Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senin benim düşünmemle olsa keşke..Zokora 31 yaşında..21 yaşında olsa sana katılırdım..maalesef fos bir transfer gibi duruyor..
    Daha önce hiç izlememiştim ama görüldüğü kadarıyla çok koşan oyun bozan,fiziki özellikleri yüksek bir oyuncuymuş iyi zamanlarında..şimdi fiziğini de tekniğini de göremiyoruz..ya da ben göremiyorum..hiç defansın kademesinde gördün mü Zokora'yı..

Ayrıca Selçukla stil olarak çok farklılar..neden alındı bilemiyorum..umarım faydasını görürüz..
    Sadece 3 tane pozisyon kafamdan sayarım adamın önünden koşarak aldığı.. Fakat selçuk denen şahsiyet afedersin ama gerçekten bişe yapmıyordu..

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Rakibiniz 11 kişiyken onlardan iyiyken, 10 kişiyken kötüyseniz burda sorun konsantrasyondur(laubalilik)." Şenol Güneş

Can Karyağdı "İlk yarı 1-0 önde olan bir takım ve rakip 10 kişi. Buna rağmen gelen bu sonuç?" diye girdi söze. Hoca da "Oyuncular da bu düşüncede olduğu için böyle oldu." dedi.

Maçın özeti bu.
      Koskaca kulüpte bunu oyunculara anlatacak adam yok mu?
      psikiyatristte mi yok.
      Hocayı bazen anlamıyorum, işi bu değil mi zaten oyuncuları zinde tutmak.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basın toplantısını şimdi okudum, anladığım kadarıyla Henrique Inter maçında yok.
        Gole kadar gayet iyi oynadıklarını belirten Güneş, “Golden sonra kopukluklar başladı. Skora göre rehavette kapıldık ve dirençsiz oynadık. Pas hatalarımız vardı, pozisyonlarımız vardı ama 11'e 11 iyi oynadığınız bir oyunda rakip eksikken kötü oynamak konsantrasyonu eksik olan oyuncunun bıraktığı izlerdir. İkinci yarı rakibimiz ne kadar dirençli ve inançlı ise biz o kadar dirençsiz ve inançsız oynadık. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı, milli takımlardan dönen oyuncular vardı ama mazeret değil." dedi.

Hangi yeri okuyarak bunu anladın kardeşim bana söylermisin?

Resmi siteden alıntıladım bu arada.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocanın kızdığı isim kesinlile alanzinho idi.
          ancak hoca çok bariz ve kariyerine yakışmayacak hatalar yaptı maçta.
          örneğin hazırlık maçı oynuyormuş gibi celustka yı soldan sağ beke çekip cech i oyuna alıp solda oynatması tam bir rezaletti.zaten bu oyuncu değişikliğinden sonra 5 dakika nerdeyse ceza alanımızdan çıkamadık.celustka sol bekte harika oynuyordu sağa geçti bocalamaya başlayıp çok ileri çıktı.
          ikinci bariz hatası ise burak'ı çıkarması gerekirken halil'i çıkarması idi.ayrıca colman güzel oynadı maçta ama sarı kartı olduğundan bazı müdahalelerden kaçındığı bariz göründü.dolayısıyla colmanı çıkarıp aykutu oyuna alabilirdi.
          Cech'i inter maçında solda celu'yu sağda oynatmak istiyorsa bu oyuncuları bu mevkilerde denemek istemiş olamaz mı, oyuncu değişikliklerinden ziyade ruhsuzluk ve disiplinsizlik bana koyuyor. Alan sadece yılda 2 maç kazandıracak ve diğer maçlarda hiçbir halt yapmayacaksa sözleşmesi dolmadan satılmalı. Türkiye ligi fizik gücü de istiyor, adama üflesen yere düşüyor zaten. Alan yerine diri saparayı her zaman tercih ederim.

Yorum

• Selçuk'u aramak istemiyorsak Adrian'ı Colman'a biraz daha yakın oynatmamız gerek.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Alptekin Akyazı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takım ligi birinci bitirir ama play off maçlarında şampiyon olamayız.Eleme bizim işimiz değil maalesef.İyi kadromuz var konsantrasyon sorunumuz olmadığı sürece.
              İnter maçına gelirsek o maçta herşey farklı olacak takımın bugünki görüntüsünden çok uzak olacağına eminim.
              play off basketboldaki gibi eleme olmuyor benim bildiğim? takımlar normal sezondan taşıyacakları puanla mini bir lig yapacak.

ayrıca biz play off takımı değiiliz, buna katılıyorum. play off'a çok fazla puanla girmemiz lazım. zira daha final takımı olamadık. 3 veya 4 olarak gidersek çıkmamız imkansız.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Alanzinho bu takimin 18´ine girmeyecek oyuncularin basinda geliyor...Senol Hoca bu hafta ona bu mesaji yolladi!

Senol Günes´in lig icin defans göbegini bir an önce kararlastirmasi lazim.
                Beni bircogunuz elestirebilir ama su an Giray-Tayfun ikilisinden daha baska bir cözüm görükmüyor!

Zaten Senol Hoca´nin niye o kadar düsünceli oldugu anlasilmiyor mu??? Hep dedim "Nicelik degil, Nitelik istiyorum"
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Neden Serkan ı hiç sorgulamıyoruz hiç bu kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum.Çok dağınık kafası maçt adeğil.Defansımız çok kötü

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yorumlari okudumda..

Üzüntünüze veriyorum...

Böyle olmaz??!

Carsamba günü puan cikarinca sakin simdi hakaret ettiklerinize övmeyin!!
                    Çarşamba günü puan çıkartalım dile benden ne dilersen diyesim geliyorum ama çoook uzaktasın renkdaş...
                    Ağzından bal damlıyor...
                    Bugün bende çok kızdım olmaması gerekiyordu.
                    Ünal hocanın dediği gibi kaybediceksek adam gibi puan kaybedelim...
                    Takımdaki oyuncular iyi işler çıkartıcak ama daha ciddi olmaları lazım ve birazda zamana ihtiyaç var
                    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Canım kardeşim o meret değil de beni zaten Trabzonspor deli edecek.Keyif olsun diye seyrediyoruz kendimize eziyet ediyoruz.Sorun şu Trabzonluyuz ve vasat a tahammülümüz yok sorun burda.Deplasmanda 1 puan iyidir diye bakamıyoruz.
                      Doğru, ligi takmayacak olan ben bile dayanamadım bu beraberliğe..

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        play off basketboldaki gibi eleme olmuyor benim bildiğim? takımlar normal sezondan taşıyacakları puanla mini bir lig yapacak.

ayrıca biz play off takımı değiiliz, buna katılıyorum. play off'a çok fazla puanla girmemiz lazım. zira daha final takımı olamadık. 3 veya 4 olarak gidersek çıkmamız imkansız.
                        Hocam 20 milyon euroyu boşuna saklamıyoruz heralde.Play-off'ta tüm kilitleri açacağız..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hafızam iyi değildir, geçen sene evimizde 3 yediğimiz Manisaspor maçında Selçuk, Egemen filan yok muydu?
                          o maçta 1-0 öne geçip acayip dalga alma neticesi 3 tnae yemiştik.
                          fenerbahçe dünya pisliğidir..
                          her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Benim nacizane fikrim geçen sene Selçuk'un serbest vuruşlarından çok goller atmıp maçlar kazanmıştık. serbest vuruşlarda bence daha etkili olmalıyız.
                            TRABZONSPOR
                            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok Ayrıntıya İnmeden bazı Konulara Değinmek İstedim:

İyisiyle Kötüsüyle 2011-2012 Sezonuna Büyük Sirkülasyon ve Değişimle Girdik.İlk Maç eleştiri Boyutunu iyi ayarlamalıyız.
                              Takımın Artılarıda vardı Eksileride Devam Eden Sorunlarıda...

Maç Belli Oranda Karşılıklı Ataklarla Başladı..Takımın yaşadığı Değişim Sahada kendini Gösterdi..Nihayet Gol Adrian ve Burak işbirliği ile 39.Dk da geldi.

Ardından İsaacin Kırmızı Kartı,Rakibin gardını Biraz daha Düşürdü.Ancak Bunu değerlendiremedik.Rakibi Öldürmek Son DarbeyiVurmak yerine Rakibe cesaret verdik hayat Verdik.60.Dk'dan sonra Gol geliyorum demeye başladı.

Oyun içinde Adrian Çok iyi idi.Zokora Orta Alnda tek Başına savaştı bana göre.Buna Celustkanın Mücadele Gücü ve Sert oyun yapısını da Ekleyebiliriz.Takım Orta Düzeyde Mücadele etti.Ancak Colman Geçen Sene Selçuğa yaptığını Bu sene Zokoraya da yapacak Gibi.. yardımlaşma Yo,Başına Buyruk hareketler ,Kafa maçta Değil..

Bana Göre maçın Dönmüm Moktası Halil'in Çıkıp Marek Cech'in Oyuna Girişi oldu.İyi Savunan Defans hattımızı Bozonca üstüne Biraz da dağnık Futbolumuz Etkilenbince.. geliyorum Diye haber veren gol geldi...

Marek Cech Celustkanın Sol tarafta Gösterdiği Sert ve Mücadeleci Oyunu Gösteremedi Gösteremezde.. Sebep Cech Hücüm bek Yani Ofansif Anlayışı Defansif Anlayışından Daha iyi....

Colman Kendine gelmeli Zam zam Dedi Yapıldı Sürede uzatıldı Ancak Oyuncu kendine çeki Düzen vermeli kenarda Oturan Sapara o farmayı Göstermeyebilir bir daha..

Egemenin Gidişinin Ardından yerini malesef Dolduramadık..bunu oynadığımız Avrupa Maçlarında da Gördük...Transfer bekledik..Hocamız istedi Ama olmadı...Sıkıntı yaşayacağımız belittim..yaşacağızda..En Yumuşak Karnımız Bence..

Bu Tarz Maçları Bu sene Çok yaşayacağız Gibi.. Artı Şampiyonlar ligi maçlarınında Bazı Oyuncularda Etkisi fazla Oldu.Oyuncular kendisini Maça veremedi.

İlk Maç Abartmamak Gerek Bu takım Oturduğunda iyi şeyler yapacaktır..Ancak maç İçersinde Disiplin ve Takım Oyunu Anlayışı Ön Planda olmalı...

Çok Amansızca Eleştirneler 4 Gün Sonra Karşılarında Çok farklı Takım Görebilirler..
                              Düzenledim....
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ısrar ediyorum

arkadaşlar yorumları okuyorum kimse dile getirmiyor burak milli takımda oynadığı oyunu bizde oynamıyor.milli takımda devamlı pres yapıyır,bencil oynamıyor,yardımlaşıyor yanlış anlaşılmasın burak kötü demiyorum daha iyisini verebilir.
                                -----yediğimiz golde alanzinyo işi gücü şowwwwwwwwww başka bişe bilmiyor kardeşim dak.80 de oyuna girmişsin murat erdoğan gidiyor belli tehlikeli olacak önünden geçiyor arkasından basmıyorsun hiç bişe yapamadın faaul yap kardeşim senin derdin ne kardeşim ben 38 yaşındayım halı sahalarda top oynarım ben bile 10 dak.ölümüne koşarım sonra çıkıyorsun şenol hoca haklı diyorsun....
                                -----şenol hocanın sitemi takımaydı ama özellikle henrigue ve alanzinyoyaydı....
                                ---şenol hocanın hatası yokmuydu kesinlikle vardı.maç içerisinde oyuncuların yeri bu kadar değiştirilmez,glowakçi direk oynamalıydı,halille niçin başladın volkanı tutan bir oyuncuyum beni hayal kırıklığına ciddi anlamda uğrattı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X