selçuk neymişte yeri dolmamış zokora katlar o adamı. Sizi bilmem ama başlıca kusurlarımız colman mustafadır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Du bakalım gardaş daha ilk hafta.İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemin ederim Senol hoca eskisi gibi degil..
Özkan SÜMER
Yorum
-
bu arada belki farketmediniz ama ileride tek pres yapan oyuncu olan halil lin cıkmasıda bana enteresan geldi..
Malesef oyuncu degisiklikleriyle macı cevirdik!ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arkadaslar biraz sükunet, ilk macimizi oynadik, illaki olacaktir puan kayiplari, hemen sallamaya baslamayalim hocamiza, kacan golleri hocamiz mi kacirdi, 3-4 net pozisyon var, onlar gol de olabilirdi, o zaman takim cok mu iyi olacakti! Defanstaki degisikligi yapmasinin sebebi bence O da serkan'dan memnun degil ve bu yüzden Cech'i sol bek, Celustka'yi yerinde denemek istedi. Bu takim hala bu ligin en iyi takimi. Destege devam...
Yorum
-
Maçı oynamak değilde izlemeyi seven oyuncularımız var. 10 kişilik manisayı yenemeyeceğimiz rezalet futbolumuzdan belliydi.Kimse bahane aramasın bu futbol bize yakışmıyor.Şuandan itibaren Inter maçına ilişkin şüphelerim arttı. Umarım eleştirmeye yer bırakmazlar en kısa zamanda..
Yorum
-
Şenol Hoca, İnter maçındaki bekleri denemek istedi bence, Cech nasıl Celustka nasıl Giray nasıl bakacaktı (mustafaya bakmaya gerek yok olmayacağı belli) ben de benzer düşünürdüm ama ilerdeki laubalilik olunca böyle hatalar geliyor başa. Zokora'yı çok beğendim. Henrique güzeldi girdi hareketlendirdi. Halil'i beğendim, top tutuyor pas atabiliyor. Burak zaten kaldığı yerden devam ediyor. Colman'ı iyi bulmadım. Koşarken sanki peşinden üç kişi çekiyormuşçasına yavaş. Serkan'dan ne sağ bek ne orta saha olabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum