adam elini kolunu sallaya sallaya geldi pasini atti gol oldu bizim orta sahadan onu karsilayan bir tane adamimiz yoktu en cok buna kiziyorum, zokoya suc bulmuyorum macin en iyisi oydu adrian ile...senol hocanin degisiklikler berbatti volkan gibi adamlar ne olursa olsun 90 dakika sahada kalmali hele rakip 10 kisi ve riskleri almaya baslamisken...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
stoperi, sağbeki, ortasahası, net golcüsü ve en önemlisi hocası olmayan takım bu kadar oluyor..belki hocanın kafasına dank eder de kaybedecek hiçbirşeyimizin olmadığı inter deplasmanında henrique-celustka-aykut-sapara-cech-vittek gibi elemanları sahaya sürer. sonrası ya nasip..
Yorum
-
Ben çok söyledim şuan piyasası varken takasta kullanmamız gerekirdi. Gelecek yıl serbest kalıcak... Bana öyle geliyor ki yakında ilk 18 e bile giremeyecek...İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler ne zaman sağa bakarken sola pas verme laubaliliğinden vazgeçerlerse böyle maçlarda puan bırakmayız, geçersin 3-0 öne istersen dağa bakar taşa pas verirsin..
bende alanzinhoyla bakkala gitmem arkadaş var mı ötesi...TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
takımımızın ligin üstesinden gelecek güçte ancak bir dengesizlik var kadro 6+2 kuralına takılıp kalacak.geçen yıl solbeke ağlıyorduk bu yıl sağbeke.ya serkanın ftbolcu olmadığını zico shaktar maçında anladı kesti biletini.bu adamın sözleşmesinde sürekli oynar diye bir madde mi var.şenol hocam da henrique gibi futboldan anlayanları eleştireceğine serkan gibi kazmalara çare bulsun.adam kulübü yakıyordu millet uyanınBundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
Ben bilmem Uğurİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı Serkan'ı Kesecek yerlimiz Abi
Tayfu A2 den biri farketmez ama Serkan olmamalı.
Yorum
-
Alper için 8M Euro istedi kulübü, hem de takımının yıldızı olan Sezer'i 2,75M Euro ve bir (iki de olabilir) uyduruk oyuncu ile takas ettiği halde...İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...
İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.
Kısaca "satmıyoruz" dediler...
Yorum
-
Serkan'ın 2011 yılında benim için bir tek olumlu maçı yok.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
sorun sürekli oynamasi degil, sorun 6 yabanci kisitlamasi. Saglam bir yerli adamimiz olsaydi serkan kesin ilk 18 bile giremezdiİlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımımızın ligin üstesinden gelecek güçte ancak bir dengesizlik var kadro 6+2 kuralına takılıp kalacak.geçen yıl solbeke ağlıyorduk bu yıl sağbeke.ya serkanın ftbolcu olmadığını zico shaktar maçında anladı kesti biletini.bu adamın sözleşmesinde sürekli oynar diye bir madde mi var.şenol hocam da henrique gibi futboldan anlayanları eleştireceğine serkan gibi kazmalara çare bulsun.adam kulübü yakıyordu millet uyanın
Yorum
-
haftaya oynamaz. hoca oynatmazİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenruqie haftaya patlama yapacak bi yere yazın.Şenol hocadan mesajı aldı
Yorum
-
yumluyu o pozisyonda kahe aldı sürükledi sola doğru, o pozisyonda marek çok önde kaldı, yumlunun boşalttığı yerden bıraktı herif ara pasını, bence celutska o kanatta kalsa idi o golü yemezdik...İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlunun yaptıgı acemilik akilalmaz göstere göstere attı pası herif sen ne ofsaytı kontrol ediyorsun ne de adamı.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
100 sayfalik yoruma gerek olmadigini dusunuyorum. Once sunu kabul edelim manisa iyi bir takim...Mutlaka sampiyonluktaki rakiplerimizde takilacaktir. 10 kisilerdi avantajliydik ama olmadi.. Adamlar iyi cikiyolar kaliteli oyunculari var. Bence hala iyi bir kadromuz var ki bence inter maci varkentartismaya gerek bile yok. Burda kaybedilen 1 puan onemli degil bu 1 puani Allah milanoda nasip etsin.. Ilk haftadan can skmayalim arkadaslar. Inter macinda bu takim yuzumuzu guldurucek
SALDIR TRABZONUM
Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum