20 milyon Euro harcanan takımın orta sahasına hala maça sağbekte başlayan Serkan Balcı geliyorsa yapılan yanlışı da sorgulamak gerek diye düşünüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Selçuk neyse de Alperi bugun izledim. Selçuk gidince bu oyuncu alınmalıydı. Selçuktan daha üstün olucak bu cocuk...İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre kadar hızlı oynayamasa da Selçuğun oynadığı takım emreninkinden daha önce takım olur..
Ben Selçuk süper yıldızdır demedim ki abi..eğer takım olmaya çalışıyorsanız ve bu süreçte sabırlı oyunculara ihtiyacınız varsa,Selçuk bu adamlara verilecek ilk örnektir..
İşte biz bunu yapamıyoruz. Gidenlerin yerine 10 tane adam alınıyor ama nedense hiçbiri yerini doldurmuyor. Yabancıya 5-6 milyon para vermeyi biliyoruz. Yerliye gelince cimri takılıyoruz. Bizim yönetimi en çok bu konuda eleştiriyorum. Yerli kalitemiz düştüyse bunun sorumlusu yönetimdir.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
bizim avrupada başarısız olmamızı isteyen o kadar it var ki...
o yüzden ne yapıp edip başarılı olmalıyız bu areneda, eğer bu guruplardan çıkar helede çeyrek final oynarsak, varsın bu takım play off oynamasın. ama yeter ki avrupada başarılı olalım
Yorum
-
Rıdvan tam bir aziz uşağıdır. Yat dese yatar kalk derse kalkar. Asker Bülent'ten daha beter askerdir.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerıdvan dilmen şerefsizi saçma sapan konuştu
trabzon ile beşiktaş'da gönderilmemeliymiş vay efendim neden gönderilmişElbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
Serkan'a bir şeyler olmuş, anlamadım gitti...
Rakip oyuncu kendi etrafında dönse, hatta küçük bir kalça hareketi bile yapsa Serkan'ı geçiyor. Defansif olarak Serkan'ı beğenmedim bugün. Umarım geçen sezonun ilk yarısındaki Serkan'a döner yeniden...
Yorum
-
Sanki şenol hocam inter maçında pres için serkanı kullanacak...Sonu ne olur bilmem ...İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ı ortaya çekti ama ben olsam Serkan'a guvenmezdim adam sürünüyor.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Stoperlerin Mustafa Yumlu ve Giray olursa her türlü golü yiyebilirsin. Hiç sürpriz olmaz.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu kadar basit gol yiyemez..göstere göstere pası attı adam..hadi ince bir pas olsa anlarım da değil yani..bu gol çok şeyin habercisi bence..
Yorum
-
bence inter macında
-- (celutska)---- glowacki--- giray---- cech
------serkan-------colman---zokora--------------------
-----------alanzinho---------hail-------------------
--------------henrique--------------- ikinci yarı pawel düşünülebilir..
senol hoca ikinci oyuna girenler için isim vermemesi herkese gözdağıdır.
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans beşlenmedi ki Serkan orta sahaya geldi
...valla o kağıt üzerinde öyle ...cechi oyuna almak bana göre çok bariz defansa yatmaktır....serkana orta sahaya cekmek te gereksiz bi caresizliktir....
...aykut daha sakin ve atağı pası düşünen bir adam....
...serkan ise heycanlı panik....defansif koşan basan bi oyuncu...
...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Tespitler yerinde evet ben de dinledim hatta ünal hoca bu takım puan kaybedecekse adam gibi puan kaybetmeli böyle değil dedi. Çok kızmıştı. Alanzinhoyu kastetti bence de. Bu kadar vurdum duymaz oynanmaz bana göre sadece onun suçu da yoktu tüm oyuncular maçı kazandık zaten diye düşündüler. Ama yediğimiz gol tam bir komediydi. Sadece alanzinhonun suçu değildi.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın ve ünal hocanın mac sonu röportajlarını yeni izleme imkanım oldu gayet yerinde tesbitler özellikle şenol hocanın 2. yarıda giripte üzerine düşeni yapmayan kişi cezasını çekecek dedi bu kişide herhalde alanziho oluyor.
Yorum
-
bizimkiler ne zaman sağa bakarken sola pas verme laubaliliğinden vazgeçerlerse böyle maçlarda puan bırakmayız, geçersin 3-0 öne istersen dağa bakar taşa pas verirsin..
bende alanzinhoyla bakkala gitmem arkadaş var mı ötesi...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum