Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligi birinci bitirene Şampiyonluk kupası vermiyorlar.

Hedefimiz ilk 4 (dört). Dağılalım
    O Zaman Play-Off hazırlıklarına başlayalım.

Bu takım ilk 4'e girer her türlü,kötü bir oyuncu kadrosu yok çünkü potansiyelli isimlerden kurulu bi kadro var.

Yorum

• Golde Mustafa suçlu bence, kesinlikle...

Yorum

• yediğimiz golü mahallede çocuklar kendi aralarında maç yaparken yemiyor be.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yazık oldu. Ama oyuncularımız çok umursamaz davrandılar.

Akılları inter maçındaydı belkide bilmiyorum ama gerekli söylemleri maç sonrası Ünal Hocamız ve Şenol Hocamız söyledi bence.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İnterden 5 yeriz daha fazlasını bilmem.Takımda oyuncu yok.Puan kaybettik diye demiyorum.Takımda klas oyuncu yok ne derseniz deyin.Halili eskişehirden almayı gövde gösterisine dönüştüren yönetim,Şampiyonlar ligi için flaş transfer yapamayan yönetim,dağılmış takımdan topçu almayı maarifet sayan yönetim,sattıklarının yerine 3.sınıf topçu alan yönetim........Takımın suçu yok,şenol'unda yok yönetim yetersiz.Uyutuyorlar bizi.Bir tane maçı ayağımı uzatıp rahat seyredeyim ne mümkün kahır başladı

Yorum

• Yine aceleciligimizi gostererek takimi siliyoruz.

Bu takim iyi arkadaslar sistem ve takim olma sorunumuz var.

Bu sene sorun yasarsak maalesef defansta yasayacagiz. Yoksa takim bol alternatifli.

Bugunku sorunumuz kesinlikle ortasaha. Ortasahamiz maalesef cok cabuk geciliyor. Orta sahada diri duran bir tek adam Zokora. Ayrica pas trafigimiz kotu bunlar zamanla asilacak.

Son olarak bizim gordugumuz herseyi hocada goruyor. Bazilari hocayi elestirenler haksizlik yapiyor. Hatta bazilari konfucyus yakistirmasi yaparak saygisizlik yapiyor. Su anki konumda isek eger bu hocanin sayesindedir. Broos doneminde dagiliyorduk az daha.

Yorum

• Kendi düşüncemi söyleyeyim takım fena değildi adamlara pozisyon bile vermedik maçın başından sonuna kadar üstün oynadık... Bireysel bir hatadan saçma sapan bir gol yedik.. Cech - Halil değişikliği en büyük hatamız oldu bana göre takım daha yeni yeni ısınıyor birbirine biraz sabredeleim hemen isyankar mesajlar başlamış..
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  samsunspor taraftarı kendi kalesinde olan bi pozisyon sırasında,
                  .... Trabzon olamassın şampiyon diye tezahurat ediyodu.

yaw kardes bende dedım önemli bısey oldu.boyle seylerı takmayın samsunspor kımkı taraftarını takıyorsunuz...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ne kadar dağınıktık allahım,her yerde manisalılar vardı..şikeciler keyiften çay üstüne çay içti...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      17 gün icinde 3 günde bir mac yapacagız...daha şimdiden döküldüler...son 20 dakka kimse koşmadı..zokora haric...
                      Lehimize bir durum.

Yorum

• Defansı ligde celutska Giray glowatchki cech ile kurarsak kafadan 3 yabancı oluyor kimi kesicez yabancılardan mecburen Serkan oynayacak.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu macta en fazla dikkati ceken seylerden biride manisanin hocasi oldu takimi 10 kisi kalmasina ragmen umidini daha kesmedigini yuz hatlarindan acikca belli oluyordu zaten ersun yenalin yardimcilarindan cok cektik daha oncede mesut bakkaldi

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de Trabzonsporlu'yum
                            Sadri Şener'in yönetim şekli de tarzım değildir. Sadece beraberliği Sadri Şener'e bağlayan mesaja adil bir cevap verdim.
                            Bir takımın ligin ilk haftasında beraberlik alma hakkı olsun. Üstelik geçen sene hakkı yenmiş ve ciddi bir travmayla karşılaşmış bir takım.
                            Inter maçı için forma iddiasına girelim seninle. Moralin düzelsin. Inter beraberliğini de sana veriyorum
                            Ben her maç için Trabzonspor'un galibiyetine iddiaya girerim sizinle; zira takımıma beraberliği bile yakıştırmam. burada vurgu yapmak istediğim şey bir takımı kurması gerekenin o takımın teknik heyeti olduğudur. Perşembe günü yapılan röportajda bir spor muhabiri Şenol Hoca'ya "Geniş bir kadronuz var..." gibilerinden söylerken Şenol Hoca sözü yarıda kesip "Size göre geniş, bana göre dar. İstediğim 18 oyuncu olsun bundan daha geniştir" minvalinde bir görüş beyan etti. Özetle Sadri Şener yönetiminin "nefret" ettiğim bir özelliği, takımı yönlendirecek kişinin istediğini değil de kendi keyfine göre transferler yapması. Alınacak her kötü sonucu Sadri Şener'e fatura etme hakkımı saklı tutarım! Skor taraftarı hiç değilim ancak, en azından maddi imkanımız varken daha adam gibi bir kadro kuralım da şu taraftarın yüzünü bir güldürelim yahu. Çevreye her sene başında "Bu sene görün siz bizim takımı, sakın peşini bırakmayın" diye diye bi hal oldum yahu!
                            DİK OYNA!
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                            KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98170 ünal hocanın açıklamaları

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98171 şenol hocaNIN açıklamaları

izlememiş arkadaşlar burdan bakabilir. henrique yimi alanımı kastetti burdan tahmin edebilirsiniz.
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi adamın adını düzgün yazdım, bozmuşsun
                                Yapma ya ben de kazayla yazdın diye düzeltmiştim. Pardon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X