Rakipler bizi ezberlerdi artık. Önde bas, orta sahayı kalabalık tut, agresif oyna, hemen zorlanıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Daha ilk hafta'dan Şenol hocaya nankörlük yapanlar bıraksın Trabzonspor taraftarlığını. Allah mıyız arkadaş? Yeniledebilirdik. Bugün de Barcelona berabere kaldı rakibiyle, karşısındaki de bir Barcelone değil yani Real Sociedad... Allah akıl fikir versin, başka da bir şey demiyorum.Oyna dik oyna!
Yorum
-
2-0 yapıp rahatlayacağına ve bunu rahat yapacağı yerde işi buralara getirdiler.
Golü yedikten sonraki 10 dakikada, maç boyu bulamadığımız pozisyonları ürettik.
Demekki oynayabiliyorlar.
Demek ki nasıl olsa yenerim havalarına girdiler ama Manisa bunlara osmanlı tokadını yapıştırdı.
İnter de hafta içi yapıştırır.
Yorum
-
paulo mu laubali...İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca Paulo'ya fena laflar taktı.Ama haketti bu kadar laubalilik olmaz.
Serkan ne o zaman?
Ya da colman
Alanzinhoyu hic soylemiyorumALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Hocam bırakın kendinizi böyle masallarla avutmayı,futbolu bilmek için okumaya gerek yok,futbolu dünyada sadece Şenol hoca biliyor herhalde..İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşların mentalitesini değiştirmesi lazım.
Bazıları hocayı sorguluyor niye onu çıkardı bunu aldı diye ?
Siz Şenol hocadan dahamı iyi biliyorsunuz ?
Adam varyasyonları deniyor ona göre ligde bi tarz yapacak bakın tekrar söylüyorum bu takımda yeri dolmayan tek oyuncu egemendir.
selcuğun yeri benim gözümde dolmustur.
bide bugün senol hocayı yargılayanlar 4-5 hafta sonra işler düzelince yüzsüzce överler hocayı burada.
Yorum
-
Kustumu? Küstümü?İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfedersiniz ama Şenol Hocamız kustu. iyi oldu bu.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum