allah rızası için biri şu Serkana topu durdurmadan vurmayı öğretsin!!!!

Yorum

• Hücum organizasyonlarında zaman zaman çok kaliteli pas trafiği yaptığımızı sadece ben mi gördüm Bazen kırk yıldır birlikte oynuyorlarmış gibi hızlı paslı hücum yaptık. Ceza sahasına pasla girme isteğimiz sevindirici ve seyretmesi keyifliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X