Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alanzinho,Yumlu,Serkan ve Tolga kötü.Tolga niye demeyin yine Adam uyuyor,Ömer Aysan dikkatli olsa Gol olurdu.
    ey be kardeşim bir pozisyonla kötü mü olur oyuncu...
    TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• kimsenin kafası bu maçta değildi, hele de öne geçince halil,adrian ve celustka dan başkası ciddiye aşmadı maçı... şenol güneşin de maçı bırakıp sistem denemeye çalışması giden 2 puanımıza maloldu...

Yorum

• Hızlı bir stoper almalıydık malesef almadık.Ya taktik değiştirmeliyiz yada daha da dinamik olmalıyız orta sahada
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk maç, bu kadar büyütmenin anlamı yok. O gol olmasa burada renkli cümleler okuyor olacaktık. Colman biraz tutuktu hepsi o zamanla hepsi düzelecektir.
          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Mustafa yumlu nedir ya bu defansla işimiz çok zor.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!

Yorum

• helal olsun diyoum 32 lik zokoroya utansınlar ondan.
                FOREVER TRABZONSPOR
                1461
                TS rh (-)

Yorum

• İkinci yarı bir gol daha atmalıydık, fazla istekli değildik sanki.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol hocanın tripleri kime ben onu anlamadım,yok klübede üflemeler püflemeler,yerinden kıpırdamamalar vs...
                    Bir duruştur deriz filan ama böyle değişiklikler beni çileden çıkardı.
                    Bir (1) antrenman yapmış olan Cech'i neden oyuna alıyorsun?
                    Girdikten sonra ne değişti?
                    Tamam oyuncularda çok ciddiyetsizdi ama hatalı değişiklikler yaparsan böyle olur.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• ----------------tolga---------------
                      celustka---giray------glowacki-----cech
                      --------zokora-----sapara-----------------
                      halil--------adrian-------------henrique
                      ----------vittek-------------------------------

bence kadro bu olmalı.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ayaklar açılmamış belli sezon içinde daha iyi olur tempo yaparız
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Adrian'ın yerine girebilecek tek oyuncu "Aykut" idi.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• mustafa yumlu 11 de başlarsa sonuç böyle olur maç boyunca ayağına topu her aldığında yüreğim ağzıma geldi..ikinci yarı 10 kişi kalan takıma karşı 5 defansla çıktık..henrique 11de başlasaydı bugün maçı 5-0 almıştık..sonuç: defans hariç kimin nerde ne oynadığı belli değil.. mahalle takımı gibi herkes her yerde herkes hiç bir yerde..kimse sorumluluğa girmiyor..şenol güneşi şenol güneş yapan takım paslaşma trafiği neredeyse sıfır..bir kaç pozisyon 4-5 pas üstü üste yapamadık.
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taktikle matikle hiç alakası yok Hocayla da alakası yok tamamen futbolcu kadromuzla alakalı bir durum var.Gerçekten çok dengesiz bir kadroya sahibiz.30 kişilik kadro geçen senenin 23 kişilik kadrosundan kaliteli değil bunu görmemiz lazım...
                              Bence sorun oyuncularin kalitesinde degil...

Karakterinde!!!

Bunuda yapanlar ne yazikki gecen seneki oyuncular...

Serkan, Colman!!!

Yeni transferleri begendim..haftalar gectikce düzelecegiz..

Yenilebilirizde ama bu sekilde olmasin birdaha lütfen..

Yorum

• Bu ne ya sanki 2-0 3-0 öndeyiz bu ne rahatlık..

Serkan ve Mustafa bu takımda oynarsa bundan sonra çok ah vah çekeriz.Celustka sağa cech sola serkan bay bay.İnş öyle yapar hoca.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X