Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca'nın dedikleri bence Alanzinho'ya.

Adam kafaya koymuş herkesi beşliğinden atarak geçecek.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaçan 2 puana yanmıyorum gelecek ışık vermedi ne yazıkki.Orta saha ya çözüm bulamadık daha.

Celustka--Giray--Glo--Cech

------ Zokora----Aykut-----

Kadro böyle olması lazım
      güzel kadro begendim
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Böyle bir maçı bu sezonda bir kere yaşarsınız...Zaten yeneriz hesabına havaya girdik...ve 3 puan gitti...

Yorum

• takım çok iyi bence biraz uyum sorunu var bi de savunmanın ortasında hocanın arayışları var gibi onlar giderilsin bu takım çok can yakar ayrıca ligi açık ara önde bitiririz de play off muhabbeti olduğu için puan kayıplarına çok kızmıyorum artık sıkıntı yok yani.. inter maçını düşünmüştür hoca bence

Yorum

• Bağlasaydı keşke başkan rakip takımdan bikaç kişiyi.Serbest nasıl olsa,beceriksiz yönetimi istifaya davet ediyorum.Siz daha burda ne futbol konuşuyorsunuz onu da hiç anlamıyorum...

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca'nın dedikleri bence Alanzinho'ya.

Katılıyorum ben de Birtan'a.Yine çalıma gitti birçok pozisyonda ve başarısız oldu.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu sene bişi beklemiyorum açıkcası, Colmanın karar verilmesi lazım nerde oynayacagı bişi anlamadım nerde oynadıgı belli değildi zokarada orta tek kaldı

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca'nın dedikleri bence Alanzinho'ya.

yine saga bakip sola pas vermesi vardiya orda ben yine cildirdim cok gereksiz seyler yapiyor anlamsiz cözemedim bu adami.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilader Bi Sıkıntınmı Var Hayırıdır .. !!
                    Var kardeş,içim kan ağlıyor.Trabzonsporluyum ben, hazırlık maçındaki kötü skorlara dayanamıyoruz lig maçında nasıl dayanalım.

Yorum

• Henrique ne yapmış ki anlamadım valla.

Yorum

• İnter maçında Adrian ve Burak'ın olmaması inanılmaz kötü bizim için. Umarım bir felaket yaşamayız bu stoperlerle.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz taraftarda şapkasını önüne koysun,Umut düşmanları keyiflimisiniz? Cok ararız ama neolursa olsun takıma sahip çıkacağız bugun hak etmedik İnter macı belki cok daha zor olacak neolursa olsun bu takım bizim.
                          Bugün halil denilen futbol fukarasını seyrettikten sonra Umut a ettiğim laflar için töbe ettim gidip Fransa da adamdan helallik isteyecem.Yazık vallaha yazık Had Volkan ı biliyoruz ama halil giray mustafa bir nebze bunlar Trabzonspor da nasıl oynar

Yorum

• burağı kacırıpta bir tane bile pozisyon bulamadık kontrodan...yoksa macı koparırdık...selcuk gibi pas atan yok burağa...

Yorum

• sakin olunacak bir sey yok 10 kisilik takima karsi rakip kale onundeki laubali hareketler serkan balcinin alanzinhonun kaçirdigi goller nedir allah askina takima isik gorursunde dersinki alisma suresi vs var yahu birakin benim geçen seneki kadromdan neden 7 oyuncu gitti ? bu soruyu soralim kendimize suanda allahtan uefa az çok hakkimizi ariyor yoksa kimse sikayetci degil bizim yonetimden fener sampiyonlugumuz çalmadi sadece!
                              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla Henrique'nin yapacağı birşey yoktu. Zaten dışardan bir şut dışında pozisyona da girmedi. Girse kaçırsa tamam dicem. Şenol Hoca sonradan giren oyunculara kıcazağına Colman'a baksın bence. Bu kadar boş top oynanmaz.
                                Colman'a gelene kadar Serkan, Alanzinho, Mustafa, Volkan'a baksın. Colman bugün kötüydü ama özellikle Serkan ve Alan rezaletti.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X