İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bir duruştur deriz filan ama böyle değişiklikler beni çileden çıkardı.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocanın tripleri kime ben onu anlamadım,yok klübede üflemeler püflemeler,yerinden kıpırdamamalar vs...
Bir (1) antrenman yapmış olan Cech'i neden oyuna alıyorsun?
Girdikten sonra ne değişti?
Tamam oyuncularda çok ciddiyetsizdi ama hatalı değişiklikler yaparsan böyle olur.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
----------------tolga---------------
celustka---giray------glowacki-----cech
--------zokora-----sapara-----------------
halil--------adrian-------------henrique
----------vittek-------------------------------
bence kadro bu olmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
mustafa yumlu 11 de başlarsa sonuç böyle olur maç boyunca ayağına topu her aldığında yüreğim ağzıma geldi..ikinci yarı 10 kişi kalan takıma karşı 5 defansla çıktık..henrique 11de başlasaydı bugün maçı 5-0 almıştık..sonuç: defans hariç kimin nerde ne oynadığı belli değil.. mahalle takımı gibi herkes her yerde herkes hiç bir yerde..kimse sorumluluğa girmiyor..şenol güneşi şenol güneş yapan takım paslaşma trafiği neredeyse sıfır..bir kaç pozisyon 4-5 pas üstü üste yapamadık.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Bence sorun oyuncularin kalitesinde degil...İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaktikle matikle hiç alakası yok Hocayla da alakası yok tamamen futbolcu kadromuzla alakalı bir durum var.Gerçekten çok dengesiz bir kadroya sahibiz.30 kişilik kadro geçen senenin 23 kişilik kadrosundan kaliteli değil bunu görmemiz lazım...
Karakterinde!!!
Bunuda yapanlar ne yazikki gecen seneki oyuncular...
Serkan, Colman!!!
Yeni transferleri begendim..haftalar gectikce düzelecegiz..
Yenilebilirizde ama bu sekilde olmasin birdaha lütfen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum