Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henri ye demedi kesinlikle adam bencil değil bi kere ve bence iyide oynadı alanzinho dediklerinin başında geliyor bence
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• hiç üzülmedim şampiyonlar ligi maçı öncesi kafaya takmamak gerekir, lig çok uzun maraton hatta ilk 4de bitirsek bile yeter
      ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
      verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
      Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• ---------------onur------------
        celustka---giray----glowacki----cech
        ------------zokora-------------------
        ----sapara----------adrian------------
        burak--------vittek-----------henrique

buda benim kadro
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk maçın günahı olmaz diyelim. İnter maçı öncesi on kişi kalmış rakip önünde fazla efor sarfetmemek gibi bir yanlışa düşüldü gördüğüm kadarıyla. Yoksa normal değil bir kişi fazla bir takımın bu kadar silik görüntü çizmesi.

Ayrıca.....
          Selçuk'un geçen sene takım için yaptıklarını Colman veya Zokora dan beklemek hayalcilik olur. Gitti diye adamın yaptıklarına b.k atmaya gerek yok. Takımın beyni konumundaki bir adamdan söz ediyoruz. Gerek oyunu kurması, gerek baskı altındaki oyunuyla büyük katkı sağlıyordu takıma. Şuan o bölgede oynayan oyuncularımızın biraz baskı yediğinde saçmaladığını çok net görebiliyoruz. Kaliteli kumaşa sahip bir Adrian var elimizde. Fiziksel olarak biraz daha aşama kaydeder ve güçlenirse bu işi onun yapabileceğini düşünüyorum.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• ya abi son dk de gol yemek koyuyo ya ne guzel galıp gelecektık bu ne sacma bı istir
            61

Yorum

• Mustafanin yanına song lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sezon başında bu tip bir puan kaybı umarım takım için ders olur. Ciddiyetin disiplinin ne demek olduğu umarım takım tarafından anlaşılır ve takıma anlatılır. Gerekli ders alınsın yeter moral bozmaya gerek yok.Adrian'ın daha neler yapacak sabırsızlıkla bekliyorum )))
                XXX

Yorum

• Ben hucümda öyle vahim bir durum göremiyorum,asıl vahim durum savunmada.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giray konusunda haklı olabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim giray uyumlu bir oyuncu yani yanındaki kötüyse o da kötü iyise o da iyi. Yanına puyolu koy sırıtmaz
                    Ama yinede iyiydi bugün, mustafa değilde başka biri olsa golü yemeyebilirdik. Yediğimiz gol colman mustafa ikilisine aittir.
                    Hocam bakın Mustafa yı eleştirmek günahtır opozisyonda top giray efendinin önünden geçiyor mustafa kardeşimde ofsayt taktiği uyguluyor bu defansla sahaya kaç tane takım çıkar çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mustafa Yumlu harbiden futbolcu değil harbidende. Ş.liginde oynayan takımda bu adam nasl bu kadroda ilk 11 oynar anlamak idrak etmek mümkün değil..
                      En azından Trabzonlu renkdaş açıkcası diğer yabancı futbolculardan bence formayı daha çok hak ediyor
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Alanzinho yenilgi için neler söyledi?

Trabzonsporlu oyuncu Alanzinho futbolda herşeyin olabildiğini, kendileri açısından iyi olmayan bir günü geride bıraktıklarını kaydetti.

Bundan sonra aynı hataları tekrarlamamaları gerektiğini kaydeden Alanzinho, ''Oyuncu olarak bazen futbolda istediklerinizi yapamıyorsunuz. Biz elimizden gelen gayreti gösterdik. İkinci yarıda iyi pas yapamadık, takım olarak istediklerimizi yapamadık'' diye konuştu.

Colman ise müsabakadan memnun ve mutlu ayrılamadıklarını, rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı kullanamadıklarını söyledi.Rakibin direncini kıramadıklarını kaydeden Colman, ''İyi bir başlangıç yapamadık ama önümüzdeki tarihi maça bakmamız lazım'' dedi.Trabzonspor kafilesi, bu gece havayoluyla İzmir'den Trabzon'a gidecek.

İnternetspor

Colman'ın bu lafından aklının tamamen İnter maçında olduğu belli oluyor.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• zemin: patates tarlası gibi
                          takım: mahalle takımından farksız (doğru düzgün pas yapamıyor bile!)
                          defans: yol geçen hanı
                          rakip:10 kişi.amerikan futbolu ! oynuyor
                          ...
                          yağ war
                          un war
                          şeker war
                          helwanın kıwamını iyi tutturmalı. bunun için de biraz zaman lazım.
                          Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• Bence Mustafa biraz da mecburiyetten oynadı. Eğer Glowacki oynasaydı muhtemelen İnter maçının 60.dakikasında müzmin sakatlığı nuksedecekti.

Yorum

• Yine çok kaçırdık.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan transferleri kafasına göre yapmasaydı ekranlarda şu yazıyı görecektik "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor"
                                Ayrıca Azizeyle ilgili herhangi bir sert (yumuşağını da duymadım ya neyse) açıklama duydunuz mu? Duyduysanır kaynak istiyorum. Şenol GÜNEŞ'in perşembe günü yaptığı açıklamada transferlerle ilgili şifreleri iyi okuyun. Ben "Trabzonsporluyum", "Sadri Şenerli" değil!
                                Ben de Trabzonsporlu'yum
                                Sadri Şener'in yönetim şekli de tarzım değildir. Sadece beraberliği Sadri Şener'e bağlayan mesaja adil bir cevap verdim.
                                Bir takımın ligin ilk haftasında beraberlik alma hakkı olsun. Üstelik geçen sene hakkı yenmiş ve ciddi bir travmayla karşılaşmış bir takım.
                                Inter maçı için forma iddiasına girelim seninle. Moralin düzelsin. Inter beraberliğini de sana veriyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X