Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşların mentalitesini değiştirmesi lazım.
    Bazıları hocayı sorguluyor niye onu çıkardı bunu aldı diye ?
    Siz Şenol hocadan dahamı iyi biliyorsunuz ?
    Adam varyasyonları deniyor ona göre ligde bi tarz yapacak bakın tekrar söylüyorum bu takımda yeri dolmayan tek oyuncu egemendir.
    selcuğun yeri benim gözümde dolmustur.
    bide bugün senol hocayı yargılayanlar 4-5 hafta sonra işler düzelince yüzsüzce överler hocayı burada.

Yorum

• defanstaki sıkıntı sürüyor.bu defans gol yemeden maç bitiremeyecek gibi.golü yedikten sonraki oyun anlayışımız daha önce olmalıydı.hocanın burada bariz taktik hatası var ama bu play-off ligine de bu yakışırdı.nede olsa bu ligde sözü geçemeyen bir başkanımız, fenerin paraları ve dijitürkü ile ayakta duran bir kulübümüz var.yeter ki ligtv zarar etmesin bazılarının cebi dolsun takım yenilmiş kimin umurunda dimi.benim umurumda ve şuan üzüntüden ölüyorum.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol hoca Paulo'ya fena laflar taktı.Ama haketti bu kadar laubalilik olmaz.
        Tunahan ne dedi Şenol Hoca Paulo'ya ?
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu ne ya!

Birisi Şenol hocaya tribin kime der ötekisi hayatını teknik direktör olarak kazanan zat der.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Laubalilik diz boyuydu sanki farklı öndesinde atın 2 yi ozaman ne yaparsanız yapın 2 puan kafadan kaybettik.Bu sene 1-2 puanları çok ararız

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
              ben daha cok sari karti olmasina ragmen hala colmani oyunda tutan senol hocaya bagliyorum.
              Mac bir 15 dk daha gitseydik kesin kirmiziyi göürüdü.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ne alaka elestiremeyecekmiyiz Tolgayi ? Iyimi oynadi?
                Tolga kim ya sanki Zokorayi elestirdim Abi.
                Tolga gecen Sezon son Haftalarda Sazi eline alan Oyunculardandi.
                Elbette kötü oynadiginda elestirecegiz ama daha yapici olmamiz gerekir diye düsünüyorum.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

paulo neden yedek başladı ?bunuda sormak lazım.halili 5 kez keser paulo
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Orta sahada Zokora dışında rakibe basan adam yok.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Henrique ne yaptı.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Afedersiniz ama Şenol Hocamız kustu. iyi oldu bu.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
                          Topu getiren oyuncuya basmayan Alanzinhoydu abi adamın yanından geçti.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• ya beyler abartmayın takım gol yediği 88.dakikaya kadar saklandı durdu sahada ne bir tempo yaptılar ne başka bir şey öylesine ter idmanı gibi bir şey yaptılar.
                            golden sonra 5 dakikada 5 pozisyon var önemli olan burası.
                            cech iyi,celustka iyi bekler iyi olursa oyunu rakibe kabul ettirebiliriz.
                            son olakak takım iyi eskisinden 3 kat iyi
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Çok yazık oldu çok.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu takımdan bir cacık olmaz, Zokoro denen adam yediğimiz golde arkadan bakıyordu. Bu takımda Zokoro oynamaz, Halil oynamaz, Serkan oynamaz....
                                Bu sene işimiz yaş... O kadar adam alacağına Simpson gibi 1 tane adam alsan yeterdi...
                                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X